Turneu Galați 1 martie

FlorinBN a spus:
Cu f. mare parere de rau nici din Bistrița nu poate veni cineva, ar trebui 3 zile alocate si e prea mult pentru neveste & co. De aia ziceam ca se stie cine va juca finala, dar poate sint talente ascunse prin zona, asa ca orice e posibil.

este de inteles......oricum asteptam pe toata lumea cu placere.....

MA NUMESC SOARE VALENTIN,SANT DIN ORASUL VALENII DE MUNTE JUD.PRAHOVA SI AS DORI SA MA INSCRIU LA CONCURSUL DE PE 1 MARTIE DIN Galați,TREBUIE DOAR SE POATE PE ACEASTA CALE,SAU TELEFONIC?

valentin soare a spus:
MA NUMESC SOARE VALENTIN,SANT DIN ORASUL VALENII DE MUNTE JUD.PRAHOVA SI AS DORI SA MA INSCRIU LA CONCURSUL DE PE 1 MARTIE DIN Galați,TREBUIE DOAR SE POATE PE ACEASTA CALE,SAU TELEFONIC?

e ok te asteptam!

turneu galati

turneu galati

sunt din bucuresti si as veni cu cea mai mare placere ...spuneti-mi va rog frumos cat dureaza concursul ca sa stiu daca pot ajunge ...daca nu, altadata cu cea mai mare placere...o zi buna

Galant a spus:
Abia astept sa te cunosc personal
Placerea va fi si din partea mea! :wink:
Galant a spus:
Sa-mi spui pe ce ruta vii ca sa pun citiva amici sa te astepte. Nu de alta dar cunosc vreo citeva metode de a " stringe mina " in asa fel incit sa fii doar spectator...( Glumesc , evident ...)... :D :D :D
Las masina la intrare in Galați! :D

Back
Sus