Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Cu f. mare parere de rau nici din Bistrița nu poate veni cineva, ar trebui 3 zile alocate si e prea mult pentru neveste & co. De aia ziceam ca se stie cine va juca finala, dar poate sint talente ascunse prin zona, asa ca orice e posibil.
MA NUMESC SOARE VALENTIN,SANT DIN ORASUL VALENII DE MUNTE JUD.PRAHOVA SI AS DORI SA MA INSCRIU LA CONCURSUL DE PE 1 MARTIE DIN Galați,TREBUIE DOAR SE POATE PE ACEASTA CALE,SAU TELEFONIC?
MA NUMESC SOARE VALENTIN,SANT DIN ORASUL VALENII DE MUNTE JUD.PRAHOVA SI AS DORI SA MA INSCRIU LA CONCURSUL DE PE 1 MARTIE DIN Galați,TREBUIE DOAR SE POATE PE ACEASTA CALE,SAU TELEFONIC?
sunt din bucuresti si as veni cu cea mai mare placere ...spuneti-mi va rog frumos cat dureaza concursul ca sa stiu daca pot ajunge ...daca nu, altadata cu cea mai mare placere...o zi buna
Sa-mi spui pe ce ruta vii ca sa pun citiva amici sa te astepte. Nu de alta dar cunosc vreo citeva metode de a " stringe mina " in asa fel incit sa fii doar spectator...( Glumesc , evident ...)...