Turneu Galați 1 martie

jordach a spus:
Am dori ceva informatii cum se ajunge cu masina dinspre Tecuci.
... adica ceva vecini de pe langa :?:

sau la intrarea in galati folositi telefonul :)

FlorinBN a spus:
Cu f. mare parere de rau nici din Bistrița nu poate veni cineva, ar trebui 3 zile alocate si e prea mult pentru neveste & co. De aia ziceam ca se stie cine va juca finala, dar poate sint talente ascunse prin zona, asa ca orice e posibil.

este de inteles......oricum asteptam pe toata lumea cu placere.....

victor a spus:
din adjud ,iordachi adrian , grama victor si grama andrei

daca reusesc sa ajung in adjud vineri poate ma luati si pe mine daca mai aveti loc !!

MA NUMESC SOARE VALENTIN,SANT DIN ORASUL VALENII DE MUNTE JUD.PRAHOVA SI AS DORI SA MA INSCRIU LA CONCURSUL DE PE 1 MARTIE DIN Galați,TREBUIE DOAR SE POATE PE ACEASTA CALE,SAU TELEFONIC?

valentin soare a spus:
MA NUMESC SOARE VALENTIN,SANT DIN ORASUL VALENII DE MUNTE JUD.PRAHOVA SI AS DORI SA MA INSCRIU LA CONCURSUL DE PE 1 MARTIE DIN Galați,TREBUIE DOAR SE POATE PE ACEASTA CALE,SAU TELEFONIC?

e ok te asteptam!

turneu galati

turneu galati

sunt din bucuresti si as veni cu cea mai mare placere ...spuneti-mi va rog frumos cat dureaza concursul ca sa stiu daca pot ajunge ...daca nu, altadata cu cea mai mare placere...o zi buna

rares tot timpul tine drumul drept :wink:

asteptam pe toata lumea.......

Galant a spus:
Abia astept sa te cunosc personal
Placerea va fi si din partea mea! :wink:
Galant a spus:
Sa-mi spui pe ce ruta vii ca sa pun citiva amici sa te astepte. Nu de alta dar cunosc vreo citeva metode de a " stringe mina " in asa fel incit sa fii doar spectator...( Glumesc , evident ...)... :D :D :D
Las masina la intrare in Galați! :D

ursuleanvasile a spus:
Galant a spus:
ursuleanvasile a spus:
eu cred ca am sa vin cu o zi inainte , sa stau 2 nopti la hotel.
seara , inainte de turneu , pana la ce ora se poate juca tenis ?
Pina cind mina va va fi obosit indeajuns de mult incit sa renuntati singurel... :D :D :D ...In rest ..No limits !!!
multumesc frumos !

ne intalnim sa schimbam o minge vineri seara :wink:

Back
Sus