AmaTur: Turneu A Turneul Amatur “Cupa Unirii” - Iași, 21.01.2012 – Categoria A

Cu scuzele de rigoare Aldea Nelu din Fălticeni este in clasamentul din data de 05.12.2011 la pozitia 1172,va multumesc.

Se inscriu la amatori :
Aldea Nelu loc (1202);
Aldea Iulian loc (832).

Va multumesc.

Manole Vlad, Iași
Manole Tudor, Iași
---------- Post added 19-Jan-2012 at 13:39 ----------
Cu scuzele de rigoare Aldea Nelu din Fălticeni este in clasamentul din data de 05.12.2011 la pozitia 1172,va multumesc.
Si eu va multumesc!
---------- Post added 19-Jan-2012 at 13:44 ----------
Se retrag din motive obiective:
27 | Georgiu Dragos | VatraDornei | 300 |
32 | Marcu Vasile | VatraDornei | 146 |
---------- Post added 19-Jan-2012 at 13:47 ----------
Multumesc! S-a inregistrat! Modificarile le voi face diseara, 19.01.2012!

vali vranceanu pt concursul de amatori

vali vranceanu pt concursul de amatori

Manole Vlad, Iași
Manole Tudor, Iași

---------- Post added 19-Jan-2012 at 13:39 ----------

Si eu va multumesc!

---------- Post added 19-Jan-2012 at 13:44 ----------

Se retrag din motive obiective:
27 | Georgiu Dragos | VatraDornei | 300 |
32 | Marcu Vasile | VatraDornei | 146 |

---------- Post added 19-Jan-2012 at 13:47 ----------

Multumesc! S-a inregistrat! Modificarile le voi face diseara, 19.01.2012!

Editat Clau:
OFF TOPIC - pentru anunturi exista zone speciale pe forum.

---------- Post added 19-Jan-2012 at 17:04 ----------
...cunoastem zonele... de aceea imi cerusem scuze pentru "INDRAZNEALA"...
...era un anunt doar pentru cei ce se prezinta la concursul din Iași (se mai practica).
Fiind timpul scurt am zis ca n-o fi bai daca arunc si eu post cu niste fețe... .

Se aduna lumea "grea" a tenisului de masa Amatur! Va asteptam cu drag!
Marcu Vasile | VatraDornei | 146 |

Ultima editare:
De la Comănești se inscriu urmatorii amatori:
Bulubasa Nicusor
Rosu Gabriel
Alexandrescu Marian
Filip Dan
Munteanu Ion
Nistor Florin
Negrea Petrut

Din Botoșani :
Alin Valcu - open
Cornel Balauca - amatori(125)
Nu pot accesa clasamentul amatur pentru a specifica pozitia domnului Alin Valcu.Multumesc.

Ma poate ajuta cineva cu informatii cum sa ajung de la gara la sala ? Ce microbuz as putea lua pana in apropiere de Scoala 39 George Calinescu ? Stiu ca sunt 4 km de la gara pana la sala. Eu ajung in gara in jur de ora 09:10, la ce ora este un microbuz ceva?

Ma poate ajuta cineva cu informatii cum sa ajung de la gara la sala ? Ce microbuz as putea lua pana in apropiere de Scoala 39 George Calinescu ? Stiu ca sunt 4 km de la gara pana la sala. Eu ajung in gara in jur de ora 09:10, la ce ora este un microbuz ceva?

Buna ziua!

Nu sunt 4 km pana la sala, ci aproximativ 900 m, pe scurtatura. Pe scurt: coborati in gara, traversati pasarela pietonala (cea care traverseaza toate liniile de tren)pana in Cartierul Alexandru cel Bun, faceti dreapta la bulevard, mergeti 700 de m, traversati o intersectie mare (Zimbru), mai mergeti 150 de m, pana la un chiosc rosu, faceti dreapta printre blocuri, mergeti 50 m si ajungeti la scoala. Va rog sa ma contactati la un telefon (0741641845/0724236345 Adrian) pentru alte informatii sau ajutor in orice privinta.

PS: in fotografia a 2-a este marcat cu rosu drumul "pietonal" descris in paragraful anterior.

---------- Post added 20-Jan-2012 at 13:44 ----------

din Roman, amatori:

Borcea Viorel
Petenchi Eduard
Zanescu Cristi
Coroiu Andrei
Ungureanu Petrica
Nastase Costica
Gheorghiu Florin
Baisan Paul
Adam Iosif
Donisa Viorel

Va asteptam cu drag! Multumesc!

Se retrage Miron Iulian, Iași

Buna ziua!
Nu sunt 4 km pana la sala, ci aproximativ 900 m, pe scurtatura. Pe scurt: coborati in gara, traversati pasarela pietonala (cea care traverseaza toate liniile de tren)pana in Cartierul Alexandru cel Bun, faceti dreapta la bulevard, mergeti 700 de m, traversati o intersectie mare (Zimbru), mai mergeti 150 de m, pana la un chiosc rosu, faceti dreapta printre blocuri, mergeti 50 m si ajungeti la scoala. Va rog sa ma contactati la un telefon (0741641845/0724236345 Adrian) pentru alte informatii sau ajutor in orice privinta.
PS: in fotografia a 2-a este marcat cu rosu drumul "pietonal" descris in paragraful anterior.
Multumesc pentru raspuns , am sa va sun cand ajung in gara sa ma ghidati dvs sa ajung la sala la timp.

Multumesc pentru raspuns , am sa va sun cand ajung in gara sa ma ghidati dvs sa ajung la sala la timp.
As prefera sa discutam chiar in seara aceasta pentru a va prezenta "in liniste" detaliile drumului. Acesta este prezentat in prima captura atasata, nu in a 2-a.

Back
Sus