FARKAS GABOR
senior
Din Tg Mureș se inscrie FARKAS GABOR - OPEN
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Se inscriu la amatori :
Aldea Nelu loc (1202);
Aldea Iulian loc (832).
Va multumesc.
Si eu va multumesc!Cu scuzele de rigoare Aldea Nelu din Fălticeni este in clasamentul din data de 05.12.2011 la pozitia 1172,va multumesc.
Multumesc! S-a inregistrat! Modificarile le voi face diseara, 19.01.2012!Cu scuzele de rigoare Aldea Nelu din Fălticeni este in clasamentul din data de 05.12.2011 la pozitia 1172,va multumesc.
Manole Vlad, Iași
Manole Tudor, Iași
---------- Post added 19-Jan-2012 at 13:39 ----------
Si eu va multumesc!
---------- Post added 19-Jan-2012 at 13:44 ----------
Se retrag din motive obiective:
27 | Georgiu Dragos | VatraDornei | 300 |
32 | Marcu Vasile | VatraDornei | 146 |
---------- Post added 19-Jan-2012 at 13:47 ----------
Multumesc! S-a inregistrat! Modificarile le voi face diseara, 19.01.2012!
Buna! Si eu multumesc!
Ma poate ajuta cineva cu informatii cum sa ajung de la gara la sala ? Ce microbuz as putea lua pana in apropiere de Scoala 39 George Calinescu ? Stiu ca sunt 4 km de la gara pana la sala. Eu ajung in gara in jur de ora 09:10, la ce ora este un microbuz ceva?
Multumesc pentru raspuns , am sa va sun cand ajung in gara sa ma ghidati dvs sa ajung la sala la timp.Buna ziua!
Nu sunt 4 km pana la sala, ci aproximativ 900 m, pe scurtatura. Pe scurt: coborati in gara, traversati pasarela pietonala (cea care traverseaza toate liniile de tren)pana in Cartierul Alexandru cel Bun, faceti dreapta la bulevard, mergeti 700 de m, traversati o intersectie mare (Zimbru), mai mergeti 150 de m, pana la un chiosc rosu, faceti dreapta printre blocuri, mergeti 50 m si ajungeti la scoala. Va rog sa ma contactati la un telefon (0741641845/0724236345 Adrian) pentru alte informatii sau ajutor in orice privinta.
PS: in fotografia a 2-a este marcat cu rosu drumul "pietonal" descris in paragraful anterior.
As prefera sa discutam chiar in seara aceasta pentru a va prezenta "in liniste" detaliile drumului. Acesta este prezentat in prima captura atasata, nu in a 2-a.Multumesc pentru raspuns , am sa va sun cand ajung in gara sa ma ghidati dvs sa ajung la sala la timp.