Turneul SIMFONIA LALELELOR - PITESTI 17 APRILIE

Re: Turneul SIMFONIA LALELELOR - PITESTI 17 APRILIE

Chirita Cristian a spus:
Din Călărași Chirita Cristian open.Taxa o platesc maine la sala.Scuze pentru intarziere.
Imi pare rau, D-le Chirita, dar de 2 saptamini de cind este anuntat turneul, in fiecare zi am facut apel la modalitatea de plata si de desfasurare a turneului, si am anuntat ca joi seara se incheie lista de inscrisi pentru OPEN.
Dupa cum a-ti vazut, am si postat pe site grupele pentru OPEN, asa ca imi pare rau,nu pot sa va mai inscriu, dar data viitoare va astept cu cea mai mare placere.
Singurele inscrieri care mai sunt valabile sunt doar pentru cei ce vor sa joace la AMATORI.

Ar fi frumos sa vedem si grupele la amatori..
Aproximativ pe la ce ora incep meciurile la amatori? si pe la ce ora se termina turneul?

florin toma a spus:
Confirm achitarea taxei de participare pentru Lacusta Victor - amatori-Brașov
Sunt 78 de concurenti inscrisi la AMATORI pina in acest moment.
Listele finale se vor incheia la sala miine dimineata, ca sa evitam "aranjamentele".
Nu de alta, dar vad ca mai sunt inscrieri si persoane care deja platesc la banca, si e pacat sa nu intre sa joace. Mai ales ca grupele de AMATORI vor incepe la ora 13.00
Am crezut si am sperat ca, odata cu instituirea acestor noi reguli, se vor aplica aceleasi unitati de masura pentru toti participantii. Dar, se pare, ca unii sunt mai egali decat altii. Si totusi, cand e vorba de obligatii, platim toti la fel; deci, pe cale de consecinta, ar trebui sa avem si aceleasi drepturi.
Mcy, papapa

De la Gara e distanta mare pana la sala? cum as putea ajunge ... S-ar putea face si o programare cu meciurile din grupe la open si o ora estimativa ?

Marian023 a spus:
De la Gara e distanta mare pana la sala? cum as putea ajunge ... S-ar putea face si o programare cu meciurile din grupe la open si o ora estimativa ?
De la Gara se poate lua autobuzul 8 si coboriti la capat de linie, in cartierul Trivale complex II, sau luati un taxi (cam 10 Ron)
Meciurile din grupele de OPEN incep la ora 09:30, si se va juca pina in jurul orei 13:00, cind vor incepe meciurile la AMATORI.

iahim a spus:
din București: Micuda Mihai, amatori
taxa incerc sa o platesc chiar acum daca mai prind deschis la banca, insa maine la pranz o platesc cu siguranta
imi puteti da un MP daca este ok si maine? Multumesc
am platit si taxa azi in jurul orei 16
si o intrebare...cei de la amatori trebuie sa vina oricum la ora 9:30 pentru inscrieri, nu?

iahim a spus:
iahim a spus:
din București: Micuda Mihai, amatori
taxa incerc sa o platesc chiar acum daca mai prind deschis la banca, insa maine la pranz o platesc cu siguranta
imi puteti da un MP daca este ok si maine? Multumesc
am platit si taxa azi in jurul orei 16
si o intrebare...cei de la amatori trebuie sa vina oricum la ora 9:30 pentru inscrieri, nu?
OK, banii au intrat in cont.
Daca s-au inscris pe forum si au platit taxa de participare prin banca, cei de la amatori nu trebuie sa se mai inscrie, ci doar sa vina pina la ora 13.00 cind incepe turneul lor.
Binenteles ca pot ajunge la sala, pentru a-si ridica tichetul de masa si invitatia la Simfonia Lalelelor cind vor, in perioada 08.30 - 12:30, dar nu sunt obligati.
Special pentru a evita imbulzeala de la inceput, si aglomeratia din sala.

Grupele pentru turneul de AMATORI sunt afisate mai jos:
Grupa 1 Antal Denes Ghise Sorin Preda Nicolae Luca Nicolae Moraru Bogdan
Grupa 2 Matei Dumitru Tivriu Doru Vornicescu Adrian Airimoaiei Andrei Suciu Gabriel
Grupa 3 Ilie Florian Minzat Mircea Barbulescu Bogdan Dinu Silviu Rizescu Gheorghe
Grupa 4 Banu Nicolae Palaina Nicu Lepadatu Marius Koszorus Adrian Serbanescu Adrian
Grupa 5 Lazaroiu Adrian Micuda Mihai Duca Bebe Hrehoret Adrian Ene Roland Emilian
Grupa 6 Barbu Dan Gherasim Costel Tataru Valentin Topologeanu Stefan Sima Constantin Cosmin
Grupa 7 Marin Floricel Teodorescu Andu Anita Dorel Balan Cristian Constantin Adrian
Grupa 8 Tutoveanu Razvan Zidaru Razvan She Ming Yau Duma David Gagiu Remus Ardelean Dan
Grupa 9 Craciunica Gabriel Voicu Corneliu Petrov Danut Stana Mihai Voinea Lavinia Buliga Ovidiu
Grupa 10 Popa Mircea Pribeagu Claudiu Lepadatu Gheorghe Iliescu Dan Georgescu Costin Rada Catalin
Grupa 11 Gorum Adrian Vladu Nicolae Macarenco Mario Stanciu Marian Bivol Emanuel Tanase Mircea
Grupa 12 Valceanu Daniel Doba Vasile Ghetu Gabriel Iordache Marian Maerusan Lucian Rusescu Doru
Grupa 13 Foca Victor Cernoiu Cristian Duca George Lacusta Victor Serban Cornel Ene Nicusor
Grupa 14 Dinicescu Ion Zavricescu George Ghibea Elena Rosu Dan Gheorghita Gabriel Vaduva Gabriel

Din motive medicale ,accidentat in aceasta seara la antrenament Puiu Dragos din Ploiești se retrage.

Turneul SIMFONIA LALELELOR - PITESTI 17 APRILIe

Turneul SIMFONIA LALELELOR - PITESTI 17 APRILIe

Liviu Dasoveanu

salut....
DASOVEANU LIVIU [ BUCURESTI] - amatori
TAXA O VOI PLATI DIMINEATA LA SALA, DEOARECE AM AFLAT TARZIU DESPRE ACEST CONCURS......
SPER SA NU FIE O PROBLEMA .....

florin toma a spus:
[quote="Chirita Cristian":2nmbarnr]Din Călărași Chirita Cristian open.Taxa o platesc maine la sala.Scuze pentru intarziere.
Imi pare rau, D-le Chirita, dar de 2 saptamini de cind este anuntat turneul, in fiecare zi am facut apel la modalitatea de plata si de desfasurare a turneului, si am anuntat ca joi seara se incheie lista de inscrisi pentru OPEN.
Dupa cum a-ti vazut, am si postat pe site grupele pentru OPEN, asa ca imi pare rau,nu pot sa va mai inscriu, dar data viitoare va astept cu cea mai mare placere.
Singurele inscrieri care mai sunt valabile sunt doar pentru cei ce vor sa joace la AMATORI.[/quote:2nmbarnr]
cu putina buna-vointa se putea primi si se completa toate grupele cu 6 jucatori ,
asa mergeti un pic pe langa regulament...o persoana nu are asigurate 5 meciuri , daca ramane o grupa de 5 ,...si se califica 4 ,...
succes !

Grupele pentru turneul de AMATORI sunt afisate mai jos:
Grupa 1 Antal Denes Ghise Sorin Preda Nicolae Luca Nicolae Moraru Bogdan
Grupa 2 Matei Dumitru Tivriu Doru Vornicescu Adrian Airimoaiei Andrei Suciu Gabriel
Grupa 3 Ilie Florian Minzat Mircea Barbulescu Bogdan Dinu Silviu Rizescu Gheorghe
Grupa 4 Banu Nicolae Palaina Nicu Lepadatu Marius Koszorus Adrian Serbanescu Adrian
Grupa 5 Lazaroiu Adrian Micuda Mihai Duca Bebe Hrehoret Adrian Ene Roland Emilian
Grupa 6 Barbu Dan Gherasim Costel Tataru Valentin Topologeanu Stefan Sima Constantin Cosmin
Grupa 7 Marin Floricel Teodorescu Andu Anita Dorel Balan Cristian Constantin Adrian
Grupa 8 Tutoveanu Razvan Zidaru Razvan She Ming Yau Duma David Gagiu Remus Ardelean Dan
Grupa 9 Craciunica Gabriel Voicu Corneliu Petrov Danut Stana Mihai Voinea Lavinia Buliga Ovidiu
Grupa 10 Popa Mircea Pribeagu Claudiu Lepadatu Gheorghe Iliescu Dan Georgescu Costin Rada Catalin
Grupa 11 Gorum Adrian Vladu Nicolae Macarenco Mario Stanciu Marian Bivol Emanuel Tanase Mircea
Grupa 12 Valceanu Daniel Doba Vasile Ghetu Gabriel Iordache Marian Maerusan Lucian Rusescu Doru
Grupa 13 Foca Victor Cernoiu Cristian Duca George Lacusta Victor Serban Cornel Ene Nicusor
Grupa 14 Dinicescu Ion Zavricescu George Ghibea Elena Rosu Dan Gheorghita Gabriel Vaduva Gabriel
NEATA. am observat ca primele 7 grupe la amatori sunt formate din 5 jucatori.urmatoarele 7 sunt formate din 6 jucatori.se mai completeaza in dimineata asta cu inca 7 jucatori primele 7 grupe ?daca nu vin?nu ma pricep la regulament ,dar eu unul sunt in grupa de 5 si daca nu am asigurate 5 meciuri(adica grupa de 6) vin in dimineata asta la sala si solicit taxa si ma retrag.poate da.ti un raspuns pana la ora 8 a.m.

Turneul a inceput la 09.30 cu grupele open care s-au incheiat in jurul orei 12.30. S-au calificat primii 3 si cele mai bune doua locuri 4 (adica Radu Costica si eu).
Superioarele open (8x4 + cativa legitimati pe langa) vor incepe pe la ora 17, cele mai tari grupe fiind alea cu rosu:
1. Farkas Gabor, Nascu Serban, Ciobanu Alex, Apian Florin si Petrescu Liviu (legitimat)
2. Toma Florin, Enciu Alexandru, Constantinescu Marius, Radu Costica
3. Toth Laszlo, Soare Valentin, Murariu V., Daneliuc Gabi
4. Bodeanu Mihai, Teodor C., Dinca Dorinel, Ciobanu Gabriel
5. Florescu Eleodor, Trifu Bogdan, Sipos Renata, Botirca Sorin
6. Popa Radu, Mircea Valentin, Navacioiu Marian, Motoroi Costi, Ionescu Al. (legitimat)
7. Popa Mihai, Dinca Tiberiu, Dumitru Traian, Panea Ovidiu
8. Zbancu Leo, Leorda Rares, Ciacarascu Cristian, Vasiliu Remus, Voinea Liviu (legitimat)

Pai abia peste ceva timp incep meciurile alea
O sa pun ceva rezultate din superioare mai tarziu

S-au modificat.
Ciobanu, Radu Costica, Popa Radu si Panea Ovidiu au fost in aceeasi grupa.
Ciobanu a pierdut la Popa Radu.
Eu am avut grupa grea, Constantinescu, Apian, Tomica Silviu, Lupu Miriam, Zbancu Leo, Sipos Renata. N-a fost nici unul fara victorie.

FlorinBN a spus:
S-au modificat.
Eu am avut grupa grea, Constantinescu, Apian, Tomica Silviu, Lupu Miriam, Zbancu Leo, Sipos Renata. N-a fost nici unul fara victorie.
Popa Radu a pierdut la Radu Costica , Radu Costica a pierdut 3-2 la Ciobanu, Penea Ovidiu a castigat la Radu Costica

Marian023 a spus:
FlorinBN a spus:
S-au modificat.
Popa Radu a pierdut la Radu Costica , Radu Costica a pierdut 3-2 la Ciobanu, Penea Ovidiu a castigat la Radu Costica
a eu am pierdut la toti ;)

Back
Sus