V?NZ?RI FE?E

Razvan a spus:
Vreau si eu, pentru rever, o fata neagra cu control si spin mare. Ce imi recomandati?
Tackifire C 2.1.Are un spin teribil si un control mai bun decit Tackiness D
la aceeasi viteza, asta dupa ce am jucat cu ambele destul timp sa-mi fac o parere.

Globe 999 National sau Friendship Transcend SP care e si mai rapid

Vand Tackifire Special Soft, negru, 2.1 jucat 3-4 ore. Este decupar pe paleta oversized deci nu e mica. Pret 75ron usor negociabil. (nu-l mai am ) :lol:

D-le Ciprian, ma bucur ca te-am facut sa treci in tabara "ierbarilor". Cu putin antrenament si multa rabdare vei reusi sa ai multe succese. Problema intr-adevar dificila este atunci cand intalnesti un atacant veritabil, in rest vei face multe victime. Si ar mai fi o problema, jucatorii cu care joci zinlic vor fi primii care te vor invinge pentru ca se vor obisnui cu efectele ciudate care vin din iarba. Succes si astept sa te intalnesc la urmatorul turneu cu noua "arma secreta ".

nici nu vreau sa i bat pe cei cu care joc :wink:!!!

In acest caz iti va fi foarte dificil o perioada. Sfatul meu este sa renunti la meciuri pentru a nu invata prost miscarea cu noua fata si sa te axezi mult pe teme de antrenament. In meciuri urmaresti sa castigi puncte si din aceasta cauza pierzi mult la capitolul tehnica. Daca intampini dificultati si crezi ca te-as putea ajuta cu vreun sfat nu ezita sa ma intrebi. Bafta :wink:

Back
Sus