ÎNCHIS Vand: Adeziv/Fete/Lemne

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Buna ziua.M-ar interesa solutia de lipit eco cel de 125 ml .Cate utilizati tine?Multumesc

Buna ziua.M-ar interesa solutia de lipit eco cel de 125 ml .Cate utilizati tine?Multumesc

Buna,

Asta chiar nu pot sa va spun :D...depinde cat lipiti de mult...pentru o pereche de fete lipite, intre 3-5 straturi pe fata(burete), aproape ca nici nu se vede ca s-a consumat din recipient...CONCLUZIE: daca lipiti doar pentru dv-stra, va tine muuuult timp...este bine de reinnoit lipiciul macar odata la 1 luna(sa nu cumva sa fie dezlipite fetele de pe lemn de la unele lovituri de masa sau scapari pe jos,etc)...
- - - Actualizat - - -
Valabil PRODUSE ... - Click AICI

Reduceri substantiale !!!

Valabil ... - Click AICI
- - - Actualizat - - -
Tenergy 64fx negru max 150/150 - REDUCERE 80 lei REZERVAT

Tenergy 64 rosu max 152/146 - REDUCERE 80 lei REZERVAT

VANDUTE!!!

Reduceri substantiale !!!

Valabil ... - Click AICI
- - - Actualizat - - -
Butterfly Raystorm - 2.1mm - Rosie - Dimensiuni: L=151mm, l=149mm - impecabila...jucata 2-3 antrenamente(burete curatat de adeziv) - Reducere: 65 lei

VANDUTA !!!

Buna ziua. As dori pachetul mare de adeziv pe baza de apa 250 ml de eco lex am trimis adresa pe mp. numele Pitaci Calin.

Buna ma intereseaza lemnul Stiga Offensive CR WRB - FL- 100 lei si un pachet de Eco Lex 125 ml. Ai putea sa imi spui ce gramaj are. Multumesc.

In regula atunci va trimit adresa de livrare sau daca am mai cumparat de la dvs o aveti ??

Au ajuns solutiile.Sunt foarte bune!Multumesc
Recomand, vanzator serios!!!

Multumesc, d-nu' Edy...sa-l folositi sanatos...Stima!

Stiga Offensive CR WRB - FL - Lemnul este in stare foarte f buna(perfecta)...are doua atingeri minuscule pe cant din lateral reparate, aproape neobservabile(usor lacuit) - 100 lei

Tibhar Evolutia EL-P - MAX - Neagra - Dimensiuni: L=153mm, l=149mm - impecabila, jucata 3 antrenamente (burete curatat perfect de adeziv)- 85 lei

Vandute!!!

- - - Actualizat - - -

Valabil ... - Click AICI

Ultima editare:
Buna seara am ridicat coletul cu lemnul Stiga si adezivul totul e in regula multumesc. O seara buna .

Joola Panther - FL - Reducere: 150 lei

Butterfly Timo Boll ZLC - FL - (lemnul este jucat aprox. 2 luni...a fost transformat din FL in priza Tok, apoi readus la normal), nu are nicio atingere sau lovitura pe lama si cant - Reducere: 400 lei

Friendship 729 Tack-Speed - 2.0mm - Neagra - Dimensiuni: L=161mm, l=154mm (taiata foarte mare, incercata 5 minute...este boosterita) - 40 lei

Vandute !!!

Reduceri mari la PRODUSE !!!

Valabil ... - Click AICI
- - - Actualizat - - -

Valabil ... - Click AICI

Ultima editare:
Joola K6 - FL - Doar probat 30 min - Reducere: 200 lei - incredibil de rapid si cata forta are acest lemn...dupa mine este mai rapid ca sardius de la butterfly

Vandut !!!

Valabil ... - Click AICI

OFERTA SPECIALA: Jun Mizutani - 350 lei

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus