Vatra Dornei, club de tenis de masa
Vatra Dornei, club de tenis de masă
Dragi colegi ai marei famlii AMATUR.
In Vatra Dornei a luat fiinta de curand un club de t.m. pentru copii cu varste intre 7-13 ani.Am avut la inceput 18 copii,acum am ramas cu 13.Sala imi este asigurata prin bunavointa un iubitor a sportului,patronul clubului JOCKER din Vatra Dornei,deci deocamdata chiria , lumina , mesele (doua), fileele(doua), sunt asigurate din banii lui.
Avand un buget foarte mic(pensia mea) am cumparat de la tot felul de magazine palete ieftine care de fapt s-au dovedit a fi de o nulitate covarsitoare.De aproape doua saptamani am cautat sponsori pentru a putea oferi ceva bun copiilor ptr. antrenament.dar m-am izbit de ziduri mari cat casa poporului de netrecut.Am tras concluzia ca mai bine ii inveti ceva rau pe copii din ziua de azi de cat un sport frumos.Sa-i vedeti cum traspira copii la antrenament , cat suflet depun ca sa prinda cat mai mult,sa vedeti cum dragii lor parinti cum vin de la zeci de kilometri cu ei de mana la sala. Am vrut la un momendat sa renunt la acest club dar numai si numai copilasi acestia m-au facut sa raman cu ei.Acum jumatate de ora am stat de vorba cu un priten la telefon si mi-a dat ideea sa apelez pe forum la buna vointa colegilor care numai au nevoie de fețe de paleta , de un lemn , chiar si o paleta ansamblata buna.Nu sunt eu omul acela care sa fac asemenea gesturi dar am calcat pe suflet si am apelat la voi.
Cei care doresc sa ajute acest club sa nu aiba un esec chiar de la inceput,sunt rugati sa ia legatura cu mine la telefon 0756258169 Marcu.VA MULTUMESC DIN INIMA