Durdun Gheorghe
organizator principal
Mai aveti pe stoc geanta DONIC ADVANCE (negru-gri) ? Multumesc
Am sa va raspund astazi pe la 10:00 - 10:30, lasati-mi un numar de telefon sa va pot contacta !
Ce fata sa folosesc pe un grubba carbon all? Un sfat va rog. Pe BH ma intereseaza, acum fol tackines drive de 1.5 si nu prea simt mingea. Nu fol prea des topspin loves mai mult drept. Ms
Buna dimineata,
Butterfly Grubba Carbon ALL+ chiar daca la prima vedere pare un lemn de viteza, nu este asa, acesta este un lemn cu un control deosebit si il recomand cu drag multor amatori si chiar incepatori, in aceeasi gama se incadreaza si Yasaka Silverline Carbon.
Probabil ca nu simtiti fata din cauza grosimei acesteia, fiind prea subtire. Va recomand sa incercati o fata de 1.8mm, cea de 1.5mm nu prea va lasa sa folositi atacuri drepte si topspin ca este prea subtire si loveste lemnul ducandu-se in jos !
As avea nevoie de un sfat pentru schimbarea lemnului de la paleta mea. Acum am un lemn Donic Waldner allplay si Acuda S2 pe FH si Acuda S3 pe BH. Care credeti ca ar fi urmatorul pas , tinand cont ca fatele le am de circa trei luni si nu intentionez sa le schimb prea repede ? Va multumesc anticipat. Ca stil de joc , mai dau si cate un topspin de forhand dar placerea cea mai mare sunt capacele, contrele si blocurile pe BH.
Aveti un setup foarte bun, mai ales avand in vedere jocul descris de dumneavoastra.
Daca simtiti ca aveti nevoie de un plus de viteza va recomand sa incercati un alt lemn, ceva OFF/OFF-.
Am vazut ca sunteti din București, va astept astazi la VIVA SPORT pana in ora 16:00 pentru a va putea oferii consultanta chiar eu si de ce nu sa incercam si cateva lemne.