AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2014", Sf. Gheorghe - 06.12.2014

Am uitat un amanunt, care cred ca este important de mentionat, si anume ca odata cu suplimentarea locurilor s-a trecut si la micsorarea taxei de inscriere de la 35 la 30 lei, avandu-se in vedere ca majoritatea cheltuielilor sunt aceleasi.

Asta este o frumoasa lectie pe care ne-o ofera organizatorii de la Sf. Gheorghe.
Sincere respecte !

- - - Actualizat - - -

O masura foarte inteleapta,pt care va felicit,desi participarea mea e inca sub semnul intrebarii.De aceea il rog pe dl Pal Attila sa-mi transfere mie wild-cardul sau.Nu am participat nici-odata la un turneu final,iar anul acesta sunt foarte aproape de acest obictiv, dar nu si sigur.Anul acesta am, la data turneului final,36 de participari la turnee ( trei turnee pe luna)Cele mai multe dintre toti participantii.Singurul trofeu pe care l-am dobandit la aceste turnee,este numai placerea de a va reintalni si pasiunea de a face sport.Va multumesc.

Intr-adevar,pentru sirguinta cu care ai participat anul acesta la turnee, meriti cu prisosinta un wild card.

Da intradevar a facut un efort deosebit, dar va ramane pe lista dupa fortele proprii (locul ocupat in clasament) si nu va avea nevoie de acel tratament preferential, deoarece inscrierile se fac in ordinea locului ocupat in clasament -dupa cum se spune in primul post- si dupa cum am vazut eu, mai are cam 37 de colegi sub el pana sa ajunga pe lista de asteptare.
Aproximativ cam asa sta situatia:

Inscrieri Amatori - ...

Edited: OK, o sa pun ambele liste pe prima pagina

Ultima editare de un moderator:
Dupa clarificarea anumitor lucruri cu organizatorii se reinscrie Pal Attila la amatori .

Multa lume buna. O sa fie frumos.
Ma "omoara" timpii mari de asteptare dar cand imi aduc aminte ca anul trecut am venit de la Constanța fara sa stiu sigur daca am loc - ma declar de acord cu hotararea organizatorilor de suplimentare a locurilor la turneul final. (Anul trecut eram sub linie dar au fost multe retrageri si am participat la concurs.)

Sa speram ca vremea ne va permite sa parcurgem distante mari pentru a fi acolo.
Spor la treaba organizatorilor.

Cu parere de rau ma retrag.
Las locul altora care sunt mai putin uzati de competitii si au mai multa pofta de joc.
Fiind nevoit sa joc atatea turnee si mai ales in ultima luna sa joc 2 concursuri la cel mai inalt nivel si sa ating si obiective la ele ,punctaje,samd,am decis sa iau o pauza dupa cel de pe data de 29 noiembrie din bucuresti.E prea mult pentru mine.
Mult succes si sa aveti un turneu frumos!!!

Edited: Moise Mihai

Ultima editare de un moderator:
Pentru nr de participari, pentru onorabila varsta, pentru dorinta dvs, pentru distanta pe care o parcurgeti, pentru insistenta colegilor, si pentru multe altele sunteti declarat castigator, iar pentru aceasta organizatorii au decis ca in cazul in care nu intrati pe lista principala sa beneficiati de un wild-card din cele doua, precum si de calitatea de invitat special.

Din suflet ,va multumesc.Nu vreau sa folosesc cuvinte mari dar eu,ma simt cu voi,chiar ca intr-o familie.Succes tuturor.

Multa lume buna. O sa fie frumos.
Ma "omoara" timpii mari de asteptare dar cand imi aduc aminte ca anul trecut am venit de la Constanța fara sa stiu sigur daca am loc - ma declar de acord cu hotararea organizatorilor de suplimentare a locurilor la turneul final. (Anul trecut eram sub linie dar au fost multe retrageri si am participat la concurs.)
Ai dreptate Dane, pe toti ne omoara timpii de asteptare,...noi incercam sa-i reducem la maxim, tocmai si acesta este motivul prin care va agresam cu tot felul de mesaje/anunturi.
Cu aceasta ocazie si pe aceasta cale poate ne unim cu totii, sa fim mai atenti cand trebuie sa intram la masa sau cat stam la incalzire intre meciuri, sa facem un front comun impotriva timpilor morti.

Mai jos afisez din nou tabelul (rectificat) pentru o imagine de ansamblu cu mesele si grupele asa cum vor fi asezate/distribuite, iar pe spatele fiecarui tabel-grupe va fii si acest tabel si fiecare stie unde sa mearga si unde-si gaseste colegii.

SALA POLIVALENTA (open+amatori)
Masa nr 1.
-grupa 1 open;​
si 1/2 din​
-grupa 3 open;​
Masa nr 2.
-grupa 2 open;
si 1/2 din​
-grupa 3 open;
Masa nr3.
-grupa 4 open;
si 1/2 din​
-grupa 6 open;
Masa nr 4.
-grupa 5 open;
si 1/2 din​
-grupa 6 open;
Masa nr 5.
-grupa 7 open;
si 1/2 din​
-grupa 9 open;
----------------->
----------------->
----------------->
----------------->
----------------->
Masa nr 10.

-grupa 14 open;
si 1/2 din​
-grupa 15 open;

Masa nr 9.

-grupa 13 open;
si 1/2 din​
-grupa 15 open;
Masa nr 8.

-grupa 11 open;
si 1/2 din​
-grupa 12 open;
Masa nr 7.

-grupa 10 open;
si 1/2 din​
-grupa 12 open;
Masa nr 6.

-grupa 8 open;
si 1/2 din​
-grupa 9 open;

<-----------------
<-----------------
<-----------------
<-----------------
<-----------------
Masa nr 11.

-grupa 16 open;
si 1/2 din​
-grupa 18 open;

Masa nr 12.

-grupa 17 open;
si 1/2 din​
-grupa 18 open;
Masa nr 13.

-grupa 19 open;
si 1/2 din​
-grupa 21 open;
Masa nr 14.

-grupa 20 open;
si 1/2 din​
-grupa 21 open;

Masa nr 15.

-grupa 22 open;
si 1/2 din​
-grupa 24 open;

----------------->
----------------->
----------------->
----------------->
----------------->
Masa nr 16.

-grupa 4amatori;

Masa nr 17.

-grupa 3 amatori;

Masa nr 18.

-grupa 2 amatori;

Masa nr 19.

-grupa 1 amatori;
Masa nr 20.

-grupa 23 open
si 1/2 din​
-grupa 24 open

SALA DE SPORT (amatori)
Masa nr 1.
-grupa 5 amatori;​
si 1/2 din​
-grupa 7 amatori;​
Masa nr 2.
-grupa 6 amatori;​
si 1/2 din​
-grupa 7 amatori;​
Masa nr3.
-grupa 8 amatori;​
si 1/2 din​
-grupa 10 amatori;​
Masa nr 4.
-grupa 9 amatori;​
si 1/2 din​
-grupa 10 amatori;​
Masa nr 5.
-grupa 11 amatori;​
si 1/2 din​
-grupa 13 amatori;​
----------------->
----------------->
----------------->
----------------->
----------------->
Masa nr 10.

-grupa 18 amatori;​
si 1/2 din​
-grupa 19 amatori;​
Masa nr 9.

-grupa 17 amatori;​
si 1/2 din​
-grupa 19 amatori;​
Masa nr 8.

-grupa 15 amatori;​
si 1/2 din​
-grupa 16 amatori;​
Masa nr 7.
-grupa 14 amatori;​
si 1/2 din​
-grupa 16 amatori;​
Masa nr 6.

-grupa 12 amatori;​
si 1/2 din​
-grupa 13 amatori

<-----------------
<-----------------
<-----------------
<-----------------
<-----------------
Masa nr 11.

-grupa 20 amatori;​
si 1/2 din​
-grupa 22 amatori;​
Masa nr 12.

-grupa 21 amatori;​
si 1/2 din​
-grupa 22 amatori;​
Masa nr 13.

-grupa 23 amatori;​
si 1/2 din​
-grupa 25 amatori;​
Masa nr 14.

-grupa 24 amatori;​
si 1/2 din​
-grupa 25 amatori;​
Masa nr 15.

-grupa 26 amatori;​
si 1/2 din​
-grupa 28 amatori;​

----------------->
----------------->
----------------->
----------------->
----------------->
Masa nr 17.

-grupa 32 amatori;​
Masa nr 18.

-grupa 31 amatori;​
Masa nr 19.

-grupa 30 amatori;​
Masa nr 20.

-grupa 29 amatori;
Masa nr 16.

-grupa 27amatori;​
si 1/2 din​
-grupa 28 amatori;​

scuze deranjul,Mahu Bogdan din Pascani se retrage de la open si se inscrie la amatori.multumesc

In atentia organizatorilor - as veni cu urmatoarea propunere;
- ULTIMA RETRAGERE JOI ORA 24 !
In acest fel cred ca si cei aflati pe lista de asteptare ar fi mai multumiti !
E doar o propunere.

In atentia organizatorilor - as veni cu urmatoarea propunere;
- ULTIMA RETRAGERE JOI ORA 24 !
In acest fel cred ca si cei aflati pe lista de asteptare ar fi mai multumiti !
E doar o propunere.
OK! S-a modificat aceasta data/ora.

Ultima inscriere retragere -joi 04-12-2014 orele 21

Multumesc!

Ultima editare:
Open:
Ion Marius - Brăila.
Amatori:
Giosan Marcel - Galați;
Chișcop Bogdan - Galați;
Dumitrescu Dan - Piatra Neamț.

Meniul nr. 2 - 5 porții. :)

Din Oravita se retrag urmatori:Balmez Dorel,Veres Francisc si Drinceanu Lilian!..Dl Olah din cele 4 camere duble pe care le-am rezervat ramanem doar cu 3!.Multumim,bafta tuturor!!!!!!

Gelu , scuze pentru " nu-mi place " de la postul 329....a fost o greseala de tastatura....

5 portii la 4 pers.???? Lasati-ma sa ghicesc cine vrea 2 portii ......

Oricât aș fi de gurmand - și sunt :) - a cincea porție este pentru Dl. Chișcop senior care îl ?nsoțește pe Bogdan la fiecare turneu.
Da` organizatorii trebuie să precizeze răspicat pe forum unde se mănîncă cel mai bun gulaș în Sf. Gheorghe, pentru că eu nu plec de-acolo până nu testez gastronomia locală. :)

Back
Sus