AmaTur: Turneul Campionilor AmaTur, Sfântu Gheorghe - 08.12.2012

PROGRAM
8,30 Deschiderea salii
8,30-9,15 Confirmarea participarii amatori
9,30-9,45 Anunt bun venit, informatii, afisare grupe inferioare
9,45-14,00 Grupe inferioare amatori
14,00- 15,30 Pauza de masa amatori
12,30-13,15 Confirmarea participarii OPEN
13,30-18,00 Grupe inferioare OPEN
15,30-18,00 Grupe superioare amatori
18,00-19,00 Premiere campioni judeteni si pe categorii
19,00-22,00 Eliminatorii Amatori
19.30-20.30 Grupe superioare OPEN
20,30-22.30 Eliminatorii OPEN
22,30-23,00 Premiere turneu + Campion Amatur
Dl.BODEANU,prezentarea programului este depasita conceptual.Un program care se respecta ar trebuii sa aiba alte date cum ar fi .nr mesei ,orele , cine joaca A sau O la care se ataseaza componenta grupelor inferioare ,superioare si eliminatoriile.(ITTF ,FRTM prezinta asemenea programe de turnee)
Intre orele 13,30 si 14 pe ce mese joaca openul dc amatorii nu termina inferioarele?
Intre orele 14-15,30 OPENUL joaca pe 24 mese?
Anuntul de bun venit,informatii,pauza masa ,premierile nu ar trebuii sa franeze desfasurarea partidelor mai ales dc apar si probleme la alcat. grupelor superioare si a eliminatorilor.Dupa orele 23 dv conform regulamentului decontati cheltuilile organizatorilor locali care au muncit fara interese marunte.

Pentru d-vs este suficient sa stiti ca trebuie sa fiti la sala pana la 9,15 si ca puteti lua masa intre orele 14 si 15,30.
Toate celelalte amanunte lasati-le in grija organizatorilor.
E pacat ca pentru cateva voci ragusite care canta fals, strigand ca nu le place repertoriul, majoritatea priveste tacuta criticile lipsite de haz ale celor doi carcotasi cazuti din Muppets.

E pacat ca pentru cateva voci ragusite care canta fals, strigand ca nu le place repertoriul, majoritatea priveste tacuta criticile lipsite de haz ale celor doi carcotasi cazuti din Muppets.

N-ati prins nimic de black friday ? aceleasi lucruri doar mai ieftine ! tot "teatru" se numeste...

dantim a spus:
Din cite am experimentat eu am fost foarte bine tratat de unguri si sint patriot ca nevastamea este unguroaica
.

...si sunteti fericit ? :p

Revenind, n-a fost cu suparare chestia cu pensiunile am facut doar o observatie timida, o remarca daca vreti. Interesant e ca informatia a venit in maghiara de la camera de comert ! (stiam ca e optiune alta limba decat cea romana). Dar chiar nu ma intereseaza si nu vreau sa discut subiectul. A fost greseala mea sa evidentiez acest lucru dar am facut-o ca un raspuns la o alta intrebare (alta tampenie de-a mea).
Asadar imi cer scuze pentru modul in care m-am facut inteles, n-a fost cu rautate, am mai fost gazduit la familii din regiune (maghiari) si m-am simtit foarte bine in mijlocul lor.

chiar super !..in schimb vorba Otiliei Badescu"un sport fara spectatori,nu-si ar avea farmecul"..asa si aici !
Inca- Amaturul este un curent super ok ! si fara aceste mici intepaturi,si-ar pierde din farmec

N-ati prins nimic de black friday ? aceleasi lucruri doar mai ieftine ! tot "teatru" se numeste...
.
...si sunteti fericit ? :p
Revenind, n-a fost cu suparare chestia cu pensiunile am facut doar o observatie timida, o remarca daca vreti. Interesant e ca informatia a venit in maghiara de la camera de comert ! (stiam ca e optiune alta limba decat cea romana). Dar chiar nu ma intereseaza si nu vreau sa discut subiectul. A fost greseala mea sa evidentiez acest lucru dar am facut-o ca un raspuns la o alta intrebare (alta tampenie de-a mea).
Asadar imi cer scuze pentru modul in care m-am facut inteles, n-a fost cu rautate, am mai fost gazduit la familii din regiune (maghiari) si m-am simtit foarte bine in mijlocul lor.
Se pare ca faci multe "greseli,tampenii si remarci timide"...mai bine ai sta in banca ta si sa nu mai carcotesti atat,ca si fratele tau mai mare(cine poate citi printre randuri,citeste).Nu se poate ca cineva,sa posteze ceva(ca o fi bine sau nu se va dovedi ulterior, dar,sigur se doreste constructiv)...ca hop vii si carcotesti,ca una,ca alta.Fii putin mai relaxat,spuneti parerea personala fara a fi rautacios si incearca sa nu te mai fure valul la indrumarea "fratelui mai mare" si sigur o sa fie mult mai bine.Scuze aciditatea la ora asta,chiar cu riscul de a nu fi pe placul unora:D

Ultima editare:
Nu sunt de acord cu postarea ta ca de acum hai sa fim intr-un doliu preventiv...
Insa,trecand peste ironii,glume(bune,proaste,foarte bune,suptile,etc),sugestii si altele,aceste discutii erau clar prevazute ,fac parte din topicurile unui turneu de o asemenea anvergura.
Sugestiile despre organizarea acestui turneu final,ar fii fost benefice si de luat in seama daca se adresau de-a lungul anului 2011-2012 asa cum ar fi fost normal in primul rand coordonatorilor zonali(organizatorilor din zona arondata),participanti cu un numar relevant in turnee(experienta).
Asa ca eu sunt de acord sa glumim,face caterinca,in schimb :
intentiile de a schimba un regulament(bun,rau-dar existent) si un post anuntat ,dar cunoscut si intuit de la inceputul anului..,chiar e aiurea si cu repetitie
..poate dupa 21 dec.,vom juca undeva unde perfectiunea nu are defecte :)

Nu sunt de acord cu postarea ta ca de acum hai sa fim intr-un doliu preventiv...
Insa,trecand peste ironii,glume(bune,proaste,foarte bune,suptile,etc),sugestii si altele,aceste discutii erau clar prevazute ,fac parte din topicurile unui turneu de o asemenea anvergura.
Sugestiile despre organizarea acestui turneu final,ar fii fost benefice si de luat in seama daca se adresau de-a lungul anului 2011-2012 asa cum ar fi fost normal in primul rand coordonatorilor zonali(organizatorilor din zona arondata),participanti cu un numar relevant in turnee(experienta).
Asa ca eu sunt de acord sa glumim,face caterinca,in schimb :
intentiile de a schimba un regulament(bun,rau-dar existent) si un post anuntat ,dar cunoscut si intuit de la inceputul anului..,chiar e aiurea si cu repetitie
..poate dupa 21 dec.,vom juca undeva unde perfectiunea nu are defecte.:D
Nu suntem perfecti,nici nu cred ca cineva pretinde asta....dar daca tu crezi ca vom juca "undeva unde perfectiunea nu are defecte"....constat cu regret ca nu vom mai juca never.Si acel regulament,asa cum este el,am mai propus si in alte posturi ,de a se reactualiza periodic(la 12 luni...poate mai devreme poate mai tarziu,dupa cum se misca lucrurile intr-o parte sau alta),dar pana una alta TREBUIE sa ne raportam la cel de acum,cu bune sau mai putin bune.

Ultima editare:
R:D
ai scapat " :) " din citat :)
Nimeni nu-i perfect dupa cum spuneam,iar cu problema asta trebuie sa te adresezi lui Clau...se pare ca e "defect" de la setarile Forum-ului...
Raspuns Clau:
Acest post are smile-uri in citat. Deci ce nu merge?

- - - Actualizat - - -
E ok acum Clau...era o gluma,scuze,deranjul.;)
- - - Actualizat - - -
ai scapat " :) " din citat :)
E mai bine acum,da?:D
seara buna Vali,oriunde te-ai afla.

Ultima editare:
...cum intru un pic in pauza iaca ca ma starneste cate unu' ! nus'ci sa ma mai fac !

Se pare ca faci multe "greseli,tampenii si remarci timide"

fac (citeste-l cum doresti-"citez" si din avatarul tau) deci EXIST !!! prezenta mea / spaima unora !

...mai bine ai sta in banca ta si sa nu mai carcotesti atat,ca si fratele tau mai mare(cine poate citi printre randuri,citeste).Nu se poate ca cineva,sa posteze ceva(ca o fi bine sau nu se va dovedi ulterior, dar,sigur se doreste constructiv)...ca hop vii si carcotesti,ca una,ca alta.

Se pare ca am mai multi "frati" pe acest forum si care sunt in asentimentul meu si pe care-mi doresc sincer sa-i cunosc live. Stii, si raul e constructiv intr-o anumita masura !
In ce priveste carcotelile mele... obisnuieste-te cu mine, mai am de trait vreo 30 de ani dupa calculele mele ! :p Glumeam ! 50.

Fii putin mai relaxat,spuneti parerea personala fara a fi rautacios si incearca sa nu te mai fure valul la indrumarea "fratelui mai mare" si sigur o sa fie mult mai bine.Scuze aciditatea la ora asta,chiar cu riscul de a nu fi pe placul unora:D

:thumbup: Misto ! Ti s-a parut vreo clipa ca n-as fi relaxat ?

Omule, chiar nu sunt o persoana rautacioasa doar probabil ca pentru unii sunt un pic impertinent, pentru altii distractiv, pentru majoritatea doar...inca unul...! Asta-i viata ! (vezi cu cine votezi )

Apropos' sa stii ca sunt cetatean european si am drepturi !

O seara placuta si somn usor ! (eu raman sa veghez pe-aici :twisted:)

Suntem fara sansa pe acest forum .....Daca cineva vrea sa-si spuna o parere cat de mica sare acest -protector al fair-playului din boto-sani-so-rin cli-ent-care are impresia ca detine adevarul absolut

Back
Sus