AmaTur: Turneul Campionilor AmaTur, Sfântu Gheorghe - 08.12.2012

Multumesc dar hotarirea ramine definitiva. imi pare rau si multumesc tuturor care se mai gandesc la un veteran al acestui sport minunat

Din Galați,
Lefter Costel, amatori.
Stolearenco Igor, amatori.
Ionita Valentin, amatori.
multumim.
- - - Actualizat - - -
Stoica Iuri, din Republica Moldova, open. multumesc.

Pentru d-vs este suficient sa stiti ca trebuie sa fiti la sala pana la 9,15 si ca puteti lua masa intre orele 14 si 15,30.
Toate celelalte amanunte lasati-le in grija organizatorilor.
E pacat ca pentru cateva voci ragusite care canta fals, strigand ca nu le place repertoriul, majoritatea priveste tacuta criticile lipsite de haz ale celor doi carcotasi cazuti din Muppets.

1.DINICESCU ION nu s a inscris la AMATORI dar participa la AMATORI numai in cazul cand la OPEN ultimul inscris admis are pozitia in clasament maxim 122.
2.Asta cu dvs organizator de turnee finale mai piano ca se varsa coniacul de SIBIU sau tuica de TARGOVISTE.
3. Umorul ingenios ,nevinovat, sarcasmul si ironiile celor 2 din balcon sunt sigur ca nu le ati priceput dl.BODEANU cand urmareati serialul cu pricina.

Din Busteni vine Totpal Marius-open
Totpal Marius a fost mutat la Amatori, are MA=16 si locurile la Open sint ocupate toate de jucatori cu medie de cel putin 19.
Mai sint inca 6 jucatori in aceeasi situatie, ii voi reinscrie la open (daca vor mai dori) numai daca vor exista retrageri.

Am vorbit si cu SORIN BOTIRCA dar mai vreau o explicatie si de la dvs dl DAN sau dl. FLORIN APIAN.Eu sunt pe locul 146 actualmente si am MA19,daca nu prind loc la open am sanse cu MA19 sa fiu trecut la amatori pt ca imi doresc mult sa ajung la SF.GHEORGHE,mi-am bagat concediu special pt turneul final:D

Back
Sus