Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Bogdi, dupa cum arata tabelul de inscrieri ai sanse sa participi la turneu. Intradevar locul 146 este cam la limita, dar s-au inscris cam toti, si apoi tare sunt curios cati vor ramane ne-retrasi.Am vorbit si cu SORIN BOTIRCA dar mai vreau o explicatie si de la dvs dl DAN sau dl. FLORIN APIAN.Eu sunt pe locul 146 actualmente si am MA19,daca nu prind loc la open am sanse cu MA19 sa fiu trecut la amatori pt ca imi doresc mult sa ajung la SF.GHEORGHE,mi-am bagat concediu special pt turneul final![]()
Am vorbit si cu SORIN BOTIRCA dar mai vreau o explicatie si de la dvs dl DAN sau dl. FLORIN APIAN.Eu sunt pe locul 146 actualmente si am MA19,daca nu prind loc la open am sanse cu MA19 sa fiu trecut la amatori pt ca imi doresc mult sa ajung la SF.GHEORGHE,mi-am bagat concediu special pt turneul final![]()
Pana la urma, acest forum este si un mijloc de educatie... Vedem cu totii, mai sus, ca bunul simt nu este intotdeauna proportional cu varsta...
Dl. MATEI cred ca nu trebuiesc cenzurate si judecate aspru diverse opinii .A spune lucrurilor pe nume, intr-un mod cit mai clar si mai concret, nu inseamna lipsa de bun simt, inseamna ca ai coloana vertebrala. Lipsa de bun simt inseamna, printre altele, sa-i vorbesti pe altii pe la spate.
Eu n-am cenzurat pe nimeni,mi-am spus doar parerea. Cit despre judecat, toti avem libertatea de gindire. Asta nu inseamna ca putem sa emitem si decizii judecatoresti.Dl. MATEI cred ca nu trebuiesc cenzurate si judecate aspru diverse opinii .
Numerosi oameni lucreaza la propria imagine si simt nevoia ori sa taca ori sa vorbeasca.
"Cit mai clar si mai concret" nu inseamna jignitor. Eu, unul, nu accept. Iar, "pe la spate", da: am folosit intr-o interventie exemple negative de comunicare de aici, de pe forum. Sa ne vedem sanatosi, noi si trompetele noastre, la Sfantu Gheorghe!A spune lucrurilor pe nume, intr-un mod cit mai clar si mai concret, nu inseamna lipsa de bun simt, inseamna ca ai coloana vertebrala. Lipsa de bun simt inseamna, printre altele, sa-i vorbesti pe altii pe la spate.
Nu stiu care este parerea celorlalti, dar parerea mea este ca ar trebui sa cititi articolul de mai jos.Dl. MATEI cred ca nu trebuiesc cenzurate si judecate aspru diverse opinii .
Multumesc pt. observatie , nu stiu dc am sa tin minte ca acest verb e eliptic de persoana dar sigur nu pot uita maestria ta de la turneul final de la SIBIU sectiunea DANSEZ PT. TINE.Nu stiu care este parerea celorlalti, dar parerea mea este ca ar trebui sa cititi articolul de mai jos.
https://diacritica.wordpress.com/2010/07/19/a-trebui-si-conjugarea-dumisale/