Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
vreau sa vin si eu maine, am mai spus si vineri ca o sa vin dar nu am reusit din cauza serviciului. ideea e ca nu am partener. pot sa vin asa si voi exersa cu alti, care vin pt sedinta de corectare a loviturilor? anuntati-ma dc mai este loc si voi veni. multumescTopTenisArena a spus:Subiect: corectare lovituri - Promotie
TopTenisArena ofera 2 sedinte gratuite pentru corectarea loviturilor tuturor doritorilor. Sedintele se vor desfasura in fiecare zi le Luni pana Vineri intre orele 13-15 in grupuri de maxim 5 participanti.Oferta este valabila pana in data de 12 Noiembrie 2010.
Inscrierile se fac pe office(at)toptenis.ro precizand numele si participare corectie lovituri.
TopTenisArena
Subiect: Daca e Duminica atunci e tenis si bere gratis la TopTenisArena
Va asteptam in fiecare Duminica la un tenis si o bere gratis din partea casei. Aveti ocazia sa schimbati o minge, fata, lemn cu toti prietenii si pasionatii de tenis de masă.
Distractie placuta!
Echipa TopTenisArena.
Subiect: Scoala initiere in tenis de masă.
Primul proiect cu impact in dezvoltarea tenisului de masa este infiintarea unei "Scoli de initiere in tenisul de masa". Scoala se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa joace tenis de masă si care la momentul actual nu practica acest sport sau il practica ca hobby. Scoala se va desfasura in cicluri de aproximativ 1 luna, astfel incat sa putem acoperi 10-11 cicluri pe an. Un cilcul va avea 12 sedinte, respectiv 3 antrenamente saptamanale timp de 4 saptamani. O sedinta dureaza aproximativ 2 ore. Intr-un ciclu vor intra maxim 7 persoane.
Sedintele de antrenament se vor desfasura in intervalul 9-18, in functie de disponibilitatea participantilor.
TopTenisArena va suporta integral costul antrenorului, participantii urmand sa plateasca doar costul de inchiriere al meselor respectiv de 192 lei pentru sedintele de dimineata si de 232 pentru sedintele programate dupa ora 13. Elevii si studentii au reducere de 30% calculata la sumele anuntate.
La terminarea ciclului vor fi facute recomandari in functie de evolutia fiecarui participant. Cei care doresc continuarea antrenamentelor vor fi indrumati catre alte programe de pregatire.
Este o ocazie foarte buna pentru selectia de copii. Rugam persoanele care ne pot facilita accesul in scoli sa ne contacteze la adresa office(at)toptenis.ro. De la caz la caz, putem acorda gratuitate pentru copii fara posibilitati care se dovedesc a fi talentati.
Rugam persoanele care doresc sa se inscrie sa ne comunice pe office(at)toptenis.ro urmatoarele date:
varsta, sexul, orele la care ar putea sa vina la antrenament si un numar de telefon.
Foarte important, participantii trebuie sa aiba tricou, short si incaltaminte sport curata alta decat cea de strada.
TopTenisArena va pune la dispozitie toata logistica necesara. respectiv:
mesele de tenis, palete, cutii cu mingi de antrenament, robot, return board si evident ... antrenor.
In speranta ca veti acorda sprijin pentru ca acest mesaj sa ajunga si la cei care nu citesc acest forum,
Va multumim!
Echipa TopTenisArena
ma scuzati,dar am o nelamurire...pretul de inchiriere al meselor e pe sedinta sau pe ciclu?