Salut. Putem juca liniștit 3 cu 4 de la ora 9 și 1 cu 6 de la ora 10.
Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk
Multumim.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Salut. Putem juca liniștit 3 cu 4 de la ora 9 și 1 cu 6 de la ora 10.
Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk
La turneele A și A+ cei care joacă la o categorie superioara au o alta bonificație; Consider ca și aici ar fi bine sa se țină cont de acest aspect. De exemplu în caz de înfrângere sa se scadă doar 0.5 puncte. Mulțumesc anticipat!
Multumim.
Sal. Incercati sa veniti cat mai repede posibil . Concursul e lung si orice intarziere pune in asteptare toata lumea . Cred ca intelegeti interventia mea . Numai bine !
SV, MS, CJ, MM...orice judet limitrof care se poate mobiliza rapid. E pacat sa ramana un loc neocupatBistrița rapid o echipa....
Nu rămâne neocupat, ca Iași 4 abia așteaptăSV, MS, CJ, MM...orice judet limitrof care se poate mobiliza rapid. E pacat sa ramana un loc neocupat
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Aceasta retragere modifica grupele?Din pacate Vrancea se retrage. S-a creat un loc pentru cei care doresc sa participe.
Va rog sa va inscrieti echipa pana maine la ora 18:00. In cazul in care vor fi mai multe echipe doritoare, echipa cu MP mai mare va avea drept de participare.
Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nuDa. Grupele finale le voi posta maine dimineata. Dupa aceea, indiferent de alte modificari nu o sa le mai schimbam.
Asa si eu!!! Am spionat adversarii, am vizionat meciuri, am platit analize etc. Acum ce sa facem? Ne vom adaptaMda, în grupa asta băteam și eu 3-4 jucători....)
Trimis de pe al meu ARE-AL00 folosind Tapatalk
Ce echipa a preluat locul neocupat de Vrancea?Da. Grupele finale le voi posta maine dimineata. Dupa aceea, indiferent de alte modificari nu o sa le mai schimbam.
Ce echipa a preluat locul neocupat de Vrancea?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Ahaaa...stam in suspansAsteptam ora 18. Sa vedem daca sunt si ati doritori ��