AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2019", Bistrița - 31.08.2019

Echipa 2 a aradului sufera o modificare la nivel de incepatori, Dobinda Dinu intra in locul lui Achim Paul.

Mirza Sorin / elite / M / meniu
Nagy Iosif / open / XXL / meniu
Szivery Adrian / avansati / XL / meniu
Dobinda Dinu / incepatori / XL / meniu

Va multumim anticipat pentru intelegere.

La turneele A și A+ cei care joacă la o categorie superioara au o alta bonificație; Consider ca și aici ar fi bine sa se țină cont de acest aspect. De exemplu în caz de înfrângere sa se scadă doar 0.5 puncte. Mulțumesc anticipat!

Uff... daca stiam ca se poate participa (cred ca pe undeva s-a scris dar n-am fost atent, nici nu m-a interesat foarte tare acest aspect, am omis sa fiu mai atent la postarile pe aceasta tema, ...acum daca era putin mai atent si Papacu... era direct interesat, eu doar am incercat sa mai strang o echipa) cu jucator de la open la elite cred ca aveam si noi 3 echipe... lipsea elite dar ii aveam pe ceilalti 3, iar de la open pentru elite gaseam sigur ! asta e viata mergem inainte. Succes tuturor echipelor si sa ne vedem sanatosi.

Sal. Incercati sa veniti cat mai repede posibil . Concursul e lung si orice intarziere pune in asteptare toata lumea . Cred ca intelegeti interventia mea . Numai bine !

E vorba de schimbarea unui meci de la 9 La 10 ,Nu cred ca va pune în așteptare pe toată lumea ,atata timp cat cele două echipe care joacă de la 10 sunt de acord ,inclusiv Răsvan e de acord nu are rost sa mai continuam pe acest subiect,

ACTUALIZARE 26.08.2019 12:00
Lista participantilor, componenta grupelor, programarea partidelor din grupe si de pe tablourile eliminatorii sunt postate in format PDF: www.wr10.ro
Lista voluntarilor/arbitrilor ramane deschisa.

26_Favoriti.jpg

In casutele albastre sunt trecute pozitiile echipelor din lista favoritilor.

26_Grupe1.jpg

26_Grupe2.jpg

1-28.jpg

29-42.jpg

26_Arbitri.jpg

Ultima editare:
Ma ofer și eu voluntar ca arbitru, dar nu când joaca Iași 2!

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Din pacate Vrancea se retrage. S-a creat un loc pentru cei care doresc sa participe.
Va rog sa va inscrieti echipa pana maine la ora 18:00. In cazul in care vor fi mai multe echipe doritoare, echipa cu MP mai mare va avea drept de participare.

Din pacate Vrancea se retrage. S-a creat un loc pentru cei care doresc sa participe.
Va rog sa va inscrieti echipa pana maine la ora 18:00. In cazul in care vor fi mai multe echipe doritoare, echipa cu MP mai mare va avea drept de participare.
Aceasta retragere modifica grupele?

Trimis de pe al meu ARE-AL00 folosind Tapatalk

Mda, în grupa asta băteam și eu 3-4 jucători.... :))

Trimis de pe al meu ARE-AL00 folosind Tapatalk

Back
Sus