AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2019", Bistrița - 31.08.2019

Echipa Sibiu 2 intreaba daca se poate juca tenis la sala vineri seara.
Multumim frumos

GD

Echipa din Bistrița care se inscrie la baraj - MP=87.56:

Mihalca Mihai - Bistrita.jpg
- Mihalca Mihai, Bistrița
Singeorzan Cornel - Bistrita.jpg
- Singeorzan Cornel, Bistrița
Joldes Adrian - Bistrita.jpg
- Joldes Adrian, Bistrița
Cristea Samuel - Bistrita.jpg
- Cristea Samuel, Bistrița

ACTUALIZARE 27.08.2019 18:00 - FINAL
Lista participantilor, componenta grupelor, programarea partidelor din grupe si de pe tablourile eliminatorii sunt postate in format PDF: www.wr10.ro
Lista voluntarilor/arbitrilor ramane deschisa.

27_Favoriti.jpg

In casutele albastre sunt trecute pozitiile echipelor din lista favoritilor.

27_Grupe1.jpg

27_Grupe2.jpg

1-28.jpg

29-42.jpg

27_Arbitri.jpg

s40.jpg

Ultima editare:
Frumoasa initiativa, pe care sper sa o vad repetata la infinit :-)

Din pacate, anul acesta din Brăila NU a putut participa o echipa, cu toate eforturile depuse... Poate data viitoare...

SUCCES TUTUROR !!

BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup va avea loc in Sala de tenis de masă "Gheorghe Bozga" din Bistrița, sala in care isi desfasoara activitatea sectia de tenis de masă a Clubului Sportiv Municipal Bistrița.
In noul sezon sportivii din Bistrița vor juca in noul echipament Butterfly cu sigla tenisdemasa.ro pe piept.
csm.jpg

Ce s-a mai schimbat lotul pe acolo, din primele doua randuri numai pe vreo 6 ii stiu :)

Vezi ca eu numar rîndurile începând cu primul ... mai puțin alea de bere :)

Sticlet Doru intră in echipa Bistrița 3 iar Cristea Samuel se înscrie la rezervă/arbitru

Din pacate echipa din Bacău se retrage. Ciubotariu Andrei nu mai poate veni datorita serviciului. Dupa lungi discutii si nenumarate convorbiri telefonice nu am reusit sa mai gasim un jucator care sa completeze echipa , de la nici una din categorii.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Redeschidem inscrierile cu locul ramas vacant datorita retragerii Bacăului. Echipa care ii va lua locul va ocupa si pozitia pe care judetul Bacău a ocupat-o in grupa F.
Echipa (echipele) dornica(e) este/sunt rugata(e) sa se inscrie pana joi, ora 18:00.

Scuzati-mi va rog intervenția, dar atâta timp cat o echipa este înlocuită cu alta, mi se pare firesc, cu tot deranjul organizatorilor, sa se ?ntocmească grupe noi, astfel încât sa se respecte regula șarpelui echitabil pentru fiecare grupa...
Mulțumesc!

Scuzati-mi va rog intervenția, dar atâta timp cat o echipa este înlocuită cu alta, mi se pare firesc, cu tot deranjul organizatorilor, sa se ?ntocmească grupe noi, astfel încât sa se respecte regula șarpelui echitabil pentru fiecare grupa...
Mulțumesc!

Dragu meu, daca ai vazut pana acum vro regula sarpelui sigur tot aia se aplica si in continuare. Iar daca nu ai vazut, tot la fel o sa fie.

Redeschidem inscrierile cu locul ramas vacant datorita retragerii Bacăului. Echipa care ii va lua locul va ocupa si pozitia pe care judetul Bacău a ocupat-o in grupa F.
Echipa (echipele) dornica(e) este/sunt rugata(e) sa se inscrie pana joi, ora 18:00.
La.asta facea referire colegul nostru de masa (de tenis)

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Dragu meu, daca ai vazut pana acum vro regula sarpelui sigur tot aia se aplica si in continuare. Iar daca nu ai vazut, tot la fel o sa fie.

Este acolo.

Va rog sa va uitati la numarul de ordine din dreptul fiecarui judet, apare in tabelul grupei fix inaintea echipei, in patrat albastru.

Pentru albitraj
daca mai aveti nevoie

Filea Adonis - Sibiu

Back
Sus