AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2019", Bistrița - 31.08.2019

Faceti tot posibilul ca acesta echipa sa se inscrie in concurs.Domnul TIRA VIOREL dispune de un "intaritor"care ne da aripi la masa de joc.Tocmai de aceea el constituie un pericol eminent la masa de joc pentru orice adversar.

Il asteptam pe dl Țară cu intaritorul!!������Sa aveti drumuri bune ..si sa ne vedem cu bine la masa de joc!!

Scuzati-ma va rog dacă am înțeles greșit, dar afirmația domnului Crișan era ‘locul Bacăului din grupa’ și nu din tabelul cu echipele, ceea ce din punctul meu de vedere ?nseamnă înlocuirea Bacăului in grupa cu echipa ce va fi acceptata in locul sau... implicit înțeleg fără refacerea grupelor, motiv pentru care am făcut intervenția din postul 256. Dacă am înțeles greșit, nicio problema. Mulțumesc!

Este acolo.

Va rog sa va uitati la numarul de ordine din dreptul fiecarui judet, apare in tabelul grupei fix inaintea echipei, in patrat albastru.

Ai dreptate, asa e, se respecta regula, doar ca nu sunt trecute echipele in ordinea care suntem obisnuiti din amatur (favorit 1 , 2, ....) si te poate deruta. In cazut nostru Bihorul ar fi trebuit sa fie pe pozitia 2, dar pana la urma nu conteaza ordinea in care sunt trecute intr-un tabel, daca regula se respecta.

Ai dreptate, asa e, se respecta regula, doar ca nu sunt trecute echipele in ordinea care suntem obisnuiti din amatur (favorit 1 , 2, ....) si te poate deruta. In cazut nostru Bihorul ar fi trebuit sa fie pe pozitia 2, dar pana la urma nu conteaza ordinea in care sunt trecute intr-un tabel, daca regula se respecta.

Mesajul de mai sus se refera la total altceva, organizatorii au inteles.

In cazul in care o echipa nu se mai poate prezenta si se inscrie alta(Bistrița de exemplu), trebuie sa se refaca grupele conform cu noile punctaje si cu iesirea Bacăului din schema, pentru a fi echitabil fata de toata lumea. Daca iese un cap de serie si intra o echipa care e pe la mijloc conform favoritilor, nu este corect sa fie pusa in locul echipei care a fost cap de serie. (nu e cazul aici, dar este un exemplu). Subscriu si eu la asta si sper ca asa se va face, chiar daca va fi putin deranj pentru organizatori.

"Regula sarpelui" este respectata in repartizarea echipelor in cele 7 grupe. Datorita "cheii de 6" pe care o am si o folosesc, ordinea echipelor in grupe este data in asa fel incat, in ultima runda, sa joace favoritul si contra-favoritul, teoretic pentru primul loc din grupa.
Asteptam ora 18 sa vedem daca vom fi 42 sau 41 de echipe.

Eu cred ca la acest turneu pe echipe este mai puțin relevanta media punctelor decât la un turneu individual. Degeaba ai tu rezultate, dacă restul echipei nu câștiga.

Va dau un exemplu: Dacă în locul lui Gherasim Iulian de la Tulcea, era Albu Vlad? Waw, ce valoroasa era echipa, în primele 5 favorite.... Asa... în ultimele 5
VALOAREA ECHIPEI NU STA ?NTR-UN JUCĂTOR!

Ultima editare:
Sa presupunem (doar sa presupunem ) ca vor fi 41 de echipe . Ar trebui ca grupa Zalăului sa fie de 5 . Eventuala lor intarziere , nu ar fi resimtita de ceilalti .

Sa presupunem (doar sa presupunem ) ca vor fi 41 de echipe . Ar trebui ca grupa Zalăului sa fie de 5 . Eventuala lor intarziere , nu ar fi resimtita de ceilalti .

Probabil ca nu deoarece nu vor intarzia mai mult de o ora, iar in grupa lor fiind mai putini se vor juca oricum mai putin cu 5 meciuri fata de celelalte grupe ceea ce la totalul turneului inseamna o rezerva de o masa libera pt 5 ore in timpul grupelor care poate suplini meciurile ce dureaza mai mult de o ora.

La Iași 3, la începători va veni dl Bustiuc Razvan in locul domnului Ciurlica Mugurel.
Mulțumim!

ACTUALIZARE 29.08.2019 19:00
Lista participantilor, componenta grupelor, programarea partidelor din grupe si de pe tablourile eliminatorii sunt postate in format PDF: www.wr10.ro
Lista voluntarilor/arbitrilor ramane deschisa.

29_Favoriti.jpg

In casutele albastre sunt trecute pozitiile echipelor din lista favoritilor.

29_Grupe1.jpg

29_Grupe2.jpg

1-28.jpg

29-42.jpg

29_Arbitri.jpg

s40.jpg

Nu va supărați pe mine, dar cum se procedează acum este ca și cum m-aș apuca sa postez începand de luni grupele pentru A+ ul de sâmbăta viitoare și în fiecare zi le-aș schimba. Trebuie trecut la carnețel pentru a se evita astfel de situații la edițiile viitoare. Sunt curios sâmbăta ce grupe vor fi.

Trimis de pe al meu ARE-AL00 folosind Tapatalk

Aveti dreptate dl. Gherasim. Intentia mea a fost sa inchid inscrierile definitiv luni. Anul asta n-am reusit. Poate la anul.
Sunt convins ca după aceasta prima editie veți trage concluziile, veți stabili plusurile și minusurile, iar anul viitor va fi totul foarte bine organizat. Este un turneu cu un format în premieră și admir curajul dumneavoastră. Sa ne vedem sănătoși și cu poftă de joc!

Brelocuri

Brelocuri

Premiu de âmbărbătare pentru echipa favorită #2. [Din ciclul Clasament up-side-down, gen Liga I, unde FCS(spre)B ocupă primul loc.]

19869cc3c25263f2568efe0798f2cd14.jpg

Buna ziua,
Acest inedit turneu A ,,miroase" mai ceva a turneu final, eu cred ca ar merita +ul de rigoare.
Felicitari initiatorilor, dar mai cu seama participantilor care au reusit o mobilizare nesperata intr-o perioada de relax, e clar ca va fi un turneu puternic.

Nu va supărați pe mine, dar cum se procedează acum este ca și cum m-aș apuca sa postez începand de luni grupele pentru A+ ul de sâmbăta viitoare și în fiecare zi le-aș schimba. Trebuie trecut la carnețel pentru a se evita astfel de situații la edițiile viitoare. Sunt curios sâmbăta ce grupe vor fi.

Mie personal mi se pare normal ca grupele sa fie actualizate in functie de cine se retrage si cine nu. Poate o solutie este sa se publice grupele doar joi sau vineri, cand se stie situatia finala.

In situatia de fata, mi se pare ca echipa din organizare a fost impecabila pana acum, toata problema fiind cauzata de echipele care s-au retras pe ultima suta de metri...

Nu vad impedimentul in a se modifica grupele, daca se impune acest lucru, datorita unor retrageri de ultima ora. Prefer sa fie niste grupe updatate in ultimul moment, dar care sa reflecte corect echipele participante, altfel o echipa inscrisa in ultimul moment poate lua locul in grupe unui cap de serie, ceea ce clar nu este in regula.

Tot Banatu'i Fruncea!!������������

Back
Sus