Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Faceti tot posibilul ca acesta echipa sa se inscrie in concurs.Domnul TIRA VIOREL dispune de un "intaritor"care ne da aripi la masa de joc.Tocmai de aceea el constituie un pericol eminent la masa de joc pentru orice adversar.
Este acolo.
Va rog sa va uitati la numarul de ordine din dreptul fiecarui judet, apare in tabelul grupei fix inaintea echipei, in patrat albastru.
Ai dreptate, asa e, se respecta regula, doar ca nu sunt trecute echipele in ordinea care suntem obisnuiti din amatur (favorit 1 , 2, ....) si te poate deruta. In cazut nostru Bihorul ar fi trebuit sa fie pe pozitia 2, dar pana la urma nu conteaza ordinea in care sunt trecute intr-un tabel, daca regula se respecta.
Sa presupunem (doar sa presupunem ) ca vor fi 41 de echipe . Ar trebui ca grupa Zalăului sa fie de 5 . Eventuala lor intarziere , nu ar fi resimtita de ceilalti .
Sunt convins ca după aceasta prima editie veți trage concluziile, veți stabili plusurile și minusurile, iar anul viitor va fi totul foarte bine organizat. Este un turneu cu un format în premieră și admir curajul dumneavoastră. Sa ne vedem sănătoși și cu poftă de joc!Aveti dreptate dl. Gherasim. Intentia mea a fost sa inchid inscrierile definitiv luni. Anul asta n-am reusit. Poate la anul.
Nu va supărați pe mine, dar cum se procedează acum este ca și cum m-aș apuca sa postez începand de luni grupele pentru A+ ul de sâmbăta viitoare și în fiecare zi le-aș schimba. Trebuie trecut la carnețel pentru a se evita astfel de situații la edițiile viitoare. Sunt curios sâmbăta ce grupe vor fi.
Trimis de pe al meu ARE-AL00 folosind Tapatalk