Cum sa "faci" o paleta de la A la Z

Cazul Mihaelei Steff

Cazul Mihaelei Steff

Cum comentati retragerea Mihaelei din echipa nationala?

Faptul ca antrenorul lotului feminin Filimon a renuntat atat de usor la una dintre cele mai bune jucatoare ale lumii,considerati ca a procedat corect?,avand in vedere rezultatul obtinut in super liga unde echipa Romaniei a pierdut in fata Belarusului 0-3.

Cazul Mihaelei Steff

Cazul Mihaelei Steff

Cum comentati retragerea Mihaelei din echipa nationala?

Faptul ca antrenorul lotului feminin Filimon a renuntat atat de usor la una dintre cele mai bune jucatoare ale lumii,considerati ca a procedat corect?,avand in vedere rezultatul obtinut in super liga unde echipa Romaniei a pierdut in fata Belarusului 0-3.

Pai ce putem noi zice? ca orice sustinator al echipei nationale ne pare rau de acest lucru dar pana la urma nu depinde de noi, si daca conducerea prefera sa `piarda` o jucatoare ca Mihaela atunci acesta conducere se descalifica de la sine.......dar asta nu e decat parerea noastra de amatori. Parerea care conteaza e a celor care pun votul pe viitorul presedinte al federatiei.

filo a spus:
pingpong a spus:
Apropo de Boll,castiga de cand a lasat-o pe chinezoaica cu ochii in soare
pai n-a lasat-o ca am vazut-o in tribuna la Cupa Mondiala

s-a si insurat cu ea in ianuarie!!!! si apropo nu e chinezoaica ci nascuta in Germania si originara din Filipine.

am si eu o intrebare:
cum naiba fac sa lipesc si eu fetele cat de cat centrate pe lemn.
cred ca le-am lipit pana acum de 10 ori dar niciodata nu le-am potrivit cat de cat, ba intr-o parte ba in alta nu stiu deja am inceput sa ma disper.
singura data cand mi-au iesi tcat de cat a fost prima data cand le-am taiat.
da atunci au iesit bine.

Si eu le-am tot lipit...si tot asa imi ies si mie ba stanga ba dreapta...ba una in stanga...una in dreapta.
Am vazut si eu cum lipea cineva mai priceput...si le centra fara probleme. Cred ca exercitiul e cheia succesului.

da cred ca asta e singur aexplicatie.
ma gandeam ca poate exista vreo smecherie ceva.
oricum orice sfat e binevenit.

daca vrei ca fetele sa fie centrate poti face un mic semn pe fete(pe cea neagra o sa fie mai greu) in partea inferioara in dreptul marginilor manerului!!!
Faza e ca acest lucru era bine sa fie facut in momentul cand ai taiat fetele dar nici acum nu e prea tarziu numai ca semnele trebuie facute atunci cand ai lipit centrat!!!!
Spor

elefantel_roz a spus:
Cat sa tai fetele ? Am inteles ca tb sa las 1-2 mm ca se mai strang dar intrebarea e cand se intampla fenomenul asta ? In timp sau la o ora doua dupa ce le-am lipit ?

Salutari iubitorilor TT. Din pacate debutez in acest topic cu critici aduse modului defectuos de desfasurare al convorbirilor,datorate lipsei unei discipline elementare a conversatiilor fapt ce aduce deservicii celor interesati care urmaresc discutiile fara a intervenii (si fiti siguri ca sunt mult mai multi decat cei care "presteaza", si nu numai.. Iata un prim exemplu: Urmaresc discutiile, fiind exact in faza post-achizitionare paleta / fețe si foarte interesat de modul de asamblare al acestora. Gasesc acest topic ( cum sa "faci" o paleta de la A la Z) si normal, consider ca am dat exact peste ceea ce-mi trebuia, dar surpriza: Legat de acest subiect informatii mult prea putine si unele chiar gresite (vezi exemplul de mai sus) si necombatute de ceilalti. In urma "informatiei" sus amintite, ma apuc de treaba, tai un sablon de tabla, caruia-i las 1-2mm in plus fața de dimensiunile paletei si... Noroc ca mai citesc si alte topicuri din site-uri straine, unde gasesc informatia exact pe dos: Fetzele pe care se aplica adezivul proaspat, au tendintza de a se expanda (largii) uneori chiar cu pana la un cm.... http://www.tabletennis.se/glues/glues.htm# (dati click pe glueing instructions).
De unde a luat elefantelul roz informatia lui , nu stiu, dar curios ca ceilalti sunt prea preocupati cu subiecte care nu fac obiectul acestui topic, pentru a corecta graseala.
Unde sunt informatiile legate de instrumentele si tehnica necesare taierii fețelor la dimensiune,despre sealing care protejeaza lama de desprinderi de aschii in momentul dezlipirii fețelor, despre modul de aplicare al adezivului mai ales la inceput, despre cantitatea de adeziv ce trebuie aplicata pe lemn si pe fețe, despre tehnica lipirii propriuzise a fețelor pe lama ?
De valoare ar fi daca unul dintre cei care au trecut de mult (cu bine)
:) de acest stadiu, si astia-s foarte multi, ar detalia pas cu pas, metoda sa. Salutari seniorilor pe care-i urmaresc de mult si poate voi avea candva onoarea de a fi putin "umilit" in scop didactic, la o masa in IDM, de unul sau mai multi dintre acestia.

VISCO a spus:
Salutari seniorilor pe care-i urmaresc de mult si poate voi avea candva onoarea de a fi putin "umilit" in scop didactic, la o masa in IDM, de unul sau mai multi dintre acestia.

Pai.....sambata asta am putea sa ne intalnim daca vrei. Eu nu pot sa te "umilesc" in scop didactic dar pot sa-ti ofer niste meciuri interesante :D

Visco, informatia nu era gresita. In momentul cand pui lipici rapid pe o fata, ea se dilata. Daca o tai la dimensiunile lemnului, cu timpul, ea va reactiona mai putin la efectul lipiciului si se va dilata mai putin. Deci, vei avea niste fete mai mici decat lemnul 😉

bogdan a spus:
Lasa criticile deoparte si uita-te aici:
http://www.megaupload.com/?d=268TUK7J
E vorba de un video Training Videos - Persson Training (2) (Language EN,CN,JP).
acolo poti sa vezi cum isi lipeste el paleta.
fiecare scrie aici ce considera nu ce i se pare ca ar trebuii lu x si y.
Multumesc tuturor celor care au raspuns mesajului meu si sa-i asigur pe toti ca nu "galceava" era target-ul. In privinta a ceea ce a scris Bogdan vreau sa-l contrazic fara incrancenare cum ca un topic are un subiect care daca nu se respecta, iese un "ghiveci" Romanesc. Nimeni nu spune ca cineva trebuie sa spuna ce vrea altcineva dar propunerea era sa se discute pe marginea subiectului initiat. X (Elefantelul roz) a avut o initiativa foarte buna cand a deschis acest topic, deoarece pentru cei care nu cunosc detaliile confectionarii unei palete de top, informatiile de aici pot fi esentiale. Draga Bogdan, multumesc foarte mult pentru link-ul indicat. Sper sa ne cunoastem!

Razvan a spus:
Visco, informatia nu era gresita. In momentul cand pui lipici rapid pe o fata, ea se dilata. Daca o tai la dimensiunile lemnului, cu timpul, ea va reactiona mai putin la efectul lipiciului si se va dilata mai putin. Deci, vei avea niste fete mai mici decat lemnul 😉
Ok, Razvan, informatia nu era gresita dar din cauza saraciei de informatie, asta a inteles un profan (eu).Intre timp, pt a nu gresi , am apelat la serviciile unui jucator care a mai taiat multe fete. Multe salutari. :D

Pai.....sambata asta am putea sa ne intalnim daca vrei. Eu nu pot sa te "umilesc" in scop didactic dar pot sa-ti ofer niste meciuri interesante :D[/quote]

sambata nu prea pot ca sunt dupa serviciu de noapte si nu sunt prea valid :?,
dar poate duminica la matineu???

Este cineva care a folosit remover ( care a curatat de adeziv buretii fetelor)?
Am vazut la Tibhar un astfel de cleaner (rapid clean remover).
"For the removal of glue remnants from blades and rubbers. 250 ml"
Stie cineva o substanta care sa poata fi folosita cu succes fara a deteriora buretii?

Da, mana ta. :lol:
Fara gluma, incearca sa faci o "spartura" in stratul de adeziv, sau sa-l dezlipesti putin de burete intr-o margine (ar fi mai indicat). Dupa care, tragi usor de marginea dezlipita in sensul de intindere a adezivului, nu in contrasens cum ti s-ar parea logic. Ai sa vezi ce usor se desprinde.
Cu putina rabdare, in 15 min. ai curatat o fata.

Acest procedeu l-am invatat de la (at)bebe, si-i multumesc pe aceasta cale. :lol: :lol:

adytzu a spus:
Da, mana ta. :lol:
Fara gluma, incearca sa faci o "spartura" in stratul de adeziv, sau sa-l dezlipesti putin de burete intr-o margine (ar fi mai indicat). Dupa care, tragi usor de marginea dezlipita in sensul de intindere a adezivului, nu in contrasens cum ti s-ar parea logic. Ai sa vezi ce usor se desprinde.
Cu putina rabdare, in 15 min. ai curatat o fata.
Acest procedeu l-am invatat de la (at)bebe, si-i multumesc pe aceasta cale. :lol: :lol:
Ok, multumesc Adytzu.
In afara de metoda "jupoaie parizeru'" a mai incercat cineva si altceva?

Back
Sus