AmaTur: Turneu A+ Cupa AMATUR Romania - Turneu A+, Topoloveni, 12 oct 2013

Felicitari organizatorilor pentru terminarea turneului înainte de orele 23,00!
Felicitari si merituosilor laureati/medaliati! :-)

Primii 8 la Open:

Roman Iulian
........................................Roman Iulian
Enciu Alex
.....................................................................................Sterea Viorel
Boaca Vali
........................................Sterea Viorel
Sterea Viorel
.......................................................................................................................Sterea Viorel
Corbu Sorin
........................................Radu Costica
Radu Costica
.....................................................................................Gogu Gabi
Farkas Gabi
........................................Gogu Gabi
Gogu Gabi

Primii 8 la Amatori:

Vranceanu Mihai
....................................Vranceanu Mihai
Munteanu Octavian
........................................................................Miron Liviu
Tutoveanu Razvan
....................................Miron Liviu
Miron Liviu
.................................................................................................Miron Liviu
Badea Daniel
....................................Pitac Ovidiu
Pitac Ovidiu
........................................................................Micu Cosmin
Mihalcea Dumitru
....................................Micu Cosmin
Micu Cosmin

Miron Liviu, bravo, felicitari, trebuie sa stie toata lumea ca jandarmul si-a facut treaba. Trebuie sa recunosc ca pt mine esti o surpriza placuta. Au fost multe valori, multi prieteni si a meritat efortul, mai ales ca pt marca Topoloveni nu ai cum sa regreti chiar daca esti invins "prematur"
Multumim Sorin pt efortul depus si in special pt sarmalutele oferite.

Ce lucruri bizare se pot intampla la acest turneu ?
La faza eliminatorie de ce s-a ajuns sa se rejoace un meci, care s-a finalizat si s-a consemnat rezultatul !!!
Cum este posibil asa ceva ?
Pe acea masa care a fost contestata s-a mai jucat vreun meci ?
Ori a fost montata doar pentru acel meci,dupa care a fost demontata !
Care au fost motivele care au dus la anularea rezultatului ?
In acest caz trebuie anulate toate rezultatele de la acea masa buclucasa nr.24 !!!
Daca intradevar avea ceva de contestat,trebuia intrerupta partida si continuata la alta masa !
A fost anuntat in vreun fel organizatorul si la obligat acesta sa termine partida !!!?
Padurariu Costel vs Predescu Levente 3 - 0 !!!
Dupa 10 minute contesta meciul si chiar este acceptata contestatia !!!
Cred ca nici in liga lui Mitica nu se putea mai rau !!!
ASTEPTAM MOTIVAREA ACESTEI DECIZI
In primul rand, domnule Antal Denes, rezultatul meciului dintre mine si Padurariu Costel nu s-a finalizat si consemnarea rezultatului a facut el insusi dupa ce la 2-0 pentru el m-am dat jos de la masa si m-am dus direct la organizator sa contestez...si nu dupa zece minute cum ati fost informat dumneavoastra. Va spun si motivul de ce am cerut anularea rezultatului:
Dupa ce ne-am auzit numele si ne-am dus la "masa buclucasa", cum ati denumit dumneavoastra, inainte sa incepem meciul i-am zis domnului Padurariu ca eu nu vreau sa joc la masa aia pentru ca erau luminile foarte slabe, nici mingea nu o vedeam bine.
Deci aici ati fost informat (nu stiu de cine) total aiurea si gresit pentru ca nu cu masa aveam probleme ci cu lumina slaba in locul unde era asezata acea masa. Am inceput meciul fara nici un chef de joaca...la 4-2 pentru Padurariu l-am mai rugat sa intrerupem meciul, sa ne mutam la o alta masa si sa continuam de la acelas scor dar el a zis "aici ne-a trimis aici jucam". Am continuat jocul si in timpul setului 2 i-am mai zis ca nu-mi convine sa joc pe acea masa si sa ne mutam pe alta masa dar el a raspuns exact asa: "nu pentru ca si eu vreau sa castig, si tu vrei sa castigi"...blablabla.......aici mi-am dat seama ca vrea sa se foloseasca de dezavantajul meu in joc din cauza luminii slabe care m-a deranjat foarte tare. Asa ca dupa setul 2, am intrerupt meciul si m-am dus sa contestez. Am cerut anularea rezultatului primului joc si am cerut sa rejucam meciul la o masa unde luminile sunt bune. El a acceptat, am jucat meciul pe care l-am castigat cu 3-1 dupa care domnul Padurariu mi-a spus ca acum el cere o revansa si sa rejucam din nou meciul. Ne-am dus amandoi la domnul Sorin Botirca care a luat o decizie corecta dupa parerea mea si ne-a propus sa jucam un singur set si invingatorul sa se califice mai departe. Si uite asa eu am fost cel care s-a calificat fara sa se faca "lucruri bizare". Dar daca e mare problema imi dau toate punctele mele obtinute azi la Topoloveni domnului Padurariu, pe mine nu ma deranjeaza..

Felicitari Liviu si la mai mare.In primul rind te felicit pentru atitudine si dorinta esti un exemplu demn de urmat,jos palaria

CLASAMENT FINAL LA AMATORI
1
Miron Liviu
Campina
2
Micu Cosmin
Targoviște
3-4
Pitac Ovidiu
Brașov
Vranceanu Mihai
București
5-8
Badea Daniel
Targoviște
Mihalcea Dumitru
Slobozia
Munteanu Octavian
Tecuci
Tutoveanu Razvan
Brașov
9-16
Chirita Cristian
Călărași
Coman Emil
Breaza
Costache Claudiu
Călărași
Craciunica Andrei
Călărași
Craciunica Gabriel
Călărași
Dumitru Gheorghe
București
Luta Petre
București
Trocan Nicolae
Mioveni
17-32
Andone Claudiu
Cugir
Banescu Dragos
Pitești
Dobre Titus
București
Draghici Dumitru
Drobeta Tr Severin
Dumbrava Daniel
Focșani
Faur Laurentiu
Călărași
Holban Dumitru
Buzău
Jaouir Khaled
București
Lica George
Eforie Nord
Nedelcu Marin
București
Predescu Levente
Miercurea Ciuc
Rus Andrei
Brașov
Stanciu Stelian
Călărași
Tintas Adrian
Sighetu Marmatiei
Vasile Gelu Iulian
București
Wischegg Robert
Galați
33-64
Alexandru Cristian
Calinesti Argeș
Anita Dorel
Brașov
Antohi Ioan
Sighetu Marmatiei
Benyovski Bela
Sibiu
Bradusca Cornel
Targu Jiu
Bucsan Romeo
Pitești
Comis Marian
Slobozia
Damian Alin
Campia Turzii
Dica Constantin
Craiova
Dinu Gheorghe
București
Gheorghe Nicu
Drobeta Tr Severin
Campina
Hutanu Alin
Brașov
Ivan Catalin
Fagaras
Ivan Sorin Ioan
Targoviște
Ivan Valentin
Campina
Lungu Sandel
Brăila
Madescu Adrian
Drobeta Tr Severin
Marin Puiu
Amarastii de Sus
Matei Razvan
București
Nistor Iosif
Siculeni
Padurariu Costel
Brașov
Poenaru Adrian
București
Preda Nicolae
Curtea de Argeș
Serban Liviu
Onesti
Sofian Corneliu
Suceava
Somlea Darian
Cisnadie
Stancalie Doru
Craiova
Stoica Mihai
Mioveni
Viciu Dragos
Pitești
Vladoiu Gelu
Brașov
Zedler Csaba
Agnita
65-67
1v in sup

Marin Floricel
Brașov
Stanciu Alin
Călărași
Ciucur Laurentiu
Sibiu
68-96
0v in sup

Baluta Silviu
București
Barac Marius
Sibiu
Constantin Gabriela
București
Cristescu Cristian
București
Cucu Cristin
Targoviște
Dima Nicu
București
Doba Vasile
Pitești
Dospinescu George
București
Eftimie Adrian
Agnita
Farkas Bence
Targu Mureș
Florea Vasile
Sighetu Marmatiei
Ionica Maria
Pitești
Medeleanu Stefan
Constanța
Miron Andrei
Campina
Moraru Constantin
București
Nicula Dumitru
Agnita
Paun Daniel
București
Popa Mircea
Brașov
Pribeagu Claudiu
Pitești
Puiulet Iosif
Agnita
Radu Aurel
București
Radulescu Dan
București
Rusea Gheorghe
Breaza
Sterian Laurentiu
Pitești
Tarau Vasile
Brașov
Theodorescu Alex
București
Tobosaru Gheorghe
Brașov
Vlaicu Cosmin
Pitești
Voinea Emil
Pitești
96-107
2v in inf

Banu Nicolae
Ocna Sibiului
Brulea Petre
Ploiești
Cretu Marian
Craiova
Manoiu Claudiu
Targoviște
Mihalescu Dinu
Timișoara
Negrean Ioan
Sibiu
Papacu Bejoli
București
Popa Sorin
Fagaras
Popescu Remus
Ramnicu Valcea
Silviu Niculae
București
Suta Valeriu
Curtea de Argeș
Vuta Bogdan
Curtea de Argeș
108-130
1v in inf

Banica Dan
Ploiești
Barbu Vasile
Brașov
Birloveanu Viorel
București
Butan Marius
Stefanesti Argeș
Ceparu Ioan
Călărași
Codreanu Florin
Targu Jiu
Dinu Adrian
Darmanesti
Dumitrescu Dan
Piatra Neamț
Ene Diana
Pitești
Marin Iulian
Campina
Mihai Ion
București
Milos Cristian
Alexandria
Movileanu Neculae
Brașov
Muntoiu Theodor
Pitești
Oprea Ionela
Pitești
Popa Vicentiu
București
Presura Marin
Slobozia
Purcileanu Liviu
Piatra Neamț
Stan Catalin
Curtea de Argeș
Stan Dragos
Pitești
Taras Dan
București
Timaru Ilie
Ocna Sibiului
Vestineanu Ionut
Slobozia
130-146
0v in inf

Carjan Dumitru
București
Ciuca Gabriel
Mioveni
Giosan Marcel
Galați
Giura Daniel
Ramnicu Valcea
Lazar Dorin
Resita
Marocico Marius
Fagaras
Mihai Bianca
Pitești
Milos Gianni
Alexandria
Musatescu Mugurel
Targoviște
Preda Vasilica
Curtea de Argeș
Rizescu Gheorghe
Mioveni
Rosianu Nicolae
Sibiu
Rosu Robert Alexandru
Mioveni
Sultana Denis
Mioveni
Tudor Emil
București
Vijaica Paul
Drobeta Tr Severin
Visan Bogdan
Targoviște
Zamfir Gabriel
Targoviște
A mai fost inscris dl. Kondort Dan - Sibiu, care nu a anuntat neparticiparea.

Ultima editare:
Bravo LIVIU ,o victorie frumoasa, la care nu ma asteptam, iarba ta a facut ravagii si datorita vointei tale ti-ai indeplinit visul. Felicitarii.

Eu ii propun lui Sorin ca la anul sa bage ca premiere si cateva oale de sarmale :P

In primul rand, domnule Antal Denes, rezultatul meciului dintre mine si Padurariu Costel nu s-a finalizat si consemnarea rezultatului a facut el insusi dupa ce la 2-0 pentru el m-am dat jos de la masa si m-am dus direct la organizator sa contestez...si nu dupa zece minute cum ati fost informat dumneavoastra. Va spun si motivul de ce am cerut anularea rezultatului:
Dupa ce ne-am auzit numele si ne-am dus la "masa buclucasa", cum ati denumit dumneavoastra, inainte sa incepem meciul i-am zis domnului Padurariu ca eu nu vreau sa joc la masa aia pentru ca erau luminile foarte slabe, nici mingea nu o vedeam bine.
Deci aici ati fost informat (nu stiu de cine) total aiurea si gresit pentru ca nu cu masa aveam probleme ci cu lumina slaba in locul unde era asezata acea masa. Am inceput meciul fara nici un chef de joaca...la 4-2 pentru Padurariu l-am mai rugat sa intrerupem meciul, sa ne mutam la o alta masa si sa continuam de la acelas scor dar el a zis "aici ne-a trimis aici jucam". Am continuat jocul si in timpul setului 2 i-am mai zis ca nu-mi convine sa joc pe acea masa si sa ne mutam pe alta masa dar el a raspuns exact asa: "nu pentru ca si eu vreau sa castig, si tu vrei sa castigi"...blablabla.......aici mi-am dat seama ca vrea sa se foloseasca de dezavantajul meu in joc din cauza luminii slabe care m-a deranjat foarte tare. Asa ca dupa setul 2, am intrerupt meciul si m-am dus sa contestez. Am cerut anularea rezultatului primului joc si am cerut sa rejucam meciul la o masa unde luminile sunt bune. El a acceptat, am jucat meciul pe care l-am castigat cu 3-1 dupa care domnul Padurariu mi-a spus ca acum el cere o revansa si sa rejucam din nou meciul. Ne-am dus amandoi la domnul Sorin Botirca care a luat o decizie corecta dupa parerea mea si ne-a propus sa jucam un singur set si invingatorul sa se califice mai departe. Si uite asa eu am fost cel care s-a calificat fara sa se faca "lucruri bizare". Dar daca e mare problema imi dau toate punctele mele obtinute azi la Topoloveni domnului Padurariu, pe mine nu ma deranjeaza..
Levi oare chia asa a fost ?
La scorul de 5-2 ai argumentat ca nu ai lumina suficenta,la care ai primit urmatorul raspuns ;
Sa mergi la masa organizatorului nefiind mese disponibile, sa anuti acest aspect la care ai continuat jocul,asa este ?
La scorul de 2-0 la seturi si 8-1s-au 8-2 ai renuntat la meci !
La care Costel a dus mingea la masa oficiala si a anuntat scorul de 2-0 + 8-1[8-2] SI DECIZIA TA !
Oare nu a fost asa ?
Restul sunt povesti !
Te rog confirma-mi ori infirma acest aspect.
Avand in vedere ca eu il pregatesc si-l cunosc nu cred ca daca mergeai de la inceput cum ti-a sugerat la masa oficila mai apareau aceste discuti !
Nici organizatorul pe care deasemenea il cunosc foarte bine nu era pus in dificultate.
Astept raspuns.
Cu stima Deni.

daca un jucator se trezeste la jumatatea meciului ca nu-i convine lumina si opreste meciul, este lipsa evidenta de fair play, mai ales ca era condus bine....
putea sa-si dea seama inca de la incalzire

daca celalat jucator accepta in mijlocul meciului sa se opreasca meciul pe astfel de motive este evident o dovada de naivitate, sau de fair play exagerat ( in acest caz daunator ), trebuia sa spuna direct organizatorului ca nu se poate opri un meci la jumate pe astfel de motive si ca nu accepta compromisuri, si la revedere
daca accepti compromisurile, atunci asta este, ai pierdut, la revedere
altfel acum lamentarile sunt tardive si inutile

felicitari origanizatorilor pentru acest concurs !!!

Back
Sus