Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Primii 8 la Open:
Roman Iulian
........................................Roman Iulian
Enciu Alex
.....................................................................................Sterea Viorel
Boaca Vali
........................................Sterea Viorel
Sterea Viorel
.......................................................................................................................Sterea Viorel
Corbu Sorin
........................................Radu Costica
Radu Costica
.....................................................................................Gogu Gabi
Farkas Gabi
........................................Gogu Gabi
Gogu Gabi
Primii 8 la Amatori:
Vranceanu Mihai
....................................Vranceanu Mihai
Munteanu Octavian
........................................................................Miron Liviu
Tutoveanu Razvan
....................................Miron Liviu
Miron Liviu
.................................................................................................Miron Liviu
Badea Daniel
....................................Pitac Ovidiu
Pitac Ovidiu
........................................................................Micu Cosmin
Mihalcea Dumitru
....................................Micu Cosmin
Micu Cosmin
In primul rand, domnule Antal Denes, rezultatul meciului dintre mine si Padurariu Costel nu s-a finalizat si consemnarea rezultatului a facut el insusi dupa ce la 2-0 pentru el m-am dat jos de la masa si m-am dus direct la organizator sa contestez...si nu dupa zece minute cum ati fost informat dumneavoastra. Va spun si motivul de ce am cerut anularea rezultatului:Ce lucruri bizare se pot intampla la acest turneu ?
La faza eliminatorie de ce s-a ajuns sa se rejoace un meci, care s-a finalizat si s-a consemnat rezultatul !!!
Cum este posibil asa ceva ?
Pe acea masa care a fost contestata s-a mai jucat vreun meci ?
Ori a fost montata doar pentru acel meci,dupa care a fost demontata !
Care au fost motivele care au dus la anularea rezultatului ?
In acest caz trebuie anulate toate rezultatele de la acea masa buclucasa nr.24 !!!
Daca intradevar avea ceva de contestat,trebuia intrerupta partida si continuata la alta masa !
A fost anuntat in vreun fel organizatorul si la obligat acesta sa termine partida !!!?
Padurariu Costel vs Predescu Levente 3 - 0 !!!
Dupa 10 minute contesta meciul si chiar este acceptata contestatia !!!
Cred ca nici in liga lui Mitica nu se putea mai rau !!!
ASTEPTAM MOTIVAREA ACESTEI DECIZI
Felicitari Liviu, trebuie sa schimbi cupa din poza! Sau mai bine, poza! Succese la open.Multumesc pentru sustinere!
|
Un sfert si ceva,...hai ca se poate, felicitari si tie si lui Ovidiu!Eu ii propun lui Sorin ca la anul sa bage ca premiere si cateva oale de sarmale![]()
Levi oare chia asa a fost ?In primul rand, domnule Antal Denes, rezultatul meciului dintre mine si Padurariu Costel nu s-a finalizat si consemnarea rezultatului a facut el insusi dupa ce la 2-0 pentru el m-am dat jos de la masa si m-am dus direct la organizator sa contestez...si nu dupa zece minute cum ati fost informat dumneavoastra. Va spun si motivul de ce am cerut anularea rezultatului:
Dupa ce ne-am auzit numele si ne-am dus la "masa buclucasa", cum ati denumit dumneavoastra, inainte sa incepem meciul i-am zis domnului Padurariu ca eu nu vreau sa joc la masa aia pentru ca erau luminile foarte slabe, nici mingea nu o vedeam bine.
Deci aici ati fost informat (nu stiu de cine) total aiurea si gresit pentru ca nu cu masa aveam probleme ci cu lumina slaba in locul unde era asezata acea masa. Am inceput meciul fara nici un chef de joaca...la 4-2 pentru Padurariu l-am mai rugat sa intrerupem meciul, sa ne mutam la o alta masa si sa continuam de la acelas scor dar el a zis "aici ne-a trimis aici jucam". Am continuat jocul si in timpul setului 2 i-am mai zis ca nu-mi convine sa joc pe acea masa si sa ne mutam pe alta masa dar el a raspuns exact asa: "nu pentru ca si eu vreau sa castig, si tu vrei sa castigi"...blablabla.......aici mi-am dat seama ca vrea sa se foloseasca de dezavantajul meu in joc din cauza luminii slabe care m-a deranjat foarte tare. Asa ca dupa setul 2, am intrerupt meciul si m-am dus sa contestez. Am cerut anularea rezultatului primului joc si am cerut sa rejucam meciul la o masa unde luminile sunt bune. El a acceptat, am jucat meciul pe care l-am castigat cu 3-1 dupa care domnul Padurariu mi-a spus ca acum el cere o revansa si sa rejucam din nou meciul. Ne-am dus amandoi la domnul Sorin Botirca care a luat o decizie corecta dupa parerea mea si ne-a propus sa jucam un singur set si invingatorul sa se califice mai departe. Si uite asa eu am fost cel care s-a calificat fara sa se faca "lucruri bizare". Dar daca e mare problema imi dau toate punctele mele obtinute azi la Topoloveni domnului Padurariu, pe mine nu ma deranjeaza..
vrei sa spui vreo 8 sferturi si cevaUn sfert si ceva,...hai ca se poate, felicitari si tie si lui Ovidiu!