EduardFoto
junior
Alta parere, va rog , mai are cineva o parere?
www.*************
www.*************
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
aveti dreptate!!! asta a promis dl Giosan pe 12 august.Stimate Domn! Daca aveti propuneri concrete, realiste si realizabile sunt sigur ca vor fi aprobate de conducerea Amaturului si acceptate de intreaga familie Amatur. O seara placuta.
Voi propune în acest week-end Coordonatorilor AmaTur rediscutarea alocării turneelor A la București, rediscutare care să se încheie cu un vot și cu o decizie luată în favoarea tuturor jucătorilor din AmaTur, fie ei din București sau din zonele limitrofe Zonei 3 și sperăm ca săptăm?na viitoare să putem anunța un rezultat.
Domnule Kantor Imre-ZoltanStimate Domn! In primul rand ar trebui sa va raspunda coordonatorii zonali care va reprezinta. In primul rand ei trebuie sa va dea raspunsuri la intrebari. Atata timp cat ei NU va raspund consideram ca este bine sa nu ne bagam in aceasta problema.Daca ati fi primit diverse raspunsuri poate acum zona Fight era plina. Daca aveti propuneri concrete, realiste si realizabile sunt sigur ca vor fi aprobate de conducerea Amaturului si acceptate de intreaga familie Amatur. O seara placuta.
In primul rand trebuie sa ii multumim lui Florin ca ne raspunde la doleante, ceilalti din conducerea Amatur nici nu ne baga in seama. Plus ca face clasamentul.
Florin, daca urmaresti inscrierile la ultimele turnee o sa observi ca provincia este foarte slab reprezentata. Din zonele de care vorbesti tu nu a venit mai nimeni la București. Unde este Baicoiul? Targoviște?Ploieștiul? Etc. Nu pot fi tratati Bucurestenii ca niste fraieri plini de bani pe care sa ii plimbi prin provincie sa isi faca si cutare turneul. Ca sa se duca in provincie nu trebuie sa il fortezi limitandu-i la blana turneele ci trebuie sa il atragi cu ceva.
Cornele hai sa o dam cu viceversa ca in doua lozuri,sint o gramada de jucatori care participa doar loco ex.București ,Giurgiu,Dumbravita (ca tot am fost pe acolo)si mai sintTg. Mureș etccccccccccc deci adevarul este in ..... Deci Florin are ceva dreptate ...tu te chinui ca pinguinul sa ajungi cit mai sus la un turneu si vine un bilibistroc care joaca toata ziua tenis dar nu vine la turnee doar ocazional si te bate si atunci ce drek sa mai comentezi![]()
Cu tot respectul, domnule Dan, dar unii dintre noi chiar joaca de placerea jocului, nu neaparat sa castigam, sau sa aparem in vreun clasament, sau sa se uite cineva cu admiratie la noi. Desigur, sa castigi e mult mai placut, dar daca asta ar fi fost principalul obiectiv, consider ca ne-am fi apucat sa practicam sportul asta de performanta. Poate nu multi imi impartasesc opinia, si sunt perfect ok cu asta, dar cred ca sunt cativa, macar putini, care vor fi de acord cu mine.
Cu stima!
O seara cat mai buna!
O propunere ar fi punctarea in clasamentul Amatur pentru deplasari si poate asa s-ar rezolva problema pentru ca nici Bucurestenii nu se inghesuie la alte turnee din provincie dar nici provincialii la București asa ca.......![]()
E corect,majoritatea vine pentru puncte amatur,turneele nepunctate au fost foarte putin populate,problema este numarul mic de turnee alocat bucurestiului pe ce considerente s a votat asta sunt peste 300 jucatori clasificati iar bucurestiul depaseste 2000000 locuitori
Pe de-o parte vad si partea dumneavoastra de adevar, si va inteleg, ca mai sunt speculanti de astia care vin doar sa vaneze trofee si puncte, dar asta nu ar trebui sa arunce o lumina proasta asupra noastra, a celorlalti. Si da, intr-adevar, inteleg si partea de costuri, deplasarile costa, dar trebuie gasit un echilibru. Totusi, in București si zonele limitrofe, concentratia de jucatori este mult mai mare decat oriunde altundeva, iar numarul de turnee alocat trebuie sa corespunda acestui aspect.
Cu respect!
Sintem prea mici pentru razboiul asta:crazy:![]()
Gresit Cornele ,tricoul a fost daruit pentru campion Amatur categoria Open pentru București categorie la care particip si eu dar nu a fost premiata la turneul final,sper ca la celelalte turnee finale sa fie premiiate toate categoriile I,A O E .......Nu vreau sa creez mari polemici, sunt convins ca coordonatorii amatur fac tot posibilul sa impace pe toata lumea si trebuie sa le multumim pentru munca lor. Totusi sunt convins ca daca se face o statistica a jucatorilor cu numarul de kilometri parcursi, sa zicem o medie pe jucator, campion va iesi detasat zona 3, iar din aceasta zona evident Bucureștiul va fi cel mai tare. Sunt convins ca nu s-a facut o astfel de statistica inainte de a se lua aceasta decizie de micsorare a numarului de turnee in București. Si ca o confirmare a acestui lucru globtroter-ul Amatur a fost un bucurestean si anume Cristi Istrate, cu cele mai multe turnee pe 2017, vreo 54 parca. Si atat de mult a fost apreciat pentru daruirea lui incat conducerea Amatur nu l-a premiat cu mai nimic, o diploma ,o medalie si un tricou vai mama lui, tricouri pe care reprezentantul respectivei firme le da gratuit. Nu stiu de ce cred eu ca daca era din alta zona a tarii, de undeva mai din Nordul tarii ar fi fost cu mult mai apreciat. Eu eram sigur ca va primii o cupa din aia mare de pe masa, merita. Noroc cu Danut Petrov care suflet mare ce este i-a cumparat el un tricou lui Cristi, unul adevarat de data asta.
Gresit Cornele ,tricoul a fost daruit pentru campion Amatur categoria Open pentru București categorie la care particip si eu dar nu a fost premiata la turneul final,sper ca la celelalte turnee finale sa fie premiiate toate categoriile I,A O E .......![]()
Asa e...e greu sa conduci 2_3_4 ore ..sa joci, sa te intorci seara acasa..Dar..asta.i farmecul...Fiecare alege dk poate sau nu suporta conditiile..desi mi.as dori sa fie mai multe concursuri la Cta...nu sunt...Asa ca...ma adaptez.Poate ca ar trebui introduse bonificatii,punctaje pentru deplasari.e greu sa mai joci bine dupa un drum lung si obositor
Pai atunci tu ai gresit Danut ca trebuia sa il premiezi si pentru Globetrotter. Sa iti indrepti greseala la urmatorul turneu.