ÎNCHIS Lemne hand made by dan universal si reparatii capitale

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
pt doritori mai fac doar lemne allwood cu manere speciale sau normale dar cu timp de fabricare mai indelungat adica din momentul comenzii pana la primire poate sa dureze cam 10 zile ! multumesc pt intelegere !!

dupa sarbatori am sa fac cateva lemne pt cei care au solicitat mai devreme nu am cum va multumesc !!

Bună ziua. Podariu mă numesc, sunt din Ocna Mureș, jud. Alba. Vă rog să-mi faceți un lemn combi, control foarte bun pe BH, spin și viteză pe FH, mâner curbat, cât mai ușor posibil. Joc cu m?na dreaptă, foarte aproape de masă și folosesc fețe Tenergy 05 FX. P?nă acum am jucat cu lemn Butterfly Primorac Off+ Tamca 5000 fluture negru. Adresa: str. N. Iorga, nr. 52A, cod 515700. Număr de telefon: 0723964616. Mulțumesc.

Buna ziua, am un lemn butterfly maze passion off-,
as dori sa stiu daca se poate modifica o fata in off+
Multumesc.

Buna ziua, am un lemn butterfly maze passion off-,
as dori sa stiu daca se poate modifica o fata in off+
Multumesc.
sa va raspund astfel!! se poate modifica dar va iesi cel mult un of si doar prin lipirea pe fata a unui strat de furnir dur insa va creste si greutatea lemnului!

Bună ziua. Podariu mă numesc, sunt din Ocna Mureș, jud. Alba. Vă rog să-mi faceți un lemn combi, control foarte bun pe BH, spin și viteză pe FH, mâner curbat, cât mai ușor posibil. Joc cu m?na dreaptă, foarte aproape de masă și folosesc fețe Tenergy 05 FX. P?nă acum am jucat cu lemn Butterfly Primorac Off+ Tamca 5000 fluture negru. Adresa: str. N. Iorga, nr. 52A, cod 515700. Număr de telefon: 0723964616. Mulțumesc.

maine expediez lemnul !! poze aveti cu el in postul anterior !!

Buna seara,azi am vb la telefon in legatura cu un lemn all+,cu maner curbat,as dori si eu unul si as vrea sa stiu cam pe cand ar ajunge in bucuresti?Stima

Buna seara,azi am vb la telefon in legatura cu un lemn all+,cu maner curbat,as dori si eu unul si as vrea sa stiu cam pe cand ar ajunge in bucuresti?Stima
maine expediez lemnul , va rog sa retrimiteti mp cu adresa ca am sters din gresala mesajele ,multumesc !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus