DAN TT
organizator local
multumesc si eu !! pt incredere !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
sa va raspund astfel!! se poate modifica dar va iesi cel mult un of si doar prin lipirea pe fata a unui strat de furnir dur insa va creste si greutatea lemnului!Buna ziua, am un lemn butterfly maze passion off-,
as dori sa stiu daca se poate modifica o fata in off+
Multumesc.
Bună ziua. Podariu mă numesc, sunt din Ocna Mureș, jud. Alba. Vă rog să-mi faceți un lemn combi, control foarte bun pe BH, spin și viteză pe FH, mâner curbat, cât mai ușor posibil. Joc cu m?na dreaptă, foarte aproape de masă și folosesc fețe Tenergy 05 FX. P?nă acum am jucat cu lemn Butterfly Primorac Off+ Tamca 5000 fluture negru. Adresa: str. N. Iorga, nr. 52A, cod 515700. Număr de telefon: 0723964616. Mulțumesc.
Buna seara,azi am vb la telefon in legatura cu un lemn all+,cu maner curbat,as dori si eu unul si as vrea sa stiu cam pe cand ar ajunge in bucuresti?Stima
maine expediez lemnul , va rog sa retrimiteti mp cu adresa ca am sters din gresala mesajele ,multumesc !Buna seara,azi am vb la telefon in legatura cu un lemn all+,cu maner curbat,as dori si eu unul si as vrea sa stiu cam pe cand ar ajunge in bucuresti?Stima
Mulțumesc frumos, sunt nerăbdător să-l încerc.