levi
senior
Eu multumesc pentru pozele exceptionale.... Stima!Doua lemne noi, create de dl. Levi, pe care nu am apucat inca sa le testez.
Primul, un allwood 7 ply ST, cu "Limba" la suprafata. Ca simt, cu mingea pe lemn, se aseamana cu un "Bty. Korbel Classic Japan".
Al doilea, un "compozit" 9 ply ST, (7wood + 2 bazalt). Mai stabil si mai rapid (ca un Korbel SK7). Sublimatul de bazalt, este bagat ca la "Innerforce", mai la interior, sub doua straturi de lemn, pentru a imbunatatii stabilitatea, fara a altera simtul lemnului.
Ii multumesc pe acerasta cale, pentru minunatele lemne pe care le face.
- - - Actualizat - - -
Sunt convins ca merge bine cu Tenergyul.... fețele respectiva, da sunt rapida, dupa parerea mea, cam prea mult pt. nivelul nostru de "Amatur", eventual daca nu e de 1.7 grosime. Nu am inteles, de ce tin multi jucatori la fețe max. De altfel, lemnul respectiv nu este chiar asa de rapid, as zicea un off si nu off+Amandoua foarte foarte frumoase lemnele in primul rand.
Si eu am dat azi de proba cu lemnul 7 ply din care 2 de carbon.
Pe FH am avut Tenergy 05 pe BH Yasaka Mark V Soft.
La inceput nu sarea deloc si mi-am dat seama ca nu am lipit bine.
A lipit inca odata cineva mult mai priceput ca mine si apoi am reusit sa vad ce poate lemnul:
-sunet superb si o viteza superba cu Tenergy
Nu prea am cu ce sa-l compar dar concluzia mea e ca Tenergy e mult prea rapida pentru acest lemn, ori dai perfect cu ea ori dai afara sau in fileu.
Cred ca s-ar impaca mult mai bine cu niste fete mai soft.
O sa-l incerc cu Tibhar Sinus sa vad cum ma descurc.