ÎNCHIS Lemne Home Made by Levi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Spuneti-ne si noua d-le Laky cum sunt unicate lemnele ????S-au este o gluma........
Gluma s-a vrut mai subtila, in sensul ca lemnele sunt dinamic la fel, si totusi sunt unicate, designul manerului fiind diferit. Asta ca sa le pot deosebi la prima vedere! Ca la gemeni, cand unuia ii pui o funda in par, sa-i poti deosebi!

O alta capodopera ridicata la rang de arta faurita de catre d-l Levi. Multumesc Maestre!

Am primit lemnul off- in 5 straturi, de la domnul Levi. Arata foarte bine, am lipit fete pe el si intradevar are un simt foarte bun, lemn foarte echilibrat pt categoria lui.
Abia astept sa il testez la masa...

D-le Zsolt,n-as vrea sa va dezamagesc,dar v-am luat-o putin inainte.Voi avea trei lemne Cloth Sintec si inca unul va pleca in Italia la un prieten.
Fiind un muzician profesionist(violonist la filarmonica) celor care nu apreciaza munca de creatie,vreau sa le spun,ca orice lucru facut cu suflet este un unicat.

Ultima editare:
buna ziua,
am citit rewie-ul d-lui Cristi Cionoiu si m-ar interesa un lemn OFF cu 5 straturi varianta HEFL89, dar as dorii lemnul la diemnsiunea si forma butterfly 150/157 daca se poate.
va rog sa imi transmiteti un pret, pentru a putea lansa o comanda ferma.

D-le Zsolt,n-as vrea sa va dezamagesc,dar v-am luat-o putin inainte.Voi avea trei lemne Cloth Sintec si inca unul va pleca in Italia la un prieten.
Fiind un muzician profesionist(violonist la filarmonica) celor care nu apreciaza munca de creatie,vreau sa le spun,ca orice lucru facut cu suflet este un unicat.
:thumbup:

buna ziua,
am citit rewie-ul d-lui Cristi Cionoiu si m-ar interesa un lemn OFF cu 5 straturi varianta HEFL89, dar as dorii lemnul la diemnsiunea si forma butterfly 150/157 daca se poate.
va rog sa imi transmiteti un pret, pentru a putea lansa o comanda ferma.
pretul 100 de ron...

Buna seara Dl.Levi.As dori un lemn cu 5 straturi dupa cum urmeaza; koto (0.6 mm) - limba (0.6 mm) - tei (3.6 mm) - limba (0.6 mm) - koto (0.6 mm) la 88-90 gr cu miner drept si as dorii lemnul la diemnsiunea si forma butterfly 150/157 daca se poate.Cu acest lemn joaca Dl.tudorprecup.Va rog sa imi transmiteti un pret, pentru a putea lansa comanda.Va salut.Cu respect.

Un control deosebit pentru acest lemn facut de dl. Levi, primit de saptamana trecuta dar abia astazi incercat cu Xiom Vega Japan si Joola Explode. Despre compozitie doar dumnealui poate sa va dea detalii, nu stiu decat ca sunt inserate doua straturi de carbon, foarte subtiri.
Va multumesc inca o data, Domnule Levi, toata stima!
twea.jpg
fqvm.jpg

pretul 100 de ron...
sunt de acord.
manerul sa fie fl.
datele mele Suciu Iacob, loc Blaj, judetul Alba, str. I.H. Radulescu nr 51, tel 0728295692
astept sa imi trimiteti lemnul cu plata ramburs sau cum procedati d-voastra.
multumesc.

O scurta vizita pe la Miercurea si am avut ocazia sa ridic lemnul nou (pe care de abia astept sa-l incerc) si sa schimbam cateva mingi. Multumesc Levi pentru lemn si pentru primirea calduroasa!

r4m9.jpg
10u1.jpg
ym7m.jpg
o064.jpg
0bn5.jpg

Faine poze si un lemn pe masura! Asteptam impresii despre cum se comporta la lucru.

Astazi am avut ocazia sa-l incerc. Am pus pe el ce-am avut la indemana, adica Xiom Vega Japan si Joola Energy X-Soft, jucand cu Xiom-ul pe FH.
Primele schimburi de mingi au fost de-a dreptul catastrofale, pe FH reusind sa-mi nimeresc adversarul in cap, piept si, din pacate, chiar si OO, norocul meu fiind ca o minge de ping-pong nu face mari ravagii p'acolo...:rolleyes: Dar, usor, usor, dupa cateva seturi am inceput sa-i prind spilul (lemnul precedent fiind tot made by Levi, un ALL) si am avut surprinderea sa constat ca-mi intra pe masa cam tot ce incerc sa fac, topspin, contre, smash-uri, cu mult mai multe lovituri ca de obicei (am jucat cam cu aceleasi fete pe palete).
Backhand-ul cu Joola cea Foarte Moale (:D) isi face treaba excelent si, chiar daca fata este una dintre cele mai moi pe care am incercat-o pana acum, smash-ul pleaca tare, ca din pusca. Topspinul de pe FH, daca il execut corect, este aproape imposibil de returnat, iar asta au constatat-o astazi si cativa jucatori mult mai experimentati decat mine.
In concluzie: un lemn nemaipomenit, control incredibil (Levi, controlul mi se pare mai bun decat la lemnul precedent, ai pus ceva in plus???;) ), un OFF veritabil care merita incercat.
Poze cu paleta (scuzati marginile regulat de neregulate, inca n-am mana pentru taiat fete :( ):
frj5.jpg
0jcd.jpg

Dl. Sabin Costea! -nu aveti loc in MP... va rog frumos sa stergeti din ele, multumesc! Levi!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus