Astazi am avut ocazia sa-l incerc. Am pus pe el ce-am avut la indemana, adica Xiom Vega Japan si Joola Energy X-Soft, jucand cu Xiom-ul pe FH.
Primele schimburi de mingi au fost de-a dreptul catastrofale, pe FH reusind sa-mi nimeresc adversarul in cap, piept si, din pacate, chiar si OO, norocul meu fiind ca o minge de ping-pong nu face mari ravagii p'acolo...

Dar, usor, usor, dupa cateva seturi am inceput sa-i prind spilul (lemnul precedent fiind tot made by Levi, un ALL) si am avut surprinderea sa constat ca-mi intra pe masa cam tot ce incerc sa fac, topspin, contre, smash-uri, cu mult mai multe lovituri ca de obicei (am jucat cam cu aceleasi fete pe palete).
Backhand-ul cu Joola cea Foarte Moale

D) isi face treaba excelent si, chiar daca fata este una dintre cele mai moi pe care am incercat-o pana acum, smash-ul pleaca tare, ca din pusca. Topspinul de pe FH, daca il execut corect, este aproape imposibil de returnat, iar asta au constatat-o astazi si cativa jucatori mult mai experimentati decat mine.
In concluzie: un lemn nemaipomenit, control incredibil (Levi, controlul mi se pare mai bun decat la lemnul precedent, ai pus ceva in plus???

), un OFF veritabil care merita incercat.
Poze cu paleta (scuzati marginile regulat de neregulate, inca n-am mana pentru taiat fete

):