Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
sanducu avea deja 2 avertismente de la mine pentru postari aiurea. Facuse inca un user, bomba, ca sa puna aceleasi anunturi de cate 2-3 ori.rasvan a spus:N-am crezut ca o sa mai fiu nevoit sa scriu in acest topic dar se pare ca nu am de ales. Atentie la userii bomba si sanducu (ID mess: stelist_16) (am impresia ca este aceeasi persoana). Cei care doresc sa vanda sau sa cumpere de la el... Atentie. Este un baietel de 14 ani care s-a apucat de "glume": comanda si apoi refuza preluarea coletului. S-a intamplat deja de doua ori pentru ca tot timpul am considerat ca oricine merita doua sanse.
Avertisment adaugat pentru adelin27:Claudiu84 a spus:As dori sa il adaug pe la aceasta lista neagra pe userul adelin27. Motivul: Am postat un anunt de vanzare-cumparare, am primit mp, mi-a spus sa inchid topicul ca va cumpara el fetele, iar cand stabilisem sa ne intalnim, mi-a spus ca nu le mai cumpara. Atentie, nu este serios! Poate a mai cumparat de pe forum, dar cu mine nu a fost parolist!
Am retras titlu de "spamer" lui adelin. Avertismentul o sa expire in 60 de zile de la data la care a fost pus.adelin27 a spus:Multumesc mult pentru intelegere in special domnului "lagardere",se vede de departe omul trecut prin viata,un adevarat domn.MULTUMIRI DIN TOATA INIMA si va rog sa aveti rabdare si incredere...toate cele bune
Cred ca va referiti la userul "raulv" dvs ati scris (raluv)dar nu-i nimic,lumea intelege :wink:rogerpustiu a spus:Este un nene pe forum (raluv) care se tine numai de glume: (o cumpar dar mai scade, nu o mai cumpar ,mai arata niste poze ,mai freac-o mai nu stiu ce nu-i place) E nesimtit recomand ca neserios a mai facut figuri colegilor mei nu cumpara nimic sau cumpara si pune 10 lei si vinde mai departe daca intelegi ce zic etc.Astept sa vad daca mai e cineva care a patit asa de la NENEA asta.
multumesc.