LISTA NEAGRA cu utilizatori neseriosi

Re: LISTA NEAGR? cu utilizatori neserio?i

sa fie asta ?
Oare ce face "individul" sub "acoperire"?

Dubios...

N-am crezut ca o sa mai fiu nevoit sa scriu in acest topic dar se pare ca nu am de ales. Atentie la userii bomba si sanducu (ID mess: stelist_16) (am impresia ca este aceeasi persoana). Cei care doresc sa vanda sau sa cumpere de la el... Atentie. Este un baietel de 14 ani care s-a apucat de "glume": comanda si apoi refuza preluarea coletului. S-a intamplat deja de doua ori pentru ca tot timpul am considerat ca oricine merita doua sanse.

rasvan a spus:
N-am crezut ca o sa mai fiu nevoit sa scriu in acest topic dar se pare ca nu am de ales. Atentie la userii bomba si sanducu (ID mess: stelist_16) (am impresia ca este aceeasi persoana). Cei care doresc sa vanda sau sa cumpere de la el... Atentie. Este un baietel de 14 ani care s-a apucat de "glume": comanda si apoi refuza preluarea coletului. S-a intamplat deja de doua ori pentru ca tot timpul am considerat ca oricine merita doua sanse.
sanducu avea deja 2 avertismente de la mine pentru postari aiurea. Facuse inca un user, bomba, ca sa puna aceleasi anunturi de cate 2-3 ori.
I-am scris si mesaje private, a promis ca se linisteste... dar degeaba.
Acum singura solutie a ramas ban pe IP.

As dori sa il adaug pe la aceasta lista neagra pe userul adelin27. Motivul: Am postat un anunt de vanzare-cumparare, am primit mp, mi-a spus sa inchid topicul ca va cumpara el fetele, iar cand stabilisem sa ne intalnim, mi-a spus ca nu le mai cumpara. Atentie, nu este serios! Poate a mai cumparat de pe forum, dar cu mine nu a fost parolist!

Claudiu84 a spus:
As dori sa il adaug pe la aceasta lista neagra pe userul adelin27. Motivul: Am postat un anunt de vanzare-cumparare, am primit mp, mi-a spus sa inchid topicul ca va cumpara el fetele, iar cand stabilisem sa ne intalnim, mi-a spus ca nu le mai cumpara. Atentie, nu este serios! Poate a mai cumparat de pe forum, dar cu mine nu a fost parolist!
Avertisment adaugat pentru adelin27:
Detalii despre atitudinea lui:
viewtopic.php?f=14&t=4279&p=54578#p54578

Adelin27 a cumparat de la mine un lemn, ne am inteles f usor la telefon...a venit personal la Pitești...Nu am mai urmarit activitatea lui, dar cu mine a fost un om de cuvant....In acelasi timp, daca a stabilit o tranzactie si nu s a tinut de cuvant a facut un gest regretabil....Poate are circumstante atenuante...

Multumesc domnule "Barbulescu Bogdan"
Am vorbit la tel cu domnul "claudiu84" si mi-am cerut scuze ca nu mai pot cumpara fetele si am si exlpicat de ce nu mai pot cumpara si nu era o problema majora(nu trimesese fetele prin posta sau curier)....Ma supara ca la tel a spus ca este ok ca intelege si apoi pe forum ma baga in lista neagra.OK suport consecintele

adelin27 a spus:
Multumesc mult pentru intelegere in special domnului "lagardere",se vede de departe omul trecut prin viata,un adevarat domn.MULTUMIRI DIN TOATA INIMA si va rog sa aveti rabdare si incredere...toate cele bune
Am retras titlu de "spamer" lui adelin. Avertismentul o sa expire in 60 de zile de la data la care a fost pus.
Si eu apreciez noua atitudine a lui adelin, sa speram ca e sincer si se tine de cuvant.
detalii: viewtopic.php?f=14&t=3788&p=54787#p54787

Multumesc tuturor celor ce au incredere in mine... "Omul care nu are cuvant nu are nimic"

"De multe ori, cei care intra noi pe forumuri, au nevoie de o perioada de "rodare" pana se obisnuiesc cu userii mai vechi si pana invata disciplina limbajului in cadrul acestui tip de comunicare. Nu-i problema, cazurile "extreme" dispar iar cei care se adapteaza, raman si inteleg cat de frumos este sa fie respectati pt ca au invatat sa respecte.
Netul asta este o scoala a vietii."
Foarte adevarat ce spune domnul "VISCO",am trecut si eu pe'aici(aveti link mai jos cu topicul)
viewtopic.php?f=2&t=1987&start=40

Nu inteleg de ce exista pe forum persoane care se plang ca au fost "tepuite" si totusi nu ii regasesc printre cei care au postat in sectiunea "LISTA NEAGRA cu utilizatori neseriosi " ?? Normal si etic este ca cei "tepuiti" sa ii treca in lista pe "tepari" ca utilizatorii seriosi sa se poata feri de astfel de persoane indoielnice . Daca nu o fac , inclin sa cred ca ori sunt fricosi ori inventeaza povesti . As dori ca cei ce au luat "tepe de milioane" sa-i treaca in lista pe cei in cauza . Multumesc !

ATENTIE LA TEPARI!

ATENTIE LA TEPARI!

AVETI GRIJA LA OAMENII DE GENUL ,BURUIANA PETRU/PIATRA NEAMT,CARE NU SUNT FAIRPLAY,TE FAC SA LE TRIMITI PACHETUL CU ACCESORII SI ATI TRIMIT RETUR PACHETUL ,DUPA CE SUNA DE NNNN ORI,CA VOR ASA SI ASA,DECI ASA PLATITI TUR,RETUR 25 RON CU PRIORIPOST!ASA A FOST CAZUL MEU!AM POSTAT PE SITE CA SA NU PATEASCA SI ALTII ASA!CU STIMA R.CRISTIAN.

Este un nene pe forum (raluv) care se tine numai de glume: (o cumpar dar mai scade, nu o mai cumpar ,mai arata niste poze ,mai freac-o mai nu stiu ce nu-i place) E nesimtit recomand ca neserios a mai facut figuri colegilor mei nu cumpara nimic sau cumpara si pune 10 lei si vinde mai departe daca intelegi ce zic etc.Astept sa vad daca mai e cineva care a patit asa de la NENEA asta.
multumesc.

rogerpustiu a spus:
Este un nene pe forum (raluv) care se tine numai de glume: (o cumpar dar mai scade, nu o mai cumpar ,mai arata niste poze ,mai freac-o mai nu stiu ce nu-i place) E nesimtit recomand ca neserios a mai facut figuri colegilor mei nu cumpara nimic sau cumpara si pune 10 lei si vinde mai departe daca intelegi ce zic etc.Astept sa vad daca mai e cineva care a patit asa de la NENEA asta.
multumesc.
Cred ca va referiti la userul "raulv" dvs ati scris (raluv)dar nu-i nimic,lumea intelege :wink:
Eu stiu o faza mai veche cand cumpara lemne Tulpe de la George Coroian din buc cu 50 ron si le vindea pe forum cu 100ron...Nu vreau sa fiu rau dar lumea trebuie sa stie...
viewtopic.php?f=14&t=5193

Si care-i problema ca le revinde mai scump? Si George le ia de undeva mai ieftin de 50 ron, altfel n-ar mai pierde vremea degeaba.

da raulv si cu mine a facut la fel i-am trimis 2 fete si mi-au venit inapoi ce poti sa ceri? ideea e sa nu mai cumpere nimeni de la el si nici invers.nu e de incredere

Am vandut lui raulv si am si schimbat cate ceva cu el fara probleme pana acum.
Am scris asta sa se stie ca se poate si altfel cu el.
Pana la proba contrarie, eu n-am ce sa-i reprosez.

TEPAR !!!! ATENTIE OAMENI BUNI!!

TEPAR !!!! ATENTIE OAMENI BUNI!!

TEPAR !!!! ATENTIE OAMENI BUNI !!acest jucator de tenis in ghilimelee si om serios in aceleasi ghilimelee MI-A TRAS TEAPA !!! numele acestui individ sau nikul pe forum este Daniel1389 DIN CONSTANTA el vinde sau schimba diverse mat cu conditia ca el sa nu plateasca astept de 3 saptamani sa ajunga produsul lui la mine' al meu ajungand in3 zile de la finalizarea intelegerii si eu inca tot nu am primit nimic deci in concluzie teapaa!!! fratilor

Re: TEPAR !!!! ATENTIE OAMENI BUNI!!

Re: TEPAR !!!! ATENTIE OAMENI BUNI!!

si eu era sa fac un deal cu el!
Multumesc Alehandro vezi ca exista o rubrica pe forum.
Sigur nu-i o incurcatura de la posta Romana?
Ai dat recomandata si a trimis recomandata, ai verificat nr recomandatei?

Back
Sus