Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Adica identificam prin excludere, verificand in camerele vecine ce becuri aprind intrerupatoarele de acolo? Care intrerupator nu aprinde nici un bec din celelalte camere, este cel ce aprinde becul din camera cu pricina...?!
Nu cred ca enuntul postat de Roseionut face mentiune pt 3 becuri. De fapt nu face mentiune despre cate becuri sunt vb. 3 intrerupatoare, o camera, o usa, o incercare...
- - - Actualizat - - -
http://www.diseara.ro/ro/problema-zilei/intrerupatoarele-si-becul-2008-10-29.html - rezolvare.
@Rosetionut... poate postezi o chestie care nu e asa usor de gasit pe net, sau una care nu s-a discutat... tentatia de a"Googali" e mare... pune ceva original, sau din vreo carte... sa nu gasim raspunsul usor...
Nu cred ca enuntul postat de Roseionut face mentiune pt 3 becuri. De fapt nu face mentiune despre cate becuri sunt vb. 3 intrerupatoare, o camera, o usa, o incercare...
- - - Actualizat - - -
http://www.diseara.ro/ro/problema-zilei/intrerupatoarele-si-becul-2008-10-29.html - rezolvare.
@Rosetionut... poate postezi o chestie care nu e asa usor de gasit pe net, sau una care nu s-a discutat... tentatia de a"Googali" e mare... pune ceva original, sau din vreo carte... sa nu gasim raspunsul usor...
eu vreau să cred tot ce ați scris aici, domnule profesor de la București. dar pentru că mi-e lene să mă apuc de desene și formule acum, vă rog să și explicați cum ați ajuns la rezultatul respectiv.
eu, de exemplu, aș fi ajuns la același rezultat printr-un raționament mai simplu. acolo unde se ating monedele se intersectează 3 segmente. de fapt sunt 4, dar 2 din ele se alipesc. la intersecție am un unghi complet de 360. adică acolo unde sunt punctele A și A'. scad de 2 ori câte 150, adică unghiurile din interiorul celor 2 monede. rămâne exact unghiul dintre ele: 360 minus 300.
O cameră fără ferestre este luminata.
Știind că cele trei comutatoare sunt în poziția "off"
Unde gasim ziua de sambata inainte de vineri?
Unde gasim ziua de sambata inainte de vineri? (exclus saptamanile din urma sau cele care urmeaza)
Asta e una incuietoare.
O sa incerc un raspuns: in Samoa?
...mai dă-mi nu-mi place și la comentariul ăsta, după care te rog ?nvață limba română
eu cred că Petru, Pavel și Iacob, dacă i-ar fi lăsat Dumnezeu să joace jocuri pe bani, ar fi jucat cu MONEDE, nicidecum cu monezi.
referitor la cealaltă ''problemă de logică'', rămân la părerea că n-a fost o problemă de logică. eventual era o problemă de lingvistică, din moment ce dumneata ne trimiți la dicționar ca s-o rezolvăm. dar nici așa n-ai nimerit-o. în dicționarul limbii române găsim CUVINTELE ''vineri'' sau ''sâmbătă'', nicidecum ZILE din viața noastră.
Vezi atașament 12603
1.Ce parte a zilei este ?
2.Ce anotimp ?
3.Este raul navigabil?
4.In ce directie curge raul ? (N, E, S sau V?)
5.Pe partea cu barca, este raul adanc ?
6.Exista vreun pod in apropiere ?
7.Cat de departe este calea ferata ?
8.Pasarile zboara catre nord sau sud ?