victor.arad
senior
Foarte fin, politicos, si in acelasi timp istet sunteti domnule Teodor. Mie unul mi-ati facut o impresie buna. Sa auzim numai de bine si multa sanatate. Sa gasim si sa mai avem si astfel de discutii constructive in afara de zarva, si palavrageala care apare tot mai des in viata de zi cu zi, pe la TV, si mai nou si pe acest forum de tenis de masă.Este foarte bine sa ne cunoastem si sa ne descoperim,asa cum spui,pe orice cale posibila, pentru ca sansele de a interactiona in mod direct si efectiv unii cu altii sunt foarte,foarte mici.Din pacate ! Functiile nu au nicio importanta,omenia,bunul simt si eleganta in exprimare si in atitudine sunt cele cu adevarat importante.Referirea la functie a fost ca o SCUZA pentru inclinatia mea spre polemica,logica si argumentatie dusa pana la ultima consecinta posibila.Deformatie profesionala! Sanatate !
- - - Actualizat - - -
Imi plac polemicile cordiale,le apreciez,le provoc si le intretin de multe ori pentru ca apreciez enorm de mult confruntarile de idei,argumentatiile si subtilitatile de logica.Iar daca acestea se desfasoara intr-un limbaj civilizat,chiar si pigmentat uneori,de ce nu,cu fine ironii atunci cand este cazul,toata lumea are in final de castigat.Frumusetea consta in a avea taria de a te aseza la masa confruntarii cu propriile tale idei ''imbatabile'' si de a pleca insusindu-ti ideile oponentului tau,atunci cand este cazul ! Asa cum am spus inca de la inceput,"Nu contest in totalitate rationamentul dumneavoastra.Recunosc ca solutia propusa de mine poate comporta si asfel de judecati".Poate ca aveti dreptate ...![]()