marcu vasile
organizator local
Scuze Vasile dar asa mi- l da programul. Vom corecta acest lucru dupa turneu ( am sa vorbesc cu Florin )
ok
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Scuze Vasile dar asa mi- l da programul. Vom corecta acest lucru dupa turneu ( am sa vorbesc cu Florin )
Sigur !domnu Dan nu ar fi mai bine sa folosim clasamentul la zi? ca sa actualizat pe 28.si turneu acesta este pe 3.eu doar mi-am zis parerea.cred ca ar fi mai bine sa actualizam clasamentul asta de la zi.altii au mai urcat cateva locuri,altii au mai cazut.
Din Botoșani-Rares CHIRILA clasele I-IV. Va multumesc.
Corect ai scris ...Succes vou si tuturor. ( Am scris corect ?.. )
Asa este domnule!!!Nu va cunosc personal,dar imi permit sa fac o remarca:
daca dumneavoastra din dragoste pentru tenis de masă mergeti la turnee,chiar si departe,in tara,va sacrificati timp,bani,in loc sa stati cu familia,sau sa munciti pentru casa dumneavoastra,
ALTII DE CE NU AU RESPECT sa vina la turneele pe care le organizati pe plan local?De ce nu se se deplaseaza si ei cum ati facut o si dumneavostra?
Aveti de la mine toata consideratia si cinstea ,mergeti pana la cap cu turneul,orice s ar intampla,iesiti cu fruntea sus cu demnitate.
Considerati ma prezent pe mine la turneul dumneavoastra -CHIAR SI VIRTUAL-o sa urmaresc pe calculator ce se intampla!!!Succes!!!!
Hai sa dam cu totii sfoara-n tara pentru a mari numarul de participanti la turneu!
Gazdele au fost intotdeauna deosebite, locatia este excelenta pentru minivacanta de 1 mai.
Este pur si simplu pacat, sa se umbreasca organizarea, din cauza numarului mic de participanti.