Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
george a spus:Salut Valentin!valentin a spus:Ma inscriu si eu
Care este diferenta, in doua cuvinte, intre amator si open? Ca sa stiu si eu unde ma bag.
Multumesc
Desi simt o usoara ironie cum ca nu ai stii despre ce este vorba, "fac eu cartile" :
daca esti amator pur, mai putin antrenat, iei batai pe linie (majoritatea 0-3) in grupa open unde intalnesti numai "meseriasi" si fosti legitimati si astfel iti piere cheful/placerea de tenis, pe cand in grupa amatori, poti juca meciuri echilibrate, cu cei de teapa ta...
Pentru Eugen si Horia: inca nu ati mentionat categoria in care va participa "gasca" fiecaruia...
Din C-ta, doar daca se joaca pe doua grupe, eu vin sigur (Lica George)... pt. grupa Amatori. Sigur si Aurel Fratea!
Miercuri va spunem si numele altor baieti din cta... dupa ce vorbim la sala :wink:
PS Valigti, interesant site-ul sponsorului...
Cam ambigua declaratia, fost jucator legitimat sau fost jucator amator?q3maverick a spus:Amator (fost jucator de tenis de masă) - Bratu Bogdan
Sincer, nu sunteti prea talentat la pamfletecosapewe a spus:ce am scris mai sus este un pamflet si tre tratat ca atare