Turneu "A" București AMATouR-Chrotex

salut,
bogdan trifu, bucuresti...
... si deoarece am mana stanga in gips, ma propun in grupa a II-a, :lol:

george a spus:
valentin a spus:
Ma inscriu si eu
Care este diferenta, in doua cuvinte, intre amator si open? Ca sa stiu si eu unde ma bag.
Multumesc
Salut Valentin!
Desi simt o usoara ironie cum ca nu ai stii despre ce este vorba, "fac eu cartile" :
daca esti amator pur, mai putin antrenat, iei batai pe linie (majoritatea 0-3) in grupa open unde intalnesti numai "meseriasi" si fosti legitimati si astfel iti piere cheful/placerea de tenis, pe cand in grupa amatori, poti juca meciuri echilibrate, cu cei de teapa ta...
Pentru Eugen si Horia: inca nu ati mentionat categoria in care va participa "gasca" fiecaruia...
Din C-ta, doar daca se joaca pe doua grupe, eu vin sigur (Lica George)... pt. grupa Amatori. Sigur si Aurel Fratea!
Miercuri va spunem si numele altor baieti din cta... dupa ce vorbim la sala :wink:
PS Valigti, interesant site-ul sponsorului...

Salut George eu nu am vrut sa para mesajul meu ironic in nici un fel.
Am pus intrebarea pentru ca nu am urmarit discutia cu grupele.

Multumesc

nu e mare branza de capu meu la tenis da acuma cu grupele astea oi gasi io pe cineva sa pot sa joc un meci echilibrat ca doar numa gura e de mine.sau cum ziciea un nene pe aicea oi gasi pe unu cu vreo diploma macar sa stam de vorba daca nu tenis.poate cine stie ii dau voie sa bea chiar o bere cu mine.

anunt important

nu inchideti calculatoarele vreau sa ma inscriu la concurs,m-a convins George

dom Vali pot sa ma inscriu cosapewe sau tre sa spun cum ma striga prin curte? :D

Numele complet, corect si cu majuscule si grupa din care faci parte sau daca nu ai fost legitimat inseamna ca esti AMATOR-pur si ai dreptul sa alegi intre amatori si open .
Deocamdata le numim asa pina se hotareste numele celor 2-ua categorii .

Back
Sus