AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Dunărea Noastră", Galați - 27.06.2015

Cum stăm cu statisticile?

Cum stăm cu statisticile?

La 4 zile de la demararea înscrierilor s-au ocupat 64% din locurile disponibile la cele 2 secțiuni: Open și Amatori.
Mai specific, pe categorii:
  • Open:
39,29%;​
  • Amatori:
77,08%;​

Hartă înscrieri pe județe:

Top 3 înscrieri:
1.Galați - 32 înscriși;
2.Brăila - 21 înscriși;
3.Bacău - 11 înscriși.

Buna ziua ,
Rog inscriere la amatori , Marcosanu Dan - Galați
Cu multumiri

O plimbare pe faleza...Dunării Noastre! (dus-?ntors)

O plimbare pe faleza...Dunării Noastre! (dus-?ntors)

Am remarcat, la revederea imaginilor de mai sus, ca in zona in care se va desfășura Turneul "Dunărea Noastră" sunt nu mai puțin de:
- 3 terenuri de fotbal (2 cu iarbă naturală și 1 cu iarbă sintetică);
- 6 săli de sport (Sala Sporturilor, Sala de judo, Sala CSS, Sala ICMRS, Sala Voința și Sala Siderurgistul care e și ea 2 în 1 - Sală de volei + Sală de handbal;
- 1 piscină olimpică (momentan, încă, nefuncțională);
- 2 piscine agrement (momentan în suferință - la Valuri);
- 4 terenuri de minifotbal;
- 1 teren de baschet;
- 41 terenuri de tenis de câmp (16 la Siderurgistul, 12 la ICMRS, 8 la Atlas, 5 la Voința - sper să fi numărat mai bine decât Pristanda cele 44 de steaguri);
- peste 14 mese de tenis ITTF de care am cunoștință în Galați.
Nu s-ar zice că nu avem unde face mișcare atunci când nu "alergăm" pe faleză, nu? :)

We are HAPPY in GALATI

We are HAPPY in Galați

- - - Actualizat - - -

cu atat mai mult cu cat avem ... tenis de masă.

Bag seama ca am incurcat borcanele.Mesajul care se dorea ptr. turneul din Galați l-am postat la turneul de la Brăila.Il rog pe magicianul in butonat, a se citi Marcel Giosan, sa
indrepte greseala mea.Multumesc.

Ca sa fie clar, Dunarea se varsa in mare. Si eu la fel, adica o sa fiu la mare pe 27 iunie, asa ca... scapati fara mine de data asta. SUCCES !!

Bag seama ca am incurcat borcanele. Mesajul care se dorea ptr. turneul din Galați l-am postat la turneul de la Brăila. Il rog pe magicianul in butonat, a se citi Marcel Giosan, sa indrepte greseala mea. Multumesc.

Dupa inceputul fulminat din martie 2008, cand in sala ADR din Galați s-a desfasurat primul turneu, la care au participat peste o suta de jucatori, au urmat 3-4 ani in care orasul Galați a organizat foarte multe turnee A, la care au participat jucatori de elita din Amatur. Din pacate, a venit o "seceta" cumplita de A-uri, totul rezumandu-se la concursuri B, cu participarea prietenilor din Brăila, Focșani si Tulcea.
Am bucuria de a saluta si a multumi lui Marcel Giosan ptr. efortul depus de a readuce Galațiul pe harta Amatur la valoarea anilor trecuti.
Doresc sa particip si eu la acest eveniment.
Corneliu Zainescu galatean get beget.

Mulțumim pentru cuvintele frumoase, ele sunt motorul care ne poartă spre înainte.
Și dacă e să vorbim despre cuvinte frumoase se cade să luăm aminte la o vorbă din bătr?ni pe care mi-a spus-o deunăzi cineva "la mal de bătr?n fluviu" și să ne-o însușim drept deviză pentru turneul nostru:

Pe cel ce-ți calcă pragul ?nt?i îl omenești, apoi îl întrebi cum îl cheamă!

Giosane, Giosane, mare mester la vorbe esti ! Ceva neam de'a lu' Creanga, ca tare le mesteresti ?

Back
Sus