cippostelnicu
junior
De ce nu apare Postelnicu Ciprian din Tecuci in lista de inscrieri la amatori?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
De ce nu apare Postelnicu Ciprian din Tecuci in lista de inscrieri la amatori?
Bag seama ca am incurcat borcanele. Mesajul care se dorea ptr. turneul din Galați l-am postat la turneul de la Brăila. Il rog pe magicianul in butonat, a se citi Marcel Giosan, sa indrepte greseala mea. Multumesc.
Dupa inceputul fulminat din martie 2008, cand in sala ADR din Galați s-a desfasurat primul turneu, la care au participat peste o suta de jucatori, au urmat 3-4 ani in care orasul Galați a organizat foarte multe turnee A, la care au participat jucatori de elita din Amatur. Din pacate, a venit o "seceta" cumplita de A-uri, totul rezumandu-se la concursuri B, cu participarea prietenilor din Brăila, Focșani si Tulcea.
Am bucuria de a saluta si a multumi lui Marcel Giosan ptr. efortul depus de a readuce Galațiul pe harta Amatur la valoarea anilor trecuti.
Doresc sa particip si eu la acest eveniment.
Corneliu Zainescu galatean get beget.
Marcele, Marcele, mare mester la vorbe esti ! Ceva neam de'a lu' Creanga, ca tare le mesteresti ?
Nu toate-mi aparțin!
Doar ceva mai multă disponibilitate în a citi și a asculta cu atenție zgomotul lumii.![]()