....4

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Locul IV - pentru ca oricum ajunge acasa... MARICEL GIOSAN !!! apropo am avut onoarea de a canta cu Miroslav Dziubinski alias GIUBI - un om deosebit...Dan Chiru! Dar ce știu eu la ora asta?
Bună e palinca la Chiatra! :crazy:
Asta e inscrierea mea pentru turneu...
Apropo am avut onoarea de a cânta cu Miroslav Dziubinski alias GIUBI - un om deosebit...
 ), dar fiind oameni ai muntelui, care trăiesc - ca și ardelenii, de altfel - în bun respect față de bucatele împărătești ale porcului (slănina afumată și ținută în saramură fiind prietenul cel mai bun al cosașului bucovinean), duc mult. Drept pentru care se servește din belșug "secărica"!
), dar fiind oameni ai muntelui, care trăiesc - ca și ardelenii, de altfel - în bun respect față de bucatele împărătești ale porcului (slănina afumată și ținută în saramură fiind prietenul cel mai bun al cosașului bucovinean), duc mult. Drept pentru care se servește din belșug "secărica"!Tudor Ticu din Tecuci doreste sa-l treceti pe lista de la Avansați.
-dacă, în săptăm?na premergătoare turneului rămân locuri neocupate la Avansați, acestea pot fi ocupate și de către începători, în ordinea Clasamentului.
Rădăuți, bere de casă Buturuga
Buturuga. Rădăuți
Regulament concurs ?Descoperă Bucovina?:
1. Concursul se adresează amaturiștilor care accesează frevcent site-ul www.tenisdemasa.ro, care vor urmări zilnic topicul Turneului A+ ?Dunărea Noastră...Descoperă Bucovina? și care vor fi prezenți în ziua de 18 Iunie la Galați.