Turneu a falticeni, 22 nov

Re: TURNEU A Fălticeni, 22 NOV

Pentru cei ce vin de pe traseul DN2 (E 60) -BUC-BUZAU(PLOIESTI)-FOCSANI-BACAU si nu au chef sa conduca masina: sant autocare cam din 2 in doua ore,costul e aprox 60 ron dus-intors din București,suma scade proportional cu distanta,bineinteles.
In ceea ce priveste organzarea pe categorii(open-amatori),vom hotari vineri cand vom vedea nr aproximativ de participanti si optiunile acestora.Daca vom fi prea multi pt a juca doar 6 grupe la cate doua mese fiecare,vom face concursuri separat pt open si amatori.

Pai daca vin toti din top 10 .... cam ce sanse crezi ca au cei care au jucat la grupele de amatori avand in vedere ca primii 20-30 in clasament sunt de open.
Ma inscriu si eu - Rusu Cristian - București - open

Chiar asa!
La ce nume se vehiculeaza ca vor ajunge la Fălticeni sigur voi fi bun doar pentru a-i antrena pe ceilalti in drumul lor catre primele locuri.
Oricum la cate "batai" am luat pana acu' ce mai conteaza cateva in plus... :oops: :oops: :oops:

Din COMANESTI
amatori:
ROSU GABRIEL
NISTOR FLORIN
MIRON ADRIAN
SEBASTIAN MART
MUNTEANU ION
BULUBASA NICUSOR
TERIS VALENTIN
FILIP DANIEL
ANASTASIU CONSTANTIN
DARIE DANIEL
AILIOAIE GHEORGHE
ps. vin toti ...MULTUMESC ANTICIPAT CATALINE.

Prieteni,am o rugaminte.
Va rog la inscrierea pe forum incercati sa mentionati daca doriti sa jucati la open sau la amatori.Probabil vom fi constransi sa facem doua concursuri in paralel.
Telefonic,sant inscrisi cativa jucatori care sant deja notati (unul chiar mi a mentionat ca el se inscrie telefonic si nu pe Forum ca sa nu le strice cheful celorlalti pretendenti la locul 1:)
Mai avem si camere libere,sant doar vreo 5 rezervate pana acum .
As dori pe cat posibil pana vineri sa am o imagine concludenta asupra numarului de participanti si a categoriilor in care doresc sa joace.
Multumesc

"Optimist" ,imi place Ciprian , dar sa nu uitam ca si noi avem ceva de spus in acest circuit , maybe?

daca ar fi asa ca se inscrie cine vrea unde vrea atunci ma inscriu si eu dar la amatori-din galati
JONY la amatori :) :) :)

Mare bataie de cap la concursurile pe 2 categorii:
1.inscrierile la diferitele categorii,ba ala nu e la amatori ba ala a iesit locul 3 la nu stiu ce concurs si acum trebuie sa joace la open etc
2.Trebuie cel putin 3 oameni care sa supravegheze orzanizarea intregului concurs
3.E o mare nebunie cu fisele de inscriere la inceputul concursului.Capi de serie la open,capi de serie amatori,clasamentul la zi cu primii 500 ca poate locul 3 sute nu stiu cat e cap de serie 9,plus ca trebuie pusi pe orase astfel incat sa nu pice 2 din acelasi oras etc
4.Se intampla sa vina jucatori foarte buni ,noi,de prin zona pe care nu-i stie nimeni.
5..Nu-i usor sa dai inca un rand de premii.Stiu prea bine cum e sa cumperi 24 de cupe la un singur concurs.
6.Din cate am inteles de la Cata,majoritatea participantilor vor fi la open.
La concursul de la Brazi a stat dl Bodeanu vineri pana la 2 noaptea sa faca fisele de inscriere si tot au mai trebuit modificate sambata dimineata.Daca nu se ocupa de organizare probabil acum mai erau ceva meciuri de jucat :wink:
Personal sunt adeptul concursurilor pe 2 categorii insa doar in cazul in care se stie de la inceput exact statutul concursului,jucatorii se incriu de la inceput pe categorie,si doar in cazul in care sunt cativa oameni dispusi sa stea vineri noaptea sa faca fise de joc.
N-am scris nimic din mai sus cu rautate sau ca atac,pur si simplu vreau ca cei care solicita 2 categorii sa se gandeasca si la bietii organizatori si nu numai sa ciupeasca cate un premiu.

Din orasul Liteni-Dolhasca vor veni la concurs sectiunea AMATORI in jur de 7 persoane.
Voi transmite si numele lor in cursul zilei de vineri.

Se prefigureaza un sfert de finala Leorda-Nitu :idea:

FlorinBN a spus:
Se prefigureaza un sfert de finala Leorda-Nitu :idea:
La acest concurs vom introduce o mica inovatie:va fi permis jocul cu fețe TTMaster numai concurentilor ce poarta fustitza :)

Pai ori nu vom mai vedea nici un TTMaster, ori vor ap?rea multe picioare p?roase de sub fusti?e.

are cineva sa imi imprumute un TTmaster?
dau la schimb fustita.......

este intocmai cum a spus RARES si eu am incercat sa fac inainte la unu din turneele de la Galați si dimineata cind sau adunat toti am vazut ba ca lipsea unu din cei inscrisi ba au venit ne inscrisi si tot asa.Inscrierele pe forum sunt asa ca sa stie lumea cam citi participanti sunt sau sa vada cine vine (asta ptr cei care se cred mai buni si vineaza locul 1)

Back
Sus