Dan2
Echipa AmaTur
Re: TURNEU A Fălticeni, 22 NOV
Ma bucur ca va merge si la Fălticeni, Cata va avea pe cine sa se bizuie.
As vrea sa fac o observatie, vazand modul propus de joc:
Nu sunt recomandabile grupele mari, de 10-12 paricipanti, chiar daca se joaca la doua mese. Timpul de joc pentru prima faza va fi extrem de lung.
O grupa cu 12 participanti va avea de inregistrat 55 de jocuri, in timp ce doua grupe cu 8 participanti (total 16) vor avea 56 de jocuri. Am constatat ca eficienta cea mai buna o au grupele cu 8 participanti. IN acelasi timp in care joaca 6 grupe de 12 participanti (total 72), pot juca 12 grupe de 8 participanti (total 96), iar timpul de joc este de 6-7 ore.
Amabil si modest ca intotdeauna, Rares nu spune ca le-am aranjat cot la cot. Pot sa spun eu, insa, ca Rares a fost un colaborator deosebit, cu idei bune la momentul potrivit, care a stiut sa se adapteze situatiilor de moment, astfel incat am putut face modificari din mers, fara timpi morti.leordarares a spus:Daca nu se ocupa de organizare probabil acum mai erau ceva meciuri de jucat :wink:
Ma bucur ca va merge si la Fălticeni, Cata va avea pe cine sa se bizuie.
As vrea sa fac o observatie, vazand modul propus de joc:
Nu sunt recomandabile grupele mari, de 10-12 paricipanti, chiar daca se joaca la doua mese. Timpul de joc pentru prima faza va fi extrem de lung.
O grupa cu 12 participanti va avea de inregistrat 55 de jocuri, in timp ce doua grupe cu 8 participanti (total 16) vor avea 56 de jocuri. Am constatat ca eficienta cea mai buna o au grupele cu 8 participanti. IN acelasi timp in care joaca 6 grupe de 12 participanti (total 72), pot juca 12 grupe de 8 participanti (total 96), iar timpul de joc este de 6-7 ore.