Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Pai atunci ce anume te-a impresionat la jocul ala daca unul dintre ei facea antijoc :?:acidutzu a spus:mie mi-a placut mult turneul. cel mai mult m-a impresionat o semifinala care a ilustrat lupta dintre jocul si antijocul de tenis. din fericire a castigat jocul.
![]()
"cata_60 a spus:"3-4 LEORDA RARES-RUSU CRISTIAN -REGHIN-BUC
(nu retin exact rezultatul acestui meci,fiind in acest moment sub zodia lui Bachus)
il proceseaza mai greu ca are 100 mb!jony a spus:de ce nu merge filmuletu
Citez de pe youtube:triumph a spus:il proceseaza mai greu ca are 100 mb!jony a spus:de ce nu merge filmuletu
m-a impresionat ca nu a renuntat la tehnica, la topsin desi putea lovi drept ca sa anuleze antijocul. :!:leordarares a spus:Pai atunci ce anume te-a impresionat la jocul ala daca unul dintre ei facea antijoc :?:acidutzu a spus:mie mi-a placut mult turneul. cel mai mult m-a impresionat o semifinala care a ilustrat lupta dintre jocul si antijocul de tenis. din fericire a castigat jocul.
![]()
Nu te-ai gandit vreodata ca un ierbar poate pune atatea probleme,este??![]()
Si totusi meciul a fost pe mana ierbarului... :mrgreen:
Numai bine
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:acidutzu a spus:m-a impresionat ca nu a renuntat la tehnica, la topsin desi putea lovi drept ca sa anuleze antijocul. :!:leordarares a spus:Pai atunci ce anume te-a impresionat la jocul ala daca unul dintre ei facea antijoc :?:acidutzu a spus:mie mi-a placut mult turneul. cel mai mult m-a impresionat o semifinala care a ilustrat lupta dintre jocul si antijocul de tenis. din fericire a castigat jocul.
![]()
Nu te-ai gandit vreodata ca un ierbar poate pune atatea probleme,este??![]()
Si totusi meciul a fost pe mana ierbarului... :mrgreen:
Numai bine
bravo si de la mine!!!ursuleanvasile a spus:bravo cioli , adica ilies ioan
acidutzu a spus:bravo si de la mine!!!ursuleanvasile a spus:bravo cioli , adica ilies ioan
cioli trage tare si drept... nu are ce efect sa-i intoarca adversarul... asta daca mai vede mingea :wink: