Turneu a falticeni, 22 nov

Re: TURNEU A Fălticeni, 22 NOV

mie mi-a placut mult turneul. cel mai mult m-a impresionat o semifinala care a ilustrat lupta dintre jocul si antijocul de tenis :D . din fericire a castigat jocul. :P

acidutzu a spus:
mie mi-a placut mult turneul. cel mai mult m-a impresionat o semifinala care a ilustrat lupta dintre jocul si antijocul de tenis :D . din fericire a castigat jocul. :P
Pai atunci ce anume te-a impresionat la jocul ala daca unul dintre ei facea antijoc :?:
Nu te-ai gandit vreodata ca un ierbar poate pune atatea probleme,este?? :D
Si totusi meciul a fost pe mana ierbarului... :mrgreen:
Numai bine

Eu m-am simtit tare bine la Fălticeni desi unii s-au plans de mese si de frig.Am jucat in conditii si mai rele asa ca nu ma plang deloc.
Cat despre organizare,domnu' Cata a facut totul ca sa ne simtim ca acasa.Se vede cand un organizator isi pune sufletul pe tava ca totul sa iasa la superlativ.
Personal ii multumesc pentru cazare,kefir,papa...aaa si pentru ca la 2 noaptea,la -4 grade v-ati sinchisit sa veniti sa ma "culegeti" de prin oras.Pe curand

cata_60 a spus:
"3-4 LEORDA RARES-RUSU CRISTIAN -REGHIN-BUC
(nu retin exact rezultatul acestui meci,fiind in acest moment sub zodia lui Bachus)
"
Rusu Cristian a castigat finala mica.3.Rusu , 4.Leorda

felicitari organizatorilor si clujul a ajuns acasa dupa 9 ore de mers prin cheile bicazului.ca in filme cu ninsor abundente si viscol.dar a meritat a fost o mica aventura.sa nu uitam nici pe domnul apian florin care si el ne-a ajutat la organizare nu numai toth-rares.o sa postez niste poze mai incolo un pic de rabdare.si inca ceva am uitat sa multumesc domnului care ne-a cazat la camera nr 13 ca sa am ghinion :lol: :lol: :lol: :lol:

Eh, eu m-am bagat mai putin, un pic la inceput si un pic la sfirsit.
Felicitari organizatorilor si participantilor care s-au aventurat pe drumurile de munte in conditii destul de grele de mers.
Noi am ajuns in 5 ore la Bistrița, 180 km, daca aveam cauciucuri de iarna poate nu mai era nevoie ca Dorel sa sara din masina din mers, sa impinga si sa sara la loc (la Tihuta).
Asta e, alta data poate ne vom aminti cu totii, si participanti si organizatori, ca iarna nu-i ca vara.

leordarares a spus:
acidutzu a spus:
Pai atunci ce anume te-a impresionat la jocul ala daca unul dintre ei facea antijoc :?:
Numai bine
m-a impresionat ca nu a renuntat la tehnica, la topsin desi putea lovi drept ca sa anuleze antijocul. :!:

acidutzu a spus:
leordarares a spus:
acidutzu a spus:
Numai bine
m-a impresionat ca nu a renuntat la tehnica, la topsin desi putea lovi drept ca sa anuleze antijocul. :!:
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Cred ca ai face bine sa mai gandesti inca o data ce ai scris. Si daca nu gasesti nimic in neregula .... inca o data.

E mult mai greu sa lovesti drept, iti trebuie lopata adevarata pentru asta. Chiar si la baloane e greu sa tragi, eu daca nu fac punct din 1-2 lovituri prefer sa dau topspin in continuare, e mai sigur ca nimeresc masa.

Yep .... asta e problema. Cand dai drept in iarba nu ai probleme cu spin reversal, DAR mingea nu se intoarce tot dreapta, ci prinde un pic de efect din cauza zimtilor care flexeaza. Picul asta depinde in principal de unghiul de lovire si de fata in sine. E mai sigur de dat topsin spre jumatatea mesei .... daca este mai taiata topsinul va cadea ceva mai aproape de fileu, daca nu mai aproape de linia de fund .... dar va fi pe masa. Cu o lovitura dreapta e mult mai complicat ..... fizica iti ofera un spatiu mai mic in care mingea poate ajunge, deci automat riscurile sunt mai mari. In plus daca lovesti drept, dar incet, adversarul are timp sa se intoarca cu forhandul si sa atace el sau sa rasuceasca paleta si sa atace cu reverul sau etc ..... ii oferi un tempo de care poate profita. Daca ai dat spin, chiar si incet efectul il va deranja intr-o oarecare masura.

table tennis lessonssss LIVEEE NOW with RFLASH !!!!!!

cred ca cioli din radauti (ce a invins sambata iarba lui rares) va poate zice ce e aia lovitura de lopata,nu spin nu efect......

ursuleanvasile a spus:
bravo cioli , adica ilies ioan
bravo si de la mine!!!
cioli trage tare si drept... nu are ce efect sa-i intoarca adversarul :D ... asta daca mai vede mingea :wink:

Back
Sus