Turneu a falticeni, 22 nov

Re: TURNEU A Fălticeni, 22 NOV

De la Roman:
1.B?isan Paul-amatori
2.Donis? Viorel-amatori
3.Năstase Costic?-amatori
4.Axinte Vasile-amatori
5.Ungureanu Petric? - amatori

pt. Iuli din Rădăuți. Daca te cunosc i-a legatura cu mine. Jenica 0749289790

Sherkan a spus:
De la Roman:
1.B?isan Paul-amatori
2.Donis? Viorel-amatori
4.Axinte Vasile-amatori
axinte vasile -open loc 4 la galati :mrgreen:

din P-Neamț
Andrei Dan
Gatea Marius
Chisalita Gabi
Nitu Bogdan
deocamdata :twisted: :evil: :twisted:

Din pacate eu nu pot ajunge la acest turneu. In ziua concursului lucrez :( .Imi pare rau

Incearca sa prinzi maine totzi bagabontii de prin Roznov,poimaine iti vei putea lua liber:)

Am si eu o intrbare pt domnii din Bistrița ....
se ofera cineva care are un loc liber sa ma ia si pe mine de la Vatra Dornei pana la Fălticeni dus si intors.... daca este un loc in masina????astept un raspuns si multumesc anticipat

bogdan nitu a spus:
Din pacate eu nu pot ajunge la acest turneu. In ziua concursului lucrez :( .Imi pare rau
Hai Bogdane,ce faci,ma lasi singur intre dusmani???
Trebuie s-o rezolvi cumva.... :(

Ben a spus:
Am si eu o intrbare pt domnii din Bistrița ....
se ofera cineva care are un loc liber sa ma ia si pe mine de la Vatra Dornei pana la Fălticeni dus si intors.... daca este un loc in masina????astept un raspuns si multumesc anticipat
Din pacate venim cu o singura masina si nu mai avem loc.

triumph a spus:
Sherkan a spus:
De la Roman:
1.B?isan Paul-amatori
2.Donis? Viorel-amatori
4.Axinte Vasile-amatori
..Clasament Amator:
1 URSULEAN VASILE - STRAJA - SUCEAVA
2 PUSCA SERGIU - Brăila
3 ROSCA VIRGIL - Galați
4 AXINTE VASILE - ROMAN
Domnul Axinte a luat locul 4 la amatori nu la open.

Se pare ca voi putea sa vin si eu la concurs. S-a amanat acea problema de care vorbeam.
Deci mai inscrieti pe:
Strugariu Ciprian - Rădăuți

Sherkan a spus:
triumph a spus:
Sherkan a spus:
De la Roman:
1.B?isan Paul-amatori
2.Donis? Viorel-amatori
4.Axinte Vasile-amatori
..Clasament Amator:
1 URSULEAN VASILE - STRAJA - SUCEAVA
2 PUSCA SERGIU - Brăila
3 ROSCA VIRGIL - Galați
4 AXINTE VASILE - ROMAN
Domnul Axinte a luat locul 4 la amatori nu la open.
din cate stiu primii 4 merg la open,nu???
la fel si cu rosca virgil,el nu trebuia sa joace la amatori la Brazi.

Live update

Live update

Suntem la mijlocul grupelor inferioare (6 grupe a cate 12 jucatori).
Organizarea buna, n-au fost incidente, doar zapada care a cazut de dimineata, daca se poate incadra la asa ceva (personal eu abia astept sa merg la schi ;) ).
Un nou update in momentul terminarii grupelor inferioare.

Acu cateva ore s a terminat acest turneu.Au participat 72 concurenti.Sfidand codurile meteorologice de avertizare,au participat concurenti din București,Cluj,Bistrița,Galați,Iași,Focșani,Adjud,Comănești,ca sa nu mai mentionez pe cei din judetele limitrofe.Le multumesc tuturor pt participare,ne am straduit,cu mijloacele pe care le am avut la dispozitie,sa facem o treaba cat mai buna.
Multumesc in mod special lui Vasile Ursulean(care a asigurat transportul a 3 mese dus-intors de la Rădăuți),lui Adi Valcu,care a furnizat un rand de cupe de rezerva,baietilor din Neamț(Gatea-Andrei),Tudurean si C Orza care ne au ajutat cu filee, dlorToth Leorda Mosneagu,Apian care au organizat asezarea la mese si desfasurarea propriu zisa a turneului.
Clasamentul in partea superioara arata cam asa(nu am ramas pana la sfarsit,fiind presat de oaresce probleme urgente):
1.TOTH LASZLO-CLUJ
2.NISTOR DOREL-BISTRITA
3.RUSU CRISTIAN -BUCURESTI
4.LEORDA RARES-REGHIN

5-8
APIAN FLORIN-BISTRITA
CARPOVICI BORIS-Fălticeni
COZMA CATALIN-Fălticeni(org)
NEMTOI GABI-SUCEAVA

Restul clasamentului cu punctajul aferent va fi furnizat ulterior de Florin Apian

Cata, meciul de 3-4 cu Rares l-am castigat eu.
Cateva mentiuni pentru organizatori :
  • A fost destul de frig in sala. Din pacate salile tip Nastase au o groaza de carente constructive, iar incalzirea cand afara sunt 0 grade sau sub este una dintre ele. Pe cat posibil ar fi de preferat ca in sezonul rece turneele sa se desfasoare in sali cu o incalzire mai buna.
  • Din pacate toate mesele au fost slabe dpdv calitativ, iar lumina n-a stralucit. Daca pentru majoritatea meciurilor acest fapt nu a contat, ar fi fost totusi de preferat ca eliminatoriul sa se desfasoare in niste conditii mai bune - macar 2 mese aprobate ITTF mutate astfel incat vizibilitatea sa fie cat mai buna.
  • Numarul de meciuri a fost prea mare, primii 4 jucand nu mai putin de 19 partide. Ar fi fost mai bine de mers cu 8 grupe inferioare de 9, apoi 8 superioare de 4 si apoi eliminatoriu. Ar fi rezultat astfel 8+3+4=15 partide .... un numar ceva mai rezonabil (tot ce e peste 15 mi se pare deja mult). Singura varianta in care se joaca 19 meciuri ar fi o pauza de pranz de 1 ora - 1 ora jumate .... nu poti sa joci o zi intreaga cu 2-3 sandwich-uri si ceva ciocolata.
In rest, felicitari organizatorilor pentru eforturi, a fost un concurs frumos si foarte probabil voi reveni la urmatoarele.

Felicitari organizatorilor pentru eforturile depuse!
Ne-a cam speriat vremea atit cea de afara cit si cea dinauntru.
Vom lua aminte cei din Piatra Neamț la Turneul final.
S-a dovedit din nou ca grupele de 12 sunt o catastrofa ca nr. de meciuri, mai ales cind se joaca 3 din 5.
In rest numai de bine!
Felicitari si cistigatorilor!

Am omis sa mentionez ceva; Organizatorii, politia comunitara, primaria,etc. nu au promis ca masinile vor fi pazite, si chiar nu au fost.
Concluzia ...nu a fost vandalizata nici o masina :wink:
Mamaliga stim ca nu explodeaza, dar eu cred ca mai e ceva...civilizatie, bun simt,... :lol:

marius a spus:
Am omis sa mentionez ceva; Organizatorii, politia comunitara, primaria,etc. nu au promis ca masinile vor fi pazite, si chiar nu au fost.
Concluzia ...nu a fost vandalizata nici o masina :wink:
Mamaliga stim ca nu explodeaza, dar eu cred ca mai e ceva...civilizatie, bun simt,... :lol:
perfect de acord, nota 10 falticeni, felicitari. mult bun simt, civilizatie si modestie, bravo!!!

totusi trebuie sa fim atenti in viitor , pt. ca am surprins ceva la Fălticeni ce nu mi-a placut ... am stat cateva minute in hol si am vazut un copil de aprox. 10 ani , care urmarea fiecare masina la , nr. de inmatriculare , si se uita imprejuru lor , la o dacie chiar a dat cu piciorul si a lasat urma in zapada depusa pe aripa ... dupa care l-am interogat putin ... a bagat niste motive neantemeiate ... il cheama Daniel... , asta asa ca sa fim mai atenti la urmatoarele turnee...

Back
Sus