Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
axinte vasile -open loc 4 la galati :mrgreen:Sherkan a spus:De la Roman:
1.B?isan Paul-amatori
2.Donis? Viorel-amatori
3.Năstase Costic?-amatori
4.Axinte Vasile-amatori
Hai Bogdane,ce faci,ma lasi singur intre dusmani???bogdan nitu a spus:Din pacate eu nu pot ajunge la acest turneu. In ziua concursului lucrez.Imi pare rau
Din pacate venim cu o singura masina si nu mai avem loc.Ben a spus:Am si eu o intrbare pt domnii din Bistrița ....
se ofera cineva care are un loc liber sa ma ia si pe mine de la Vatra Dornei pana la Fălticeni dus si intors.... daca este un loc in masina????astept un raspuns si multumesc anticipat
..Clasament Amator:triumph a spus:axinte vasile -open loc 4 la galati :mrgreen:Sherkan a spus:De la Roman:
1.B?isan Paul-amatori
2.Donis? Viorel-amatori
4.Axinte Vasile-amatori
din cate stiu primii 4 merg la open,nu???Sherkan a spus:..Clasament Amator:triumph a spus:axinte vasile -open loc 4 la galati :mrgreen:Sherkan a spus:De la Roman:
1.B?isan Paul-amatori
2.Donis? Viorel-amatori
4.Axinte Vasile-amatori
1 URSULEAN VASILE - STRAJA - SUCEAVA
2 PUSCA SERGIU - Brăila
3 ROSCA VIRGIL - Galați
4 AXINTE VASILE - ROMAN
Domnul Axinte a luat locul 4 la amatori nu la open.
perfect de acord, nota 10 falticeni, felicitari. mult bun simt, civilizatie si modestie, bravo!!!marius a spus:Am omis sa mentionez ceva; Organizatorii, politia comunitara, primaria,etc. nu au promis ca masinile vor fi pazite, si chiar nu au fost.
Concluzia ...nu a fost vandalizata nici o masina :wink:
Mamaliga stim ca nu explodeaza, dar eu cred ca mai e ceva...civilizatie, bun simt,... :lol: