AmaTur: Turneu A Turneu "A" Ocna Sibiului editia a-2-a - 12 - Iulie 2014

Csabi, ai castigat pariul. A castigat favoritul tau la open. Surpriza este insa ... Cornel Migea, pe care-l felicit ... ca si-a rupt paleta inaintea superioarelor. O fi jucat cu alta ? Sau, sic adversarilor (arma secreta).
La amatori, parcurs oarecum normal al favoritilor.
Una peste alta, un turneu superfain, in care de remarcat este ... rezultatul remarcabil al blajenilor, in corpore, mai ales liderului "el campeon", alias Dan Ciobanu, care a fost la un pas de semifinala (invingatorul lui in sferturi, cu mari emotii si efort, castigand titlul).
Felicitari tururor participantilor pentru inspiratia de a fi ales acest turneu, echipei de la butoane (Nicu, Gelu, Adonis, Emi), sponsorilor si ... celor care ne-au mai suportat odata lipsa de acasa.
Sa auzim numai de bine !

p.s. azi a fost prima data cand nu am fost de serviciu la un turneu (pozat/poze). Imi cer scuze !

Multumesc organizatorilor pentru acest turneu la care m-am simtit foarte bine,multumesc partenerilor de concurs care mi-au oferit meciuri foarte frumoase,felicitari domnului Negrean care m-a scos in eliminatorii,felicitari domnului Mihailescu

(si o cupa la Racosu de Sus, daca se poate...)! :-)

Felicitari lui Petho senior pt. cupa preconizata :-)

Felicitari, Ionut, vad ca in eliminatorii ai pierdut set numai in finala...

Si felicitari organizatorilor, citind forumul mi se pare ca ati avut un turneu pe cinste!

o reintalnire placuta la sfarsit de saptamana cu prietenii amaturisti din toate colturile tarii , un turneu bine gestionat de cei trei "sunetisti" ( Nicu -zis Cule , Gelu , Adonis - Adof ) , cinste si respect tuturor participantilor , felicitari laureatilor . p.s. : ceva poze mai tarziu , pt ca intre timp a inceput finala mical la tv.

Totul este la minut,...nu scap de Migea Cornel, care joaca de mori incet,...are meciuri de cate 40 minute, si de, trebuie sa-l asteptam

Mai are de luptat cu cei din față,
Dar uneori chiar el e ?port-drapel?.
Apărător tenace la distanță,
Dar și strateg subtil: Migea Cornel...!

Domnule Sultan, așa cum zice și ?poetul? mai sus :D cred că e de înțeles și logic de ce colegul Migea duce lupte lungi și aprige :) :) :)

- - - Actualizat - - -

p.s. azi a fost prima data cand nu am fost de serviciu la un turneu (pozat/poze). Imi cer scuze !

De-a lungul vremii, fotografi celebri
Ne-au încântat cu splendide imagini
Și sporturile noastre preferate
Le-au pus, nemuritoare, între pagini...

„Istoria” AmaTur nu-i scrisă-n pagini,
Dar o rescrie, într-un fin „montaj”,
Chiar dacă-i ocupat și cu paleta...
...Maestrul Iuliu Zedler de la Blaj...!

Asta ca să te țină minte lumea și atunci când nu ești „de serviciu”, maestre! :D :D :D

Iar „Istoria” AmaTur o ține tata Adimucu bine „grijtă”, să nu se „răcească”. Ah, ce gol mare am iar în inimă... :)

>>>>>>>>>>>> BRAVO Dinu pentru locul 1. !!! FELICITARI!!! Era si timpul .... :clap::clap::clap: ,,, :thumbup::thumbup::thumbup:

>>>>>>....

Clasament AMATORI

1 -- 4
Mihalescu Dinu - Timișoara
Nica Ionut - Brașov
Petho Mihaly - Racosu de Sus
Stancu Tiberiu - Deva
5 -- 8
Ciobanu Daniel - Blaj
Zedler Csaba - Agnita
Bradusca Cornel - Targu Jiu
Iaru Horatiu - Cluj Napoca
9 -- 16
Groza Alexandru - Cisnadie
Stefan Andrei - Târnaveni
Popa Paul - Sibiu
Benyovski Bela - Sibiu
Negrean Ioan - Sibiu
Nicula Dumitru - Agnita
Stancalie Doru - Craiova
Polotca Stefan - Sangeorgiu de Padure
17 -- 24
Farkas Bence - Targu Mureș
Ivan Catalin - Fagaras
Mureșanu Alex - Sibiu
Beches Andrei - Sibiu
Motorga Dorin - Targu Mureș
David Cosmin - Hunedoara
Pacurar Cornel - Blaj
Dragomir Mitica - Sibiu
25 -- 36 loc 3 gr.sup.
Barac Marius - Sibiu
Kromek Iulian - Cugir
Bardocz Szilard - Capeni
Matei Dumitru - Deva
Bartha Istvan Zsolt - Aita Mare
Rosianu Nicolae - Sibiu
Ciky Cornel - Fagaras
Vacaroiu Sorin - Targu Jiu
Pelaghie Ioan - Targu Mureș
Neiconi Sabin - Hateg
Simonis Marius - Cisnadie
Neicoini Calin - Hateg
37-- 48 loc 4 gr.sup.
Radu Constantin - Sibiu
Timaru Ilie - Ocna Sibiului
Bartha Zsolt Attila - Aita Mare
Botea Fabian - Hunedoara
Banu Nicolae - Ocna Sibiului
Zedler Iuliu - Blaj
Filea Adonis - Sibiu
Losonczi Denes - Sangeorgiu de Padure
Bucur Dan - Cisnadie
Feraru Marius - Cluj Napoca
Neiconi Florin - Hateg
Mares Constantin - Blaj
49 -- 62 1v gr.inf.
Dumitrescu Sorin - Brașov
Marocico Marius - Fagaras
Botian Radu - Sibiu
Kondort Dan - Sibiu
Fratila Dan - Ocna Sibiului
Pirlea Claudiu - Drobeta Tr Severin
Csiki Alexandru - Târnaveni
Ciobanu Cosmin - Cristian SB
Banea Radu - Sibiu
Vanga Adrian - Cisnadie
Vela Gabriel - Caransebeș
Cojocar Dan - Ocna Sibiului
Fiscu Calin - Sibiu
Arganesciuc Mihai - Victoria
63 -- 72 0v gr.inf.
Lorincz Laszlo - Aita Mare
Lupsa Bogdan - Ramnicu Valcea
Muscan Ioan - Sibiu
Dragomir Ioan - Cristian SB
Rotariu Andrei - Sibiu
Radu Paulette - Blaj
Presecan Lucian - Cristian SB
Chivu Adrian - Sibiu
Roghina Razvan - Sibiu
Bugarin Martin - Sibiu

>>>>>>> Felicitari tuturor participantilor, si organizatorilor !!! :thumbup:

Felicitari lui Petho senior pt. cupa preconizata :-)

Felicitari, Ionut, vad ca in eliminatorii ai pierdut set numai in finala...

Si felicitari organizatorilor, citind forumul mi se pare ca ati avut un turneu pe cinste!

Pardon !... I-am luat si eu un set in superioare...sau, mi l-a dat ... nu stiu precis :D

Pardon !... I-am luat si eu un set in superioare...sau, mi l-a dat ... nu stiu precis :D

L-ai luat pe merit Nea Titi :) . Sa fiu sincer cu tine a fost cel mai greu joc din acest turneu. M-am calificat din inferioare de pe locul 3 .... (nu am simtit deloc iarba) .... iar cu tine in superioare am schimbat paleta. Stiam ca Dinu ma bate ... dupa cum a si facut-o chiar de 2 ori in turneu :) .. din cauza asta cu tine era musai sa castig.
Oricum esti un adversar redutabil.

Cu stima,
Ionut

Ma bucur ca am reusit sa particip din nou la un turneu foarte bine organizat, la care m-am simtit excelent...dupa ce am baut 3 beri si un coniac de la Mitzi :D. Felicitari pentru Cornel Migea, care se tine scai de fiecare adversar si nu-l lasa pina nu-si da duhul. Felicitari pentru Deian Sorescu, care are un joc splendid. ( de miine ma apuc sa joc si eu ca el :D). Felicitari Dinu Mihalescu pentru primul tau turneu cistigat ( ai meritat pe deplin )

L-ai luat pe merit Nea Titi . Sa fiu sincer cu tine a fost cel mai greu joc din acest turneu. M-am calificat din inferioare de pe locul 3 .... (nu am simtit deloc iarba) .... iar cu tine in superioare am schimbat paleta. Stiam ca Dinu ma bate ... dupa cum a si facut-o chiar de 2 ori in turneu .. din cauza asta cu tine era musai sa castig.
Oricum esti un adversar redutabil.

Cu stima,
Ionut

Cel mai valoros premiu obtinut de mine, a fost acesta - aprecierea ta .

Cu aceeasi stima,
Titi

....
Cel mai valoros premiu obtinut de mine, a fost acesta - aprecierea ta .

Cu aceeasi stima,
Titi
Titi, imi permiti sa te laud si eu sau mai bine zis sa te apreciez pozitiv? Sincer iti spun ca esti la alt nivel de cum stiam anul trecut (inainte de tabara Bv:-) ). La Sibiu ai facut partide redutabile, acum te-ai pus in fața lui Piedone Ceausescu, maine poimaine te dai la Pedagog:-) Esti de-a dreptul periculos!

Una peste alta am avut onoarea sa stau cu ambii finalisti la un suc de bere, am avut onoarea sa joc cu ei inainte de concurs, au fost meciuri de-a dreptul spectaculoase. Cel putin cu Cule a fost tragi-comedie,...a atins masa cu paleta, a zburat pe la tavan si s-a dus tocmai in peretele salii aproape de geam (in afara de circ maxim).

Stie toata lumea ca in afara de participantii carora le transmitem multumiri, felicitari si alte invitatii, mai sunt oamenii ca Emi, Cule, Ado, si altii care au carat mese, iar cuvintele noastre de multumire sunt singurele beneficii cu care se impartasesc.

Personal cred ca acest turneu a fost placut, nu au fost incidente, asa ca Ocna ramane pe aceiasi harta unde frecventez turneele.

2 medalii si 2 diplome..trebuie sa ajunga la: Ciobanu Daniel - Blaj
Zedler Csaba - Agnita
....au fost gasite in sala..2 prosoape,o pereche de pantaloni de trening,si o pereche de adidasi..am sa pun maine poze cu lucrurile gasite..

Ionut, vad ca in eliminatorii ai pierdut set numai in finala...

Acusi vad ca Ionut, cu toate ca in eliminatorii chiar a pierdut set numai in finala, dar pe langa faptul - cum ne-a relatat nea Titi - ca a pierdut set un pic mai devreme, in superioare, a pierdut vreo sase si in inferioare... :-)

Dar imi pare foarte bine ca a intervenit si nea Titi, pentru ca vorbele lui mi-au amintit de doua meciuri foarte grele pe care le-am avut cu Dansul nu de mult la Bistrița... Pot deci numai sa subscriu la vorbele lui Gelu in acest sens.

Dar daca e vorba de progres, chiar imi pare rau ca am interdictie cateva zile de la mesele de concurs si astfel n-am putut fi la Ocna, pentru ca printre multele poze postate de Marius - si tre' sa marturisesc ca personal de mult n-am stat vreo 15 minute sa ma uit la pozele unui concurs :-) - am gasit si foile celor 12 grupe inferioare de la amatori, si parcurgand rezultatele de acolo, mi-am amintit ca trebuia sa-i felicit si pe colegii din Sangeorgiu de Padure, dar si pe cei din Blaj, si sirul ar putea continua...

Merci deci si pt. pozele frumoase si pentru atmosfera frumoasa care parvine din acest topic!

Ultima editare:
Multumesc Primariei din Ocna pentru implicarea si sprijinirea acestui foarte frumos sport tenisul de masa.Multumesc organizatorilor Cule,Gelu,Adonis,care au si participat la competitie,felicitari si la cat mai multe turnee la Ocna Sibiului.Cu stima Timy.ola ola ola.

Titi, imi permiti sa te laud si eu sau mai bine zis sa te apreciez pozitiv? Sincer iti spun ca esti la alt nivel de cum stiam anul trecut (inainte de tabara Bv ). La Sibiu ai facut partide redutabile, acum te-ai pus in fața lui Piedone Ceausescu, maine poimaine te dai la Pedagog Esti de-a dreptul periculos!

Nu pot sa ma culc pina nu-ti multumesc,dar, nici nu pot sa mor pina nu te bat o data pe tine :D Partea proasta este ca nu stiu cum sa fac.

Back
Sus