AmaTur: Turneu B Turneu B, Cluj-N, 23 martie 2013

Turneu organizat cu sprijinul magazinului sportiv DECATHLON
si destinat amatorilor Tdm impreuna cu jucatorii din Open
Locul desfasurarii: POLUS CENTER (Poarta 2)
Ora de acces:9,oo ; Ora de incepere: 10,15
Spatiul de joc permite instalarea a 4-6 mese
Taxa participare=15 ron, Nr max jucatori=48+
Sistem de joc: grupe inf + sup, eliminatoriu
Premiere: cupe, medalii si diplome
Va invit cu respect pe toti cei ce doriti sa faceti cunoscut si publicului
neavizat frumusetea tenisul de masa jucat in Circuitul Amatur. Stefan Rusu
P.S. Avand experienta altor turnee, la care unii s-au inscris si altii au participat, tin sa va fac cunoscut (ca pt mine) inscrierea pe site e pur informativa si doar prezenta dvs in sala de joc e hotaratoare in stabilirea sistemului de desfasurare a competitiei. De aceea, nu voi mentine personal o numaratoare a celor inscrisi pe site, ci am sa va rog doar ca in momentul prezentarii la turneu sa va declarati pozitia din clasament si valoarea Mp.

Ultima editare:
Remeber

Remeber

Doresc sa le amintesc celor interesati ca, pe 23 martie a.c, sunt invitati la turneul organizat in POLUS CENTER CLUJ-N. Detalii in plus gasiti in anuntul din pag 2. Stefan Rusu

In conformitate cu regulamentul AmaTur (Calendar competitional pct.3.1.2) la data cand sunt organizate turnee A+ nu se vor organiza (nici ) turnee B.
Imi cer scuze anticipat!

pai si cei care nu pot sa se deplaseze la 300 km pt un a+ ce fac stau si se uita la tv ? si oricum jucatorii valorosi sunt la acel turneu nu vad care e problema! la cluj vor participa jucatori care sunt la inceput sau care pur si simplu nu doresc participarea la un concurs asa mare! ne intoarcem din nou la dictatura ! lasati oamenii sa aleaga unde si cand pot sau doresc sa joace !!

pai si cei care nu pot sa se deplaseze la 300 km pt un a+ ce fac stau si se uita la tv ? si oricum jucatorii valorosi sunt la acel turneu nu vad care e problema! la cluj vor participa jucatori care sunt la inceput sau care pur si simplu nu doresc participarea la un concurs asa mare! ne intoarcem din nou la dictatura ! lasati oamenii sa aleaga unde si cand pot sau doresc sa joace !!
Da, ai dreptate!

Dictatura-i buna atunci cand uni nu inteleg!Cred ca turneul nu va fi punctat amatur...si va fi mutat la competitii.

Dictatura-i buna atunci cand uni nu inteleg!Cred ca turneul nu va fi punctat amatur...si va fi mutat la competitii.

Adi de ce esti asa de dur,eu cred ca se pot face si excepti cu permisiunea organizatorilor,oricum la Arad s-au ocupat locurile de participare,deci eu cred ca se poate;)

Daca dvs acceptati dictatura cu seninatate, va priveste! Pe mine insa, nu va bazati! Si cata vreme nu participati la turneele noastre din Ardeal (datorita probabil distantei) nu vad de ce va amestecati. Faceti cum doriti dincolo de munti, ca unii dintre noi tot vor organiza si vor participa la turnee de ping-pong cu sau fara puncte in Amatur. Eu personal n-am fost si nu voi la cheremul nimanui. Nu ma puteti santaja, nici constrange cu nimic, fiindca nu sant nici angajatul, nici subalternul, nici vasalul nimanui, ci mai degraba nasul multora. Sper ca m-am facut inteles si n-are rost sa ma zgandariti tocmai acum, cand m-am facut "baiat cuminte". Succese in activitatea sportiva, va doresc! Stefan Rusu

Cu toata stima d.Adrian Lazaroiu ce ar fi daca a-ti sta cuminte in ,,banca dv. .. Si nu mai interveniti cu niste polemici care nu va privesc? Targoviște ai un oras frumos,iesiti afara la un gratar si lasati Clujul sa promoveze acest sport frumos,,tenis de masă,,!!! Nu stiu de ce dar noi romanii am devenit foarte rautaciosi,invidiosi!! Ce ziceti,am dreptate?

Back
Sus