TURNEU ,care se vrea TARE ,la IASI-28 martie 2009

Re: TURNEU ,care se vrea TARE ,la IASI-28 martie 2009

De la gara la sala CSM: timp estimat. cca. 20 min. mers linistit

Puncte de reper: Filarmonica (ce a mai ramas din ea, la aprox. 300m), Teatrul National (ce a mai ramas din el, la aprox. 370m), Colegiul National de Arta "Octav Bancila" (aprox. 230m), Muzeul de Istorie Naturala din Iași (aprox. 200m).
Numai bine!

Eu tot nu sunt lamurit unde e sala. Dupa cum se vede din harta, ultima linie dreapta pleaca de la Facultatea de medicina. Am inteles eu bine?

Din Comănești,Bac?u se inscriu urm?torii concuren?i :
NISTOR FLORIN
BULUBA?A NICU?OR
RO?U GABRIEL
M?R? SEBASTIAN
FILIP DAN
TERI? VALENTIN
DARIE DAN
C?Z?NEL GHEORGHI??
Astept un ultim PRIETEN sa zica DA :?:
Vineri o sa am lista completa +-1 multumesc si bafta.

Cip a spus:
Eu tot nu sunt lamurit unde e sala. Dupa cum se vede din harta, ultima linie dreapta pleaca de la Facultatea de medicina. Am inteles eu bine?
dupa ce treci de piata centrala a 3-a strada pe dreapta ,venind dinspre copou (mai intrebi si tu)

adjud: iordachi adrian, cu ceva ?nt?rziere în funcție de sosirea trenului (09.45 în gar?)

am popularizat si noi turneul
http://www.sportlocal.ro/detaliu-stire- ... ie-la-iasi
va rugam pe toti cei care mai organizati sa dati cate un mail cu link catre topicul de aici de pe forum ca sa putem baga stirea pe sportlocal.ro cat mai repede
oricum punem la sursa acest forum, pentru ca asa ni se pare corect
doar ca e destul de greu si pentru noi sa fim pe faza tot timpul :D
de aceea va rugam dati un mail pe sportlocal at sportlocal.ro
merci

Da, ultima linie dreapta pleaca, aproximativ, de la Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa"; mai exact, de la trecerea de pietoni din fata UMF-ului ( este o intersectie semaforizata), la 100 m de aceasta pe partea dreapta este o straduta, pe care, dupa alti 50m se afla sala CSM; cu alte cuvinte este prima strada la dreapta dupa ce ai traversat trecerea de pietoni si mergand pe trotuarul de vis-a-vis de UMF).
O posibila intrebare legata de pozitie la care puteti primi raspuns: "unde este Clubul Sportiv Municipal?"
Succes!

Din Cluj:
Iusan Mircea
Rusu Stefan
Oleg
Sargu Mihail
Si din Bistrița:
Nistor Dorel

Luminita a spus:
Din Cluj: