TURNEU ,care se vrea TARE ,la IASI-28 martie 2009

Re: TURNEU ,care se vrea TARE ,la IASI-28 martie 2009

GURA HUMORULUI-CHIRAP DANIEL
TIGANESCU IONUT

Din Suceava mai vin: Hetriuc Petrica si Morosanu Vasile

Din Botoșani:
Cezar Hutanu
Ion Ureche
Mehmet Sengoz
Catalin Duceag
Volodea Ivan
Adi Mironescu
Salutari!

Nu se aude nimic de la "turneul care se vrea tare'' :?: :?: :mrgreen:

Turneul s-a incheiat, acum 40 min
Clasament la varf:
1. Toth (3-1 in finala: -9,3,9,7)
2. Nistor Dorel
3-4. Iusan Mircea (0-3 cu Toth)
3-4. Maritanu Luminita (2-3 cu Dorel)
Participanti: aprox 110.

A fost un turneu puternic,desfasurat din pacate intr-o sala neincapatoare pentru cei 100+participanti. Concurentii s-au straduit,in pofida spatiului stramt si a luminii deficitare,sa ofere un spectacol frumos. O mentiune pozitiva pt Adi Valcu,care a adus toata logistica info rmatica necesara si a fost o gazda primitoare.
In urma discutiilor avute cu Gigi Ciubotaru,se vor face diligentele necesare pt ca urmatorul turneu A din Iași sa aiba loc intr-o alta locatie,probabil o sala polivalenta,ce va putea gazdui un minim de 12 mese
Una peste alta,multumim organizatorilor

Domnu Gigi in legatura cu turneul de dublu la care am participat eu si Ursulean Florin am vazut acolo un fel de clasament...despre ce este vorba???

cata_60 a spus:
A fost un turneu puternic,desfasurat din pacate intr-o sala neincapatoare pentru cei 100+participanti. Concurentii s-au straduit,in pofida spatiului stramt si a luminii deficitare,sa ofere un spectacol frumos. O mentiune pozitiva pt Adi Valcu,care a adus toata logistica info rmatica necesara si a fost o gazda primitoare.
In urma discutiilor avute cu Gigi Ciubotaru,se vor face diligentele necesare pt ca urmatorul turneu A din Iași sa aiba loc intr-o alta locatie,probabil o sala polivalenta,ce va putea gazdui un minim de 12 mese
Una peste alta,multumim organizatorilor
Intr-adevar un turneu puternic,f multi jucatori buni,de valoare,asta a aratat-o si podiumul.Dar conditiile si organizarea au lasat f multe de dorit.Sala a fost sub orice critica,pereti mucegaiti,un aer f greu,lumina incredibil de proasta,k sa nu mai vorbim despre compunerea grupelor care s-a facut efectiv la nimereala,si despre capii de serie,care nici macar ei nu au fost stabiliti cum trebuie.Nu stiu ce inseamna pt unii "gazda primitoare",ca practic acolo nu a fost nici o gazda.Nimeni nu s-a implicat cu nimic,iar pe Valcu nu l-am vazut nici o secunda la organizare,la ajutarea compunerii grupelor.
Sper k data viitoare la Iași sa fie intr-adevar un turneu tare,nu un turneu care doar se vrea tare.Acest turneu a fost memorabil datorita meciurilor puternice care s-au desfasurat in eliminatorii....in rest,nimik de bine despre acest turneu.

A fost un turneu frumos,meciuri puternice si spectaculoase.Este adevarat insa k sala nu a fost tocmai cum trebuia,cum ne asteptam,dar speram k pe viitor sa se indrepte lucrurile la Iași.
Ceva poze de la turneu?Cine ne poate ajuta?

Lipseste grupa 9 inferioara din foile pe care le-am primit, daca ati gasit-o ratacita pe undeva scanati-o si puneti-o pe forum.

Back
Sus