Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Dar cand Italia a fost eliminata de la CM dupa un 2-2 cu cantec ce a fost ?PRIZA TOK a spus:Refuz sa cred ca a fost o 'CUMPARARE DE MECI'.
Acest aspect nu este singular din pacate, dar nu se face in situatii critice ,de CALIFICARE.
Prin gestul de mai sus ne batem joc de munca cinstita dusa la masa de tenis de ceilalti competitori,iar concluziile care se trag =DEZAMAGIRE TOTALA.
na ,,IASULE" :!: v-a zis-o :!: si cred ca a zis binerflash a spus:Dar cand Italia a fost eliminata de la CM dupa un 2-2 cu cantec ce a fost ?PRIZA TOK a spus:Refuz sa cred ca a fost o 'CUMPARARE DE MECI'.
Acest aspect nu este singular din pacate, dar nu se face in situatii critice ,de CALIFICARE.
Prin gestul de mai sus ne batem joc de munca cinstita dusa la masa de tenis de ceilalti competitori,iar concluziile care se trag =DEZAMAGIRE TOTALA.
Sau cand in Liga Campionilor s-a jucat turca juma de ora pt ca scorul convenea ambelor echipe care se calificau impreuna ?
Sau mai recent .... ce crezi ca a jucat Olanda in prima repriza cu noi de la CE ?
Nu e cazul sa ne dam mai catolici decat papa.
In plus .... in primul si in primul rand Nistor si Florescu NU aveau ce cauta in aceeasi grupa inferioara .... trebuiau amandoi sa fie capi de serie. Aici a intervenit tampenia organizatorilor, pt ca nu pot sa o numesc greseala deoarece nu a fost un caz izolat ... Luminita trebuia sa fie si ea cap de serie si tot asa, iar ea si Toth ar trebui sa primeasca punctele de organizare nu altcineva.
Ia al doilea rand s-a cazut de acord ca in grupele inferioare sa se joace 3 din 5. Din nou a intervenit tampenia organizatorilor care nu au fost in stare sa dea drumul turneului la timp si nici n-au facut un nr de grupe mai mare astfel incat sa fie mai putine meciuri de jucat. Asa ca rezultatele de la 2 din 3 nu le consider foarte relevante si stiind ce joaca Doru nu prea cred ca poate pierde 4 meciuri intr-o grupa inferioara intr-o situatie normala.
Cine nu s-a calificat o sa traga data viitoare sa nu fie la mana altora .... e de departe cea mai buna solutie.
Nu e nevoie neaparat de atata aparatura pentru ca un concurs sa iasa bine organizat (ma refer la schema de joc)ursuleanvasile a spus:rflash ... ce zici ... am laptop , imprimanta , internet mobil , ce imi mai trbuie , programu , si poate iau un om care scrie mai repede ca mine , si ce sfaturi mai dai ?
multumesc ,
1.Nu am fost solicitat de nimeni de la Iași sa ma implic in organizaredaca Valcu a primit aceea cheie de la Cristi sunt tare curioasa de ce nu a folosit-o,
de ce nu s-a implicat in organizare,de ce nu ne-a ajutat macar pe mine si pe Toth