adrian_vilcu
senior
Re: TURNEU ,care se vrea TARE ,la IASI-28 martie 2009
Succes tuturor!
Luminita, tu ai tras numarul 17, eu am tras numarul 4 si am jucat in primul tur de pe tabloul eliminatoriu...si vreau sa-ti amintesc cu tu "ai venit dupa mine" si nu eu "dupa tine"! "...asa se intampla cand grupele si tabloul eliminatoriu sunt facute "la mica intelegere"...Luminita a spus:Numai k fiind 18,in loc de 16 am mai avut pozitiile 17 si 7 parca care au jucat meciuri de calificare pt tabloul de eliminatoriu,Cam asta a fost ce am putut face.
Corect!Luminita a spus:Dimineata nu am avut nici macar un clasament scos k sa stabilim capii de serie
Mi s-a precizat clar de catre Gigi Ciubotaru (singurul si unicul organizator al acestui concurs) ca acestea (grupele inferioare) se fac manual (cand am ajuns eu cu fisierul deja dl Dan completa grupele)Luminita a spus:iar daca Valcu a primit aceea cheie de la Cristi sunt tare curioasa de ce nu a folosit-o,
Nu mi s-a cerut!Luminita a spus:de ce nu s-a implicat in organizare
Tu nu ai nevoie de ajutor! Te-ai ajutat singura!...cat despre dl Toth, cu siguranta, nici d-lui nu are nevoie de ajutor!Luminita a spus:de ce nu ne-a ajutat macar pe mine si pe Toth
Buna intrebarea!Luminita a spus:De ce a trebuit sa sunam noi pe Rares,Pe Cristi,pe Apian,sa ni se trimita chei?
Succes tuturor!