AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

Domnul Florin va rog frumos daca se poate sa puneti si varianta de inscrieri ordonata dupa MP pentru a putea vizualiza cam in ce stadiu se afla jucatorii pe listele de asteptare.
Fiind la un loc este foarte greu de urmarit in ce stadiu se afla un jucator care se afla, de exemplu, pe pozitia 300 in clasament
Multumesc anticipat!

Care este nr alocat pt fiecare categorie?

Asta trebuia s-o faca de la inceput.Daca sa zicem se inscriu 150 de elitisti,care au participat la multe turnee si sunt clasati in fata,atunci nici un openist nu are dreptul de joc la acest turneu.Trebuia alocat de la inceput un numar fix de locuri ,separat pentru cele 2 categorii,in functie de cati jucatori sunt inscrisi pe tara la acea categorie(dupa un algoritm corect).Tot asa si in cadrul celorlalte categorii inferioare.Ce ziceti ca pe viitor sa fie:
Un turneu final numai al Elitistilor,
Un turneu final numai al Openistilor,
Un turneu final numai al Amatorilor si nu in cele din urma
Un turneu final al incepatorilor si viitoarelor talente care bat la usa Amaturului pentru o consacrare viitoare?

Ultima editare:
Asta trebuia s-o faca de la inceput.Daca sa zicem se inscriu 150 de elitisti,care au participat la multe turnee si sunt clasati in fata,atunci nici un openist nu are dreptul de joc la acest turneu.Trebuia alocat de la inceput un numar fix de locuri ,separat pentru cele 2 categorii,in functie de cati jucatori sunt inscrisi pe tara la acea categorie(dupa un algoritm corect).Tot asa si in cadrul celorlalte categorii inferioare.Ce ziceti ca pe viitor sa fie:
Un turneu final numai al Elitistilor,
Un turneu final numai al Openistilor,
Un turneu final numai al Amatorilor si nu in cele din urma
Un turneu final al incepatorilor si viitoarelor talente care bat la usa Amaturului pentru o consacrare viitoare?

Total de acord, pentru ca in situatia mea, după ce anul trecut nu am putut participa, in acest an am tot incercat sa prind turnee, cu toate ca e foarte greu pentru ca la mine se lucreaza sambata, si cand sa zic doamne ajuta, ca sunt si eu in fruntea incepatorilor si prind un loc final s-au facut inscrierile impreuna cu avansatii si iar am sanse sa nu mai prind turneul final.
De ce nu se ia in considerare să se tina in doua zile sau alta locatie sa avem si noi o sansă?

Domnul Florin va rog frumos daca se poate sa puneti si varianta de inscrieri ordonata dupa MP pentru a putea vizualiza cam in ce stadiu se afla jucatorii pe listele de asteptare.
Fiind la un loc este foarte greu de urmarit in ce stadiu se afla un jucator care se afla, de exemplu, pe pozitia 300 in clasament
Multumesc anticipat!

Nu este utila afisarea, mai tare incurca ... cel de pe locul 300 ar putea fi primul pe lista de asteptare, dupa MP, dar de fapt sa mai aiba 20 in fata dupa clasament.

Se retrage Adorjani Csilla de la Avansați. Deasemenea se retrag de pe lista de așteptare: Weisz Sandor, Weisz Zsofia și Adorjani Andrea

Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről

Back
Sus