SENATOR DE DREPT
cadet
Re: Turneu A, Topoloveni - 13 februarie 2010
din bucuresti popescu florin nou cu meniu amator
din bucuresti popescu florin nou cu meniu amator
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Mai bine ti-ai convige colegi,sa veniti si sa luati legatura cu mureseni sa va intalniti? :surprised:tipseragt a spus:Daca e cumva cineva care trece prin Sighișoara si are un loc....desi slabe sanse as veni si eu cu placere.
Gabi
si sa va intoarceti, repede, la fel ! :lol:adu79 a spus:Propun ca cei din București sa ne vedem inainte de intrarea pe autostrada la o ora fixata. Cred ca e mai bine sa plecam coloana.
Realizez cu ingrijorare ca am ramas fara mijloc de transport....HELP cineva sa ma ia si pe mine...Florin Mos..zuhardu a spus:ma retag si eu Costin Olaru - Filipestii de Targ, din motive medicale....
bogdanel a spus:Sorin, pe podul acela in reparatie sau in demolare, intre autostrada si Topoloveni, se poate circula?
credeti ca sunt lebede pe lac noaptea?Dragomir Paul a spus:Din Galați :
1. - Dragomir Paul - amatori - fara meniu - eu vin cu meniul dupa mine asa cum bine se stie... :wink: :thumbup:
2. - Dutu Constantin - amatori - cu meniu ( aduce undita de acasa... :wink: )
3. - Bocaniala Norocel - amatori - cu meniu ( ca sa-l saturi trebuie asa : Una firmitura piine neagra, 10 grame snitel, o picatura mustar, 15 ml tuica la 10 grade... :wink: )
4. - Wischegg Robert - amatori - cu meniu ( la asta nu ma bag ca-i cu " W " )
Cazare am dori in doua camere. Cu vedere la lac Mariata Ta ... :thumbup:
Multumim Sorine !
ei lasa....la vreme de seceta merge si o ploaie cu chiatra..Dragomir Paul a spus:
... aha ..., ok atunci ... :biggrin:sorin167 a spus:bogdanel a spus:Sorin, pe podul acela in reparatie sau in demolare, intre autostrada si Topoloveni, se poate circula?