Turneu A, Topoloveni - 13 februarie 2010

Re: Turneu A, Topoloveni - 13 februarie 2010

Se retrag: Constantinescu Marius din București ?i Toma Iulian din Brăila. Succes tuturor!

Din pacate, asa este, nu mai putem veni; m-am trezit cu inca o garda neprogramata, vineri... Ramane pe data viitoare, succes tuturor !

rectific......cu meniu...am o foaameee......si la propriu si la figurat...deci Stana Mihai din Pitești pentru amatori cu meniu>>>>>

tipseragt a spus:
Daca e cumva cineva care trece prin Sighișoara si are un loc....desi slabe sanse as veni si eu cu placere.
Gabi
Mai bine ti-ai convige colegi,sa veniti si sa luati legatura cu mureseni sa va intalniti? :surprised:

Propun ca cei din București sa ne vedem inainte de intrarea pe autostrada la o ora fixata. Cred ca e mai bine sa plecam coloana.

adu79 a spus:
Propun ca cei din București sa ne vedem inainte de intrarea pe autostrada la o ora fixata. Cred ca e mai bine sa plecam coloana.
si sa va intoarceti, repede, la fel ! :lol:

ma retag si eu Costin Olaru - Filipestii de Targ, din motive medicale... :cry: .

zuhardu a spus:
ma retag si eu Costin Olaru - Filipestii de Targ, din motive medicale... :cry: .
Realizez cu ingrijorare ca am ramas fara mijloc de transport....HELP cineva sa ma ia si pe mine...Florin Mos..
DOMNU PAUL CAND SCRIU ACEST MESAJ DN 72 PLOIESTI-TARGOVISTE ESTE CURAT (FARA ZAPADA) DAR PLIN DE APA ,IN PLUS CATEVA GROPI LA IESIRE DIN PLOIESTI
DACA INTRE TIMP VA NINGE SE SCHIMBA SITUATIA...

Se retrage din Domnesti-Argeș:Balea Robert !
Pitești-Argeș:Niculescu Dan

Azi-noapte am venit de la București pe autostrada: temperatura era de +2 grade si carosabilul umed. In rest este curatat foarte bine. Atentie la pericolul spargerii geamurilor din cauza pietrelor imprastiate odata cu materialul antiderapant. Se putea merge lejer cu 100-110 km/ora.

Sorin, pe podul acela in reparatie sau in demolare, intre autostrada si Topoloveni, se poate circula?

Dragomir Paul a spus:
Din Galați :
1. - Dragomir Paul - amatori - fara meniu - eu vin cu meniul dupa mine asa cum bine se stie... :wink: :thumbup:
2. - Dutu Constantin - amatori - cu meniu ( aduce undita de acasa... :wink: )
3. - Bocaniala Norocel - amatori - cu meniu ( ca sa-l saturi trebuie asa : Una firmitura piine neagra, 10 grame snitel, o picatura mustar, 15 ml tuica la 10 grade... :wink: )
4. - Wischegg Robert - amatori - cu meniu ( la asta nu ma bag ca-i cu " W " )
Cazare am dori in doua camere. Cu vedere la lac Mariata Ta ... :thumbup:
Multumim Sorine !
credeti ca sunt lebede pe lac noaptea?

o sa fie nasol daca se joaca in 2 sali ... nu o sa putem socializa cu toata lumea :thumbdown:

Back
Sus